Mobilni- gdje, kako, šta?

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

BordoArmy88
Kontakt:

Re: Mobilni- gdje, kako, šta?

Post Postao/la BordoArmy88 » 27 avg 2016, 20:42

Murga je napisao/la:Dosao Nougat kao update za Android, treba instalirati veceras i probati. Sto se mene licno tice, ako smanji potrosnju baterije i ne zahebe nista drugo, meni dovoljno.

Djeluje odlično...zasad! :thumbup:

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 28 avg 2016, 22:26

znali neko moguli ja sam da onaj softver na ajfonu cetri abdejtuem nekako il se to mora nosi ti kod kakva majstora al neznam dobroh nijednog strah me pokvari ce mi ga pa sta onda
ajfon cetri je u pitanju znali neko hitno
menstrual

caffetin
Kontakt:

Post Postao/la caffetin » 29 avg 2016, 20:18

jel vo majkevam niko nezna
menstrual

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 29 avg 2016, 20:20

Pukla mi memorijska, bukvalno na pola. Da li postoji neki način da spasim slike :pray:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 29 avg 2016, 20:22

Ne.

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 29 avg 2016, 20:33

Je li ko uzimao u ovom ''HANDY GSM'' shopu mobitele iz Zenice?Kakva su iskustva,po piku dobar mada to i ne mora znaciti puno...Uzeo bi nov A3.
http://www.olx.ba/profil/aramis/info
http://www.olx.ba/artikal/22470044/sams ... 16-novooo/

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 30 avg 2016, 06:56

BordoArmy88 je napisao/la:
Murga je napisao/la:Dosao Nougat kao update za Android, treba instalirati veceras i probati. Sto se mene licno tice, ako smanji potrosnju baterije i ne zahebe nista drugo, meni dovoljno.

Djeluje odlično...zasad! :thumbup:
Meni je bolji od v.6, ne mogu da se zalim. Ima par finih stvari koje mogu da se "customize", neke stvari su mi pristupacnije/brze. Sve u svemu dobar update, mada meni licno nije nista falilo ni prije, ali eto, sa Nexus-om, ima covjek te privilegije da odmah najnovije isproba :thumbup:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 30 avg 2016, 17:32

caffetin je napisao/la:znali neko moguli ja sam da onaj softver na ajfonu cetri abdejtuem nekako il se to mora nosi ti kod kakva majstora al neznam dobroh nijednog strah me pokvari ce mi ga pa sta onda
ajfon cetri je u pitanju znali neko hitno
Kakav majstor, settings general update.

Sent from my iPhone using Tapatalk

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 31 avg 2016, 21:39

Samsung A3 ili S5 polovan ali izgledom u perfektnom stanju,ni packe na njemu.Ovaj A3 je nov i s garancijom 1 godinu,dok bi na S5 dali 3 mjeseca?Da li se isplati uzeti S5 iako je polovan?S cijenom je cak S5 taj sto sam nasao malo jeftiniji od A3.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 31 avg 2016, 23:32

S5 svakako ako je u dobrom stanju, pripazi da nije S5 neo

Masterr27
Kontakt:

Post Postao/la Masterr27 » 03 sep 2016, 12:16

Pozdrav ,ako neko moze da mi pomogne pls :)

Kako da prebacim sa samsung J5 video snimke na racunar ? Slike hoce da ucita na racunaru ali video ne zeli da ucita kad udjem u folder (mobitela) pise prazno ? Zauzimaju mi memoriju na mob pa ih zelim prebaciti.

Zna li neko ?

Unaprijed hvala na pomoci ako neko odgovori.
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 03 sep 2016, 12:46

Masterr27 je napisao/la:Pozdrav ,ako neko moze da mi pomogne pls :)

Kako da prebacim sa samsung J5 video snimke na racunar ? Slike hoce da ucita na racunaru ali video ne zeli da ucita kad udjem u folder (mobitela) pise prazno ? Zauzimaju mi memoriju na mob pa ih zelim prebaciti.

Zna li neko ?

Unaprijed hvala na pomoci ako neko odgovori.
Vjerovatno ne otvoris odgovarajuci folder u kojem su smjesteni ti video snimci, jer se moraju ucitati na racunaru. Mozda ih sprema na memorijskoj kartici? Prebaci ih blutuom na neki laptop, u najgorem slucaju, iako je nemoguce da se ne prikazu u nekom od foldera.

Masterr27
Kontakt:

Post Postao/la Masterr27 » 03 sep 2016, 13:37

Federer17 je napisao/la:Vjerovatno ne otvoris odgovarajuci folder u kojem su smjesteni ti video snimci, jer se moraju ucitati na racunaru. Mozda ih sprema na memorijskoj kartici? Prebaci ih blutuom na neki laptop, u najgorem slucaju, iako je nemoguce da se ne prikazu u nekom od foldera.

Ma otvorim brate nisam slijep :) na tel. su nisu na memorijskoj kartici. Jedino da pokusam to preko Bluetooth..

Ni meni nije jasno zasto se ne prikazu ..

Ako neko drugi zna u cemu je problem neka se javi :x
"Zivot se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 04 sep 2016, 00:05

Nemoguce da nema u DCIM folderu kad otvoris memoriju telefona na kompjuteru... Sve i ako fkt nema, jesi pokusao preko Kiesa ista? Nemam kompjuter pri ruci pa ne znam kakve opcije ima, ali vjerujem da i on kao Samsungov program mora imati dio za transfer na kompjuter i obrnuto...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Masterr27
Kontakt:

Post Postao/la Masterr27 » 06 sep 2016, 13:37

anonimni je napisao/la:Nemoguce da nema u DCIM folderu kad otvoris memoriju telefona na kompjuteru... Sve i ako fkt nema, jesi pokusao preko Kiesa ista? Nemam kompjuter pri ruci pa ne znam kakve opcije ima, ali vjerujem da i on kao Samsungov program mora imati dio za transfer na kompjuter i obrnuto...
tek sad usao na forum,da te citiram.

Nema care vjeruj mi ,ulazio sam u dcim folder pa u folder video gdje sam snimio snimke,nema dok na mob ih uredno ocita :shock: :)

nemam nikakav program,samo preko usb kabla kad spojim mob. na racunaru mi ocita foldere sa mobitela.. a taj program kies? Kako to funkcionise ,ako mozes da objasnis ,jer nisam cuo ranije za taj "kies". Hvala

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 06 sep 2016, 13:42

Masterr27 je napisao/la:
anonimni je napisao/la:Nemoguce da nema u DCIM folderu kad otvoris memoriju telefona na kompjuteru... Sve i ako fkt nema, jesi pokusao preko Kiesa ista? Nemam kompjuter pri ruci pa ne znam kakve opcije ima, ali vjerujem da i on kao Samsungov program mora imati dio za transfer na kompjuter i obrnuto...

Nema care vjeruj mi ,ulazio sam u dcim folder pa u folder video gdje sam snimio snimke,nema dok na mob ih uredno ocita :shock: :)

nemam nikakav program,samo preko usb kabla kad spojim mob. na racunaru mi ocita foldere sa mobitela.. a taj program kies? Kako to funkcionise ,ako mozes da objasnis ,jer nisam cuo ranije za taj "kies". Hvala
Druže skini sebi ovu aplikaciju na mobitel https://play.google.com/store/apps/deta ... roid&hl=hr pa onda spojiš mobitel sa kompjuterom i prebacuješ sve lagano bez ikakvih kablova. ;)

Ramsey16
Kontakt:

Post Postao/la Ramsey16 » 06 sep 2016, 13:44

Masterr27 je napisao/la:

Ja sam ovo instalirao i sve mi ocita SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 06 sep 2016, 16:17

Masterr27 je napisao/la:

Kies ti je oficijelni Samsungov program za update, prebacivanja i to, nešto poput PC Companiona kod Sonyja ili PC Suite kod LG-a, instaliraš ga na kompjuter, spojiš telefon s kompjuterom i vidiš šta ima u memoriji.. Slabo ko to koristi jer realno ne treba ni za šta, ali tebi može dati ruke ako nađeš te videe... U krajnjoj liniji uploaduj sve s mobitela na Google Drive, Dropbox ili neki od cloud servisa i skini ih na kompjuter, jest da može potrajati, al' nema ti druge ne bude li Kies pomogao čini mi se...

Kapiten Blue Traina

Masterr27
Kontakt:

Post Postao/la Masterr27 » 06 sep 2016, 16:42

anonimni je napisao/la: Kies ti je oficijelni Samsungov program za update, prebacivanja i to, nešto poput PC Companiona kod Sonyja ili PC Suite kod LG-a, instaliraš ga na kompjuter, spojiš telefon s kompjuterom i vidiš šta ima u memoriji.. Slabo ko to koristi jer realno ne treba ni za šta, ali tebi može dati ruke ako nađeš te videe... U krajnjoj liniji uploaduj sve s mobitela na Google Drive, Dropbox ili neki od cloud servisa i skini ih na kompjuter, jest da može potrajati, al' nema ti druge ne bude li Kies pomogao čini mi se...
nikakav program nemam ,nikakav ni cd nije dosao (samsung J5) samo preko usb kabla spojim.Hvala tebi na odgovoru sve mi je jasno probat cu i to.Samo mi reci gdje mogu skinuti taj kies ? jel na google ima negdje download ?

A hvala i momcima iznad sto su odgovorili :)

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 06 sep 2016, 19:19

http://www.samsung.com/us/support/owners/app/kies

Eto ti link, skini i instaliraj, kad instaliras opet USB u kompjuter i u telefon i provjeri...

Kapiten Blue Traina

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.