I ja to trazim,al nemogu nigdje da nadjem.guber90 je napisao/la:E narode, jest ovo pitanje za temu sloboda dita, ali evo ovdje ste aktivniji pa da pitam. Dal neko zna slucajno gdje se moze skinuti ona pjesma sto ide prije svake utakmice K.K. Slobode, tekst ide ovako otprilike:
Jer Slobodu Tuzla voli eooo eooo kao vjecno zrno soli eooo eooo u gostima i kod kuce za Slobodu srce tuce eooo (mozda ima koje viska eooo, al se nafura na pjesmu).
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ja je trazim zadnjih godinu dana, precesljo sam tovar foruma niko da pomogne googlo sam do sad 100 puta.harry_90 je napisao/la:I ja to trazim,al nemogu nigdje da nadjem.guber90 je napisao/la:E narode, jest ovo pitanje za temu sloboda dita, ali evo ovdje ste aktivniji pa da pitam. Dal neko zna slucajno gdje se moze skinuti ona pjesma sto ide prije svake utakmice K.K. Slobode, tekst ide ovako otprilike:
Jer Slobodu Tuzla voli eooo eooo kao vjecno zrno soli eooo eooo u gostima i kod kuce za Slobodu srce tuce eooo (mozda ima koje viska eooo, al se nafura na pjesmu).
BTW ovo je jedina stvar koju do sada nisam nasao na google

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
hehe i to sto kazes,kako nigdje nema te pjesme,uvijek kad treba KK SLoboda da igra,oni je puste 5 minuta pred pocetak meca 

Bgm jednom ce mi puknut film uzet cu stik i sici dol do onog lika sto pusta muziku, pa nece on jedini u Tuzli imat tu pjesmu xD.harry_90 je napisao/la:hehe i to sto kazes,kako nigdje nema te pjesme,uvijek kad treba KK SLoboda da igra,oni je puste 5 minuta pred pocetak meca
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Treba vidjet,pa naci tu pjesmu,jbt jedina pjesma koja nema na googlu ili na youtubeguber90 je napisao/la:Bgm jednom ce mi puknut film uzet cu stik i sici dol do onog lika sto pusta muziku, pa nece on jedini u Tuzli imat tu pjesmu xD.harry_90 je napisao/la:hehe i to sto kazes,kako nigdje nema te pjesme,uvijek kad treba KK SLoboda da igra,oni je puste 5 minuta pred pocetak meca

pa probaj te ukucati na youtube taj dio pjesme mozda vam otvore nesto pa vidite ko pjeva i naziv pjesme...a ako ne nadjete opet onda skinite s youtuba ha ja...hhehe...guber90 je napisao/la:Bgm jednom ce mi puknut film uzet cu stik i sici dol do onog lika sto pusta muziku, pa nece on jedini u Tuzli imat tu pjesmu xD.harry_90 je napisao/la:hehe i to sto kazes,kako nigdje nema te pjesme,uvijek kad treba KK SLoboda da igra,oni je puste 5 minuta pred pocetak meca

FKR 1987..
@ harry_90
et trebao si ranije napisati da nema na youtube da se ne patim djabe da pisem...hehe....

et trebao si ranije napisati da nema na youtube da se ne patim djabe da pisem...hehe....

FKR 1987..
Ama bas nema nigdje nema,haj Ajla nadji nam
sala..

nema je...ccc...koda je u zemlju propala....harry_90 je napisao/la:Ama bas nema nigdje nema,haj Ajla nadji namsala..

FKR 1987..
Sta smo se ovo utisali ? Imal ko kakvih informacija o dolasku i odlasku igraca iz kluba ??
utisali smo se zat sho niko nista nezz ja neam nikakvih informaicja...a da ko ima kakve informacije sigurno bi se javio....za sad niss....harry_90 je napisao/la:Sta smo se ovo utisali ? Imal ko kakvih informacija o dolasku i odlasku igraca iz kluba ??

FKR 1987..
Ocekujem danas dobru vijest
nadam se da ce nekog dovesti u tim,da ce Milosevic ostat itd.

Ne ocekujes, nego OCEKUJEMOharry_90 je napisao/la:Ocekujem danas dobru vijestnadam se da ce nekog dovesti u tim,da ce Milosevic ostat itd.

FKR 1987..
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zatisje pred buru.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sta bi sa Saranovicem ? Haman nas zaobisao
vidim sinoc Glavas bio gost u emisiji vezano za SP,nista nije rekao za Slobodu,mozda nesto krije 

Pa i bolje sto nije niss govorio za nas, kosto ima ona izreka suti a muti...hehhe....mozda ima kakvog JOKERA(dzokera) u rukavu al nece da kaze......hahha...harry_90 je napisao/la:Sta bi sa Saranovicem ? Haman nas zaobisaovidim sinoc Glavas bio gost u emisiji vezano za SP,nista nije rekao za Slobodu,mozda nesto krije

FKR 1987..
Valjda danas bude kakva informacija,najbitnija da se igracima isplate dugovanja,kao sto je Sabovic obecao,onda dovest jos 2 dobra pojacanja,pa onda sta bude u ligi.
Šta bi sa Džafićem za koga je potpis´o
, Spalević će potpisat za Zvijezdu 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Neće Spalević potpisivati za Zvijezdu, kažu da je tražio više novca nego što vrijedi a i otišao je negdje u Srbiju, mislim u Kragujevac al nisam siguran. Mi smo doveli od napadača Tosunovića a ubrzo će doći još jedan odličan napadač.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Ne svidja mi se ovo sto nema informacija,jedino izbace one lose informacija o odlasku igraca iz kluba,ne ide na dobro,valjda se sta promjeni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.