NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

NjonjoVam
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la NjonjoVam » 20 avg 2016, 20:36

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: bravo komsije,nek ste ih natrpali!!
DRŽAVA TUZLA!!

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 20 avg 2016, 21:30

Cestitke na zasluzenoj pobjedi. Mi sa ovim siromasnim igrackim kadrom koji nije ni pripreme imao tesko da smo mogli nesto uradit. Sportski pozdrav do proljeca pa se vidimo u Mostaru :bih:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

encco
Kontakt:

Post Postao/la encco » 20 avg 2016, 22:32

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi. Mi sa ovim siromasnim igrackim kadrom koji nije ni pripreme imao tesko da smo mogli nesto uradit. Sportski pozdrav do proljeca pa se vidimo u Mostaru :bih:
hvala momcino na iskrenosti.....jos da vam celavi"ZOMBI"nije prvo poluvrijeme spasavao gol ko zna sta bi bilo.........a sto se proljeca tice akobogda se vidimo.........vama aferim za predjeni put zbog VELEZA :bow:

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 21 avg 2016, 23:43

Naredni izlazak na teren nogometaši Bratstva imati će već u srijedu 24.08.2016. protiv ekipe Orašja, kada će odigrati zaostalu utakmicu u okviru 2. kola.
Utakmica se igra od 17:00 sati.Stadion "GOAL" Orašje.

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 22 avg 2016, 14:26

CESC
evo da prognoziram...nije me dugo bilo a znas da mi uvjek uradimo nase prognoze na pocetku...eto sa malim zakasnjenjem..

NK BRATSTVO GRACANICA - FK BUDUCNOST BANOVICI 2:0 - ODIGRANA (ovdje sam davo gostima malu sansu za x ali eto)

NK BRATSTVO GRACANICA - VELEŽ 2:0 - ODIGRANA (ovdje sam ocekivao pobjedu s'obzirom da se Velez nije nista specijalno pojaco ili pripremo za pocetak sezone, a u PL si buli ubjedljivo najgori. Kas se uzme u obzir to da nisu velike razlike izmedju zadnjih nekoliko u PL i prvih nekoliko u 1FL, onda se moglo i ocekivat ovako...posebno zato sto je Velez bio ubjedljivo najgori...na zalost)

HNK ORASJE - NK BRATSTVO GRACANICA X - Ovdje bi mogli izvuci bod ako krenemo napadacki...ako se budemo branili...nista od toga...

NK NOVI TRAVNIK - NK BRATSTVO GRACANICA x 2 (novi Travnik nije bas najbolje krenuo u sezonu...dok mi nismo primili gola...)
NK BRATSTVO GRACANICA - FK GORAZDE 1x (ovdje dajem prednost nasim, mada je Gorazda dobra ekipa i uvjek mogu iznenadit)
HNK CAPLJINA - NK BRATSTVO GRACANICA 2(vrijeme je da im uzmemo puni plijen, posebno zato sto nisu ove godine nesto bas kao prije)
NK BRATSTVO GRACANICA - FK BOSNA SEMA SARAJEVO 1x (iskreno ne znam sta da ocekujem ovdje...momci su sigurno zagrijani za dokazivanje, nesto poput Mladosti DK kad su tek usli...prosjecni rezultati ali igra dobra)
NK BOSNA VISOKO - NK BRATSTVO GRACANICA 1x (ovdje sam sretan i sa x ako Bosna nastavi ovakvim tempom)
NK BRATSTVO GRACANICA - ZVIJEZDA 1 (komsijski derbi je uvjek nesto specijalno, ali mislim da smo ove godine jaci za Nuceta)
GOSK GABELA - NK BRATSTVO GRACANICA 1x (ovdje kao i protiv Bosne, nadam se x ali ...)
NK BRATSTVO GRACANICA - TRAVNIK 1 (Travnik je dobra ekipa ali mislim da mozemo do pobjede)
NK JEDINSTVO BIHAC - NK BRATSTVO GRACANICA 2 (Biscanima ove godine ne ide bas nabolje...poraz i nerjesena kod kuce nam daju nadu...)
NK BRATSTVO GRACANICA - FK SLOGA SIMIN HAN 1 (ovdje nebi trebalo bit problema, mada mislim da ce se i oni uigrat do tad...)
NK BRATSTVO GRACANICA - FK RADNICKI LUKAVAC 1 (komsije nisu nesto posebno pokazali ove godine)
NK RUDAR KAKANJ - NK BRATSTVO GRACANICA 1 (ovdje ce bit tesko do boda...)

Eto toliko..

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 24 avg 2016, 19:36

Sa tim tvojim prognozama vi ste vec u premijer ligi.

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 24 avg 2016, 21:36

Orašje - Bratstvo 3:1 (Prgić 15', Vidović 66', Zukić 75' / Kuduzović 45+1') . Dobra utakmica i suđenje za LP :thumbup: Odbrana danas bez Kadije skroz podbacila,gol primamo ni iz čega.U prvom poluvremenu dvije 100% šanse Jaganjca i Omića i onda Elko iz slobodnjaka u 46. 1-1.U drugom poluvremenu nuće vadi Elku i Ikana i raspad sistema.Halilagić što je ušao niđe veze,dugo lošiji igrač nije bio u Bratstvu.Na kraju povreda Delića (koljeno) .

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 24 avg 2016, 22:04

Cuj Halilagic los, otkud to...

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 28 avg 2016, 12:09

Pricao sam sa igracima Bratstva i ocekuju pobjedu dole. Idemo Bratstvo !! :opaopa: :opaopa: :bih:

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 28 avg 2016, 17:06

GOOOOOOOOL 0-1 za Bratstvo MUJKA :clap: :clap: :clap:

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 28 avg 2016, 17:12

NK NOVI TRAVNIK: Palalić, Hafizović, Silajdžija, Jusić, Jaganjac, Šehić, Grebenar, Mamuša, Seferović, Jurčević, Tabaković.
Klupa: Jerković, Terzić, Vujica, Knežević, Džaja, Benca, Mehić.
Trener: Almir Tolja

NK BRATSTVO GRAČANICA: Mustafić, Kuduzović, Salkić, Omić, Šuša, Mujkić, Kadić, Mulahusejnović, Mousa, Ikanović, Puturalić,
Klupa: Divković, Terzić, Stjepanović, Jaganjac, Vehabović, Delić, Buljić.
Trener: Nusret Muslimović

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 28 avg 2016, 17:16

GEC je napisao/la:GOOOOOOOOL 0-1 za Bratstvo MUJKA :clap: :clap: :clap:
Samo jako momci !! :bih: :bih: :tokralju:
Ocekujem od Kuduza jedan. :kafa:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 28 avg 2016, 17:18

0-2 Mujka !!! :bih: :bih: :opaopa: :opaopa: Idemoooo

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 28 avg 2016, 18:02

Kakav je Novi Travnik ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 28 avg 2016, 19:09

paulus je napisao/la:Kakav je Novi Travnik ?
Tabela ti sve govori :kafa: Bolja su ekipa od Veleža i Sloge S.H.Imali su dvije prilike i jednu 100%.Po kvalitetu sa Radničkim L.

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 29 avg 2016, 00:33

GEC je napisao/la:
Tabela ti sve govori :kafa: Bolja su ekipa od Veleža i Sloge S.H.Imali su dvije prilike i jednu 100%.Po kvalitetu sa Radničkim L.
U Bihacu je Novi Travnik imao vise srece nego pameti, nekoliko puta im se tresao okvir gola, odigrali sa nama 1:1
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 avg 2016, 01:20

Mirzoni89 je napisao/la:
GEC je napisao/la:
U Bihacu je Novi Travnik imao vise srece nego pameti, nekoliko puta im se tresao okvir gola, odigrali sa nama 1:1
Budi realan buraz, imali smo i mi sreće taj dan i to puno. Almin izvadio 3-4 čista gola, nije da nisu imali prilika :)
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 29 avg 2016, 11:12

N.Travnik je ekipa koja igra otvoreno.Nisu kao vecina ekipa koje se brane I igraju bunker.Prosle sezone su u Gracanici vodili 2-0 pa izgubili 3-2 I na kraju ispraceni velikim aplauzom.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 29 avg 2016, 14:50

Nama su uzeli bodove proslu sezonu u Visokom , al mi smo vec bili debelo obezbjedili opstanak ,a njima gorilo i imali su niz tad opasan, al izgleda da ove sezone pocinju ko prosle a to je rizik igra. Drago mi sto se Radnicki trzno , al bi volio i da se Velez trzne . Velez je ne znam meni jedan od bedema BiH. Nece se vratit ove sezone , al mi je drago sto rade infrastrukturu . bez infrastrukture svaki uspjeh je jalov . Svaki klub to prvo treba radit.Drago mi je i sto ove sezone konacno nekoliko klubova ide na 1 mjesto. Mogla bi bit gutava sezona do kraja.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 29 avg 2016, 15:22

paulus je napisao/la:Nama su uzeli bodove proslu sezonu u Visokom , al mi smo vec bili debelo obezbjedili opstanak ,a njima gorilo i imali su niz tad opasan, al izgleda da ove sezone pocinju ko prosle a to je rizik igra. Drago mi sto se Radnicki trzno , al bi volio i da se Velez trzne . Velez je ne znam meni jedan od bedema BiH. Nece se vratit ove sezone , al mi je drago sto rade infrastrukturu . bez infrastrukture svaki uspjeh je jalov . Svaki klub to prvo treba radit.Drago mi je i sto ove sezone konacno nekoliko klubova ide na 1 mjesto. Mogla bi bit gutava sezona do kraja.
Pozitivna stvar je što svako svakog može pobijediti, dok ljudi u crnom ne stanu tome u kraj i tad krenu kalkulacije i stvarnost BH fudbala.Što više klubova ide na prvo mjesto to je više para za sudije :njanjanja: Nažalost ko bude dao najviše taj i ulazi.Što se tiče kvaliteta trenutno Rudar K,Bosna V,Zvijezda,Orašje i Bratstvo su tu negdje.Goražde,Gošk ,Travnik i Čapljina za nijansu slabiji a ostali borba za opstanak.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 2 gosta.