NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Mislim da ce u svemu ovome previranju ko ce bit predsjednik, ko u upravi kluba, upravo klub najvuse patit, uz nas navijace... Bez pojacanja mi tesko na duze staze mozemo konkurirat sa ovom ekipom, sa JEDNIM napdacom u ekipi, i masu drugih problema sa postavom... Nemamo rotaciju, jednostavno,sirinu...
Danas ocekujem tvrdu utakmicu, nadam se najboljem.
Idemoo!! ŠIROKI!
Danas ocekujem tvrdu utakmicu, nadam se najboljem.
Idemoo!! ŠIROKI!
NK Široki Brijeg
U tom razdoblju od pocetka devetog do kraja dvanaestog mozete dovesti samo slobodno igraca, a koliko su takvi igraci kvalitetni dovoljno govori cinjenica da su slobodni. Eventualno da pokupite nekog iz Austrije, Ceske... 

Danas bi nam tri boda zlata vrijedila. Ali sumnjam. Nije Mladost Celik, momci ove sezone fino igraju. Daj Boze da se varam
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.
- Pantarei79
- Kontakt:
Znam, ali gane mozemo registrirati do kraja 12. pa dođe na isto. Onda bolje cekati do Siječnja pa dovesti nekog kvalitetnijeg. Do tada prikljuciti par perspektivnih juniora.Signore je napisao/la:U tom razdoblju od pocetka devetog do kraja dvanaestog mozete dovesti samo slobodno igraca, a koliko su takvi igraci kvalitetni dovoljno govori cinjenica da su slobodni. Eventualno da pokupite nekog iz Austrije, Ceske...
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- Pantarei79
- Kontakt:
Pa evo i Krupa razbila tuzlake, a proitiv nas senisu mogli s loptom sastat. Ja sam optimista po prvi put ove sezone.Carles je napisao/la:Danas bi nam tri boda zlata vrijedila. Ali sumnjam. Nije Mladost Celik, momci ove sezone fino igraju. Daj Boze da se varam
Soldo
Dino Brekalo Bralic Markovic
Sesar Loncar
Baric Wagi Menalo
Baraban
Barabana u napad i dajemo 2 gola sigurno

Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Mislim da ipak moze, jer je ipak slobodan igrac i nije vec registriran. Ili mozda grijesimPantarei79 je napisao/la:Znam, ali gane mozemo registrirati do kraja 12. pa dođe na isto. Onda bolje cekati do Siječnja pa dovesti nekog kvalitetnijeg. Do tada prikljuciti par perspektivnih juniora.Signore je napisao/la:U tom razdoblju od pocetka devetog do kraja dvanaestog mozete dovesti samo slobodno igraca, a koliko su takvi igraci kvalitetni dovoljno govori cinjenica da su slobodni. Eventualno da pokupite nekog iz Austrije, Ceske...

- Dino mi se čini zdrav, ali ako trener opet u igru uvede mene, trudit ću se opravdati povjerenje. Rezultat? Igrat ćemo na pobjedu... iako mislim da ni bod nije neuspjeh, kaže Josip Ćorluka, koji je protiv Krupe odigrao solidno na desnom beku:
- Nema tu “i bod je dobar”, idemo po sva tri boda, ukorio je Ćorluku poluozbiljno lijevi bočni Stipe Marković, čije smo ime upisali u rubrici “igrač utakmice” protiv Krupe.
Kaži mu Stipo
- Nema tu “i bod je dobar”, idemo po sva tri boda, ukorio je Ćorluku poluozbiljno lijevi bočni Stipe Marković, čije smo ime upisali u rubrici “igrač utakmice” protiv Krupe.
Kaži mu Stipo

Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Soldo, Ćorić, Plazonić, Ivanković, Wagner, Ćorluka, Menalo, Sesar, Brekalo, Bralić, Marković
Sta je ovo?
----------------Soldo------------
Marković-Bralić-Brekalo-Ćorić
----------Sesar-Plazonić--------
---Menalo-Ivanković-Ćorluka---
-----------WAGNER---------
Di je Baraban.
Oće li Dino na krilu ili na beku.
Ćorluka.
Vidit cemo kad pocme prijenos kakva ce formacija bit
Sta je ovo?
----------------Soldo------------
Marković-Bralić-Brekalo-Ćorić
----------Sesar-Plazonić--------
---Menalo-Ivanković-Ćorluka---
-----------WAGNER---------
Di je Baraban.
Oće li Dino na krilu ili na beku.
Ćorluka.
Vidit cemo kad pocme prijenos kakva ce formacija bit
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
- Evolve
- Kontakt:
Hmmm, nije bilo najava da je ozljedjen... Steta, ufffffff
Ko nam gol moze dat ovdje sad... Dino ce vjerovatno krilo a Corluka bek
Ko nam gol moze dat ovdje sad... Dino ce vjerovatno krilo a Corluka bek
NK Široki Brijeg
LINK
Ajde neko
Ajde neko
Pa nije se valjda Baraban ozljedio 
Bit ce zajebano, sretno momcima

Bit ce zajebano, sretno momcima
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Zašto ti treba link ako imas prijenos na BHT ???Strob1996 je napisao/la:LINK
Ajde neko
Ne moze svatko uhvatiti BHT na televiziji haha
Ukucaj BHT Uzivo
Ukucaj BHT Uzivo
HRHB
HRHB
Slaba slika na bhtBritvica je napisao/la:Zašto ti treba link ako imas prijenos na BHT ???Strob1996 je napisao/la:LINK
Ajde neko

Pa valjda nema BHT?! Ako neko nađe link neka postavi.Britvica je napisao/la:Zašto ti treba link ako imas prijenos na BHT ???Strob1996 je napisao/la:LINK
Ajde neko
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Jesam ali nece neki ku.racStrob1996 je napisao/la:Slaba slika na bhtBritvica je napisao/la:Zašto ti treba link ako imas prijenos na BHT ???Strob1996 je napisao/la:LINK
Ajde neko
Steta, malo je falilo da Lucio zabije. Vec smo tri dobre sanse fulali
HRHB
HRHB
Brekalo
nije ti ta glava ni za cega

Odavno losiju momcad nismo imali.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost.
- Pantarei79
- Kontakt:
Moj Ivankoviću ko te vise pušta da igraš

G. Marquez
G. Marquez
Trenutno korisnika/ca: MikiPirs, Shategabri, successminator i 16 gostiju.