Moderator/ica: GracanicaAA
hvala momcino na iskrenosti.....jos da vam celavi"ZOMBI"nije prvo poluvrijeme spasavao gol ko zna sta bi bilo.........a sto se proljeca tice akobogda se vidimo.........vama aferim za predjeni put zbog VELEZANeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cestitke na zasluzenoj pobjedi. Mi sa ovim siromasnim igrackim kadrom koji nije ni pripreme imao tesko da smo mogli nesto uradit. Sportski pozdrav do proljeca pa se vidimo u Mostaru
Samo jako momci !!GEC je napisao/la:GOOOOOOOOL 0-1 za Bratstvo MUJKA![]()
![]()
Tabela ti sve govoripaulus je napisao/la:Kakav je Novi Travnik ?
U Bihacu je Novi Travnik imao vise srece nego pameti, nekoliko puta im se tresao okvir gola, odigrali sa nama 1:1GEC je napisao/la:Tabela ti sve govoripaulus je napisao/la:Kakav je Novi Travnik ?Bolja su ekipa od Veleža i Sloge S.H.Imali su dvije prilike i jednu 100%.Po kvalitetu sa Radničkim L.
Budi realan buraz, imali smo i mi sreće taj dan i to puno. Almin izvadio 3-4 čista gola, nije da nisu imali prilikaMirzoni89 je napisao/la:U Bihacu je Novi Travnik imao vise srece nego pameti, nekoliko puta im se tresao okvir gola, odigrali sa nama 1:1GEC je napisao/la:Tabela ti sve govoripaulus je napisao/la:Kakav je Novi Travnik ?Bolja su ekipa od Veleža i Sloge S.H.Imali su dvije prilike i jednu 100%.Po kvalitetu sa Radničkim L.
Pozitivna stvar je što svako svakog može pobijediti, dok ljudi u crnom ne stanu tome u kraj i tad krenu kalkulacije i stvarnost BH fudbala.Što više klubova ide na prvo mjesto to je više para za sudijepaulus je napisao/la:Nama su uzeli bodove proslu sezonu u Visokom , al mi smo vec bili debelo obezbjedili opstanak ,a njima gorilo i imali su niz tad opasan, al izgleda da ove sezone pocinju ko prosle a to je rizik igra. Drago mi sto se Radnicki trzno , al bi volio i da se Velez trzne . Velez je ne znam meni jedan od bedema BiH. Nece se vratit ove sezone , al mi je drago sto rade infrastrukturu . bez infrastrukture svaki uspjeh je jalov . Svaki klub to prvo treba radit.Drago mi je i sto ove sezone konacno nekoliko klubova ide na 1 mjesto. Mogla bi bit gutava sezona do kraja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.