AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muha milanez
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la muha milanez » 27 avg 2016, 22:43

Hahahha
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 27 avg 2016, 22:44

Najgluplja ekipa na svijetu. Koji idioti , Bože sačuvaj.

Pa kako je ovo gol , yebem ti familiju Valeri. Penal si trebao svirati. Jao sudije idiota.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 27 avg 2016, 22:45

:clap:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

gambler1899
Kontakt:

Post Postao/la gambler1899 » 27 avg 2016, 22:47

Sljedeca utakmica 1.20 kvota da.ce.milan dobiti crveni :lol:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 avg 2016, 22:53

Rezime:
Hrabra i otvorena igra, svakome mozemo postici gol, ali odbrana nam je uzasna i volio bih da uzmu 40-50mil za Romanjolija, ako je istina, jer za te pare mozemo popraviti mnogo toga, a on ne vrijedi ni blizu tih para.
Veci gubitak nam je 2 igraca, nego 3 boda.

De Sciglio vise nikad ne smije igrati za nas tim ako iko iz kluba ima oci. U protivnom Montela je neznalica kojoj cu zelitu sto kraci staz u Milanu, a nasem klubu sve poraze.
Montolivu se takodjer MORA naci zamjena do kraja prelaznog roka, inace neka nam je Bog na pomoci.
Takodjer Honda prodati i dovesti jos jedno desno krilo ako je ikako moguce, ko god to bio.

Znam da su ovo moje puste zelje, ali zaista ne ide ovo ovako ba.

Montela je izgubio ovu utakmicu, Niang je prvi morao izaci, a Sosu ubaciti i tako imati igraca na sredini koji ce trckarati. Antoneli je morao igrati od pocetka. Ne bismk izgubili ovu utakmicu da je to dvoje napravio, siguran sam.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 27 avg 2016, 22:53

Ovo na kraju nisam skontao, priznao je gol i Romu dao žuti karton, za šta karton, ako je priznao gol znaci da je loptu rukom udario u golu! Niđe veze odluka.
Što se tiće igre, dva puta smo onako više na "prepad" dali golove, Napoli se bio opustio, kada su povezali redove ubili nas.
Zašto toliko napdate De Sciglia, momak ništa nije kriv, Kalehon nije ni jednom prošao pored njega, kod gola se lopta Kalehonu na nogu odbila teško je mogao šta spriječiti. Abatea jeste ubio Mertens, ali brate čitavu utakmicu nije imao podrške od Susa u defanzivi.
Utakmicu nam je izgubio vezni red. U defanzivi nisu postojali. Kod trećeg gola Zielinski šprinta 30 metara Monto kaska za njim, Kuce nema nigdje i tu je već bilo sve presuđeno. Čitavu utakmicu odbrana prepuštena sama sebi. Dobro nismo više primili.

Nokson22
Kontakt:

Post Postao/la Nokson22 » 27 avg 2016, 22:57

Jel moze neko da napisi ko je gledao (nisam bio u prilici) kako je gomez odigrao sa obzirom da je prva mu utakmica da li se moze ocekivat nesto od njega
“S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani.” Francesco Totti

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 27 avg 2016, 23:12

LegendKiller je napisao/la:Ovo na kraju nisam skontao, priznao je gol i Romu dao žuti karton, za šta karton, ako je priznao gol znaci da je loptu rukom udario u golu! Niđe veze odluka.
Što se tiće igre, dva puta smo onako više na "prepad" dali golove, Napoli se bio opustio, kada su povezali redove ubili nas.
Zašto toliko napdate De Sciglia, momak ništa nije kriv, Kalehon nije ni jednom prošao pored njega, kod gola se lopta Kalehonu na nogu odbila teško je mogao šta spriječiti. Abatea jeste ubio Mertens, ali brate čitavu utakmicu nije imao podrške od Susa u defanzivi.
Utakmicu nam je izgubio vezni red. U defanzivi nisu postojali. Kod trećeg gola Zielinski šprinta 30 metara Monto kaska za njim, Kuce nema nigdje i tu je već bilo sve presuđeno. Čitavu utakmicu odbrana prepuštena sama sebi. Dobro nismo više primili.
Da mi je samo znati iz kojeg razloga konstantno braniš ahmaka koji veze s fudbalom nema. To svi vidimo osim tebe. Abateu i mogu oprostiti očajnu partiju veceras jer on većinu utakmica odigra odlično u defanzivni al brate taj mali isprdak je potrošio sve kredite. Naravno, ne smatram ja njega krivcem za poraz. Ima tu puno faktora. Kod 2:2 je Montela MORAO vaditi Nianga, Bonaventuru gurnuti naprijed a u vezni red Sosu. Montoliva, ako bude starter, moraš vadit ba poluvremenu jer poslije lik jedva hoda.

Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!

LegendKiller
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la LegendKiller » 27 avg 2016, 23:32

muxa je napisao/la:
LegendKiller je napisao/la:Ovo na kraju nisam skontao, priznao je gol i Romu dao žuti karton, za šta karton, ako je priznao gol znaci da je loptu rukom udario u golu! Niđe veze odluka.
Da mi je samo znati iz kojeg razloga konstantno braniš ahmaka koji veze s fudbalom nema. To svi vidimo osim tebe. Abateu i mogu oprostiti očajnu partiju veceras jer on većinu utakmica odigra odlično u defanzivni al brate taj mali isprdak je potrošio sve kredite. Naravno, ne smatram ja njega krivcem za poraz. Ima tu puno faktora. Kod 2:2 je Montela MORAO vaditi Nianga, Bonaventuru gurnuti naprijed a u vezni red Sosu. Montoliva, ako bude starter, moraš vadit ba poluvremenu jer poslije lik jedva hoda.

samo sam realan, a realnost je da večeras uopće nije kriv niti je odigrao on sam neku katastrofalnu partiju kako se ovdje piše. Slažem se da je prošle sezone potrošio sve kredite, ali večers uopće nije bio tako očajan kakvim se predstavlja. Ljudi nas ubili po Abateovoj strani, Kalehon nije ni jednom prošao po njegoj strani, svi golovi su nam pali po Abateovoj strani. Kod 3 gola se lopta odbila na nogu Kalehonu. Po meni ni Abate nije kriv jer je cijelu tekmu bi ostavljen sam sa Mertensom. Kriv je očajan vezni red i igra krila u defanzivi, kao i Montela koji je puno ranije trebao reagovati, prvo duplirati Mertensa, a za ove ostale izmjene se slažem.
Najlakše je reći kriva odbrana, loš abate, loš Rom, loš De Sciglio, ali ako gledamo realno za ovo večeras odbrana je najmanje kriva. Ako se za ovo večeras napada De Sciglio, onda se komotno može reći da je i Gigi kriv jer je primio 4 gola, a realno je da je momak spriječio još barem 3.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 27 avg 2016, 23:56

Brate, De Sciglio nije postojao na terenu. Niko ga ne krivi za poraz, ali taj igrac nije postojao, svaku loptu je vratio nazad igracu i to je sve sto je uradio, biz pokusaja da protrci napred, odigra duplu sa Bonom, uputi centarsut u sesnaesterac ili proturi krilu, a da ne spominjem kad dodje lopta kod naseg kornera i njegova komicna izbijanja u aut ili gradjenje lopte.
A onda uporedis njegove igre u reprezentaciji koje su totalba suprotnost od ovoga sto pruza u Milanu.

Onaj njegov retardirani pogled i hladni/nezainteresovsni izraz lica kad ga kamera prikaze je nesto najiritantnije sto mi moze kamerman pruziti tokom prenosa bilo koje utakmice.
Samo Poli ima vecu retardiranost u svom fizickom liku od njega. Barem prema mome oku.

Abate trci cijelu utakmicu, sprinta i otkriva se Susi kad napadamo, ima ga i u protivnickom sesnaestercu i tom momku ne mozemo ni jednu rijec prigovoriti. Honda je daleko korisniji u odbrani od Susa, ali zato daleko je slabiji u napadu.

075 ❤

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 28 avg 2016, 01:22

Ja svakako i ne ocekujem nista ni od ove sezone,tako da poraze lakse "varim".
Slazem se da Niang i De Sciglio ne smiju imati mjesta u timu,jedan glup a drugi igra kao da je citav dan na bausteli beton u kolicima vozio.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 28 avg 2016, 01:59

Primili su 2 pacerska gola isto ko kad na igricama dajes najsugavije moguce, pa morala je odbrana bolje reagirati....ovog Romagnolia jos jednom ko uzme u usta s Nestom dobija dozivotni ban :)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 28 avg 2016, 12:28

pa đe ste braćo, jel vam falio roup trunje mu yebem :D

znači na more se ispalio, deset dana nisam skoro ništa pratio, uđem vidim rezultat i izađem... a evo vidim da nisam ništa ni propustio, jbt gledam kako se ostali klubovi pojačaše, a naši nekog pašalića dovode :roll:

interu kapu skidam šta uradiše od merkata, na sramotu našim.

samo mi žao što propustih ove dvije utakmice, vidim da je svega bilo :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 28 avg 2016, 12:41

Evo gledam upravo reprizu tekme na areni i pitam se da li je moguće da jedan tim iz lige petice kao milan u 70toj minuti se vuce po terenu? Jesu li postojale pripreme uopste?
Po meni romagnoli i de sciglo mi nikad nisu mirisali al ovo je previse lose.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 28 avg 2016, 19:30

Nekako mi lakse bude kad se i Inter muci i to protiv daleko slabijeg tima nego sto je Napoli. :)

Zali Boze para koje ovaj Inter potrosi, uklet klub.

075 ❤

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 28 avg 2016, 20:44

Ma nije problem izgubiti od Napolija u gostima. Malo koja bi ekipa tamo mogla računat na bodove. Problem je sto se jos jednom ispostavilo koje su nam slabe tačke a na tim mjestima nismo doveli igraca vrijednog pomena. I Montela mora ozbiljno poraditi na disciplini.

Il Club più titolato al mondo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 29 avg 2016, 01:21

Ne znam zasto al.mislim da bi nam ovaj mali Pasalic mogao dobro doci, iducu smo bez Kuce i Nianga, mozda bas Pasalic upane i mozda Honda ili nzm ko jos moze, uglavnom od ove sezone ne ocekujem nista osim jos jedne patnje jedino ako bi se na zimu pojacali kako su obevali ti famozni kinezi

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 29 avg 2016, 23:57

Ulazimo u posljednja 2 dana Mercata (ili posljednji, ne znam jel do 30.?), vidicemo sta ce Celo izmajmunisati u mozda svom posljednjem mandatu u Milanu.
Imena koja se trenutno spominju i nisu mi nesto specijalna, nista novo za nas.

075 ❤

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 30 avg 2016, 13:49

Navodno ćelo uveliko radi na dovođenju Musacchia i Rodriga Caio(on bi stigao u Januaru), ali čisto sumnjam da može nekoga dovesti a da eura skoro nema na raspolaganju.Jedino neka posudba(plaćena) te obaveza otkupa u Januaru ili sljedeće ljeto.

Također i dalje se priča o Badelju.A vrijeme polahko prolazi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 30 avg 2016, 15:59

Dynamo Kiev general director is currently at Casa Milan.

:hmmmm:
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.