f0rest1946 je napisao/la:Bruka i sramotaadem993 je napisao/la:"Treba biti zadovoljan i bodom iz Bijeljine"
Na sta smo mi spali bože dragi![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
f0rest1946 je napisao/la:Bruka i sramotaadem993 je napisao/la:"Treba biti zadovoljan i bodom iz Bijeljine"
Na sta smo mi spali bože dragi![]()
Prvo: Ja sam rekao da je Amer opravdana zamjena za uci sa klupe kako Leonu tako i Ahmetu.FrancescoTotti je napisao/la:Znam da imas dobro sjecanje pa se prisjeti koliko nas je puta on spasavao svojim golovima u zadnjih desetak minuta utakmice, koliko se borio i koliko je sansi stvarao, te koliki je uticaj imao ukupno na svaki ishod utakmice.Sabinho je napisao/la:Pa ko ga spominje hahaha totti koliko vidimMCMXLVI je napisao/la:Smijesno je da se odmah spominje Benko kao eto on bi to sve zavrsio i zabio par golcina, daj ba ljudi uozbiljiti te se, treba nam trenercina! Mi igre nemamo! Pogledajte samo sta nam je Kurtic ostavio!On bi danas uzeo loptu kod nadeg gola, predriblao 8 igraca i dao gol, eto sta.
On nije pronasao novi angazman, znaci ostao bi kod nas do kraja godine i sigurno pripomogao, pa makar malo manjoj sramoti!
A ti si to njegovo tjeranje opravdavao pricajuci kako je AMER dostojna zamjena ..
Nemam sta vise pricat, samo te molim postedi me tog sarkazma na nivou molotovljevog.
Bgm debakl dozivi danas. Nije lose poslat' mu sad poruku da su mu nasa vrata otvorena.fks74 je napisao/la:slani navijači bi tjerali husrefa neka naša draga uprava sada dovedu čovjeka sada on neka ponudi ostavku zbog lošeg rezultata
MCMXLVI je napisao/la:
Treca sezona kako je ovaj levat ovdje!
Ajde decko u osnovnu nazad pa se nauci citati.RedEvil je napisao/la:Al kad procitas da su navijaci krivi,tacno ti dodje da ubijes nekog,al fkt,pa grob te je.bo,na svu ovu muku![]()
Amer je prosle sezone bio odlicna opcija sa klupe, zabio je desetak golova. Problem je sto ga svi guraju u prvih 11, tu mu nije mjesto plus jos pola od toga na krilu igrao. Znaci Benko/Ahmet igraju do 80.minute, ulazi Amer. Tu je i Catakovic, ako je toliko dobar valjda zasluzuje koju minutu. I one tekme koje je Amer morao igrati je rje Benko povrijedjen, donio je jedinu pobjedu protiv Slobode. Protiv Viteza je poceo tekmu a Benko ostao na klupi i dao je dva gola. Znaci, ne mozes dovesti klasnogg igraca da ceka da se Ahmetovic/Benko povrijede. Promasaji su postavljeni da imas sliku sta znaci kad napadac zakaze i druge tekme kad ekipa zakaze, kad je napadac/Benko odsjecen i nema jednu loptu kako treba,FrancescoTotti je napisao/la:Sabinho@
Kad je otisao Benko ja sam pitao ko ce bit drugi napadac u slucaju izostanka Ahmetovica ti si rekao Amer! Nemoj izmisljat. A amer je cista kurcina od igraca! Evenuh tipicni, slobodas pravi!
Postavljas promasaje igraca koji je zabio tridesetak golova za sarajevo u dvije sezone. Da te podsjetim.
Ne kazem da bi danas dobili da je Benko igrao vec kazem da je za sve ovo kriva uprava svojim potezom da ga odstrane!!!! A ti si taj potez branio zadnni put kad smo imali diskusiju i kad si rekao ovu nebulozu za evenuha amera.
Kakvi mitovi ba covjece?
Prije da ce u borbu Mladost nego ŠirokiSiouxLukavac je napisao/la:Zrinjski će u 11. kolu osvojiti titulu.
Borba za evropu između nas, Slobode, Željezničara i Širokog.
Hajmo Čelik sad a sutra Mladost.
Prije ce u borbu i Mladost i Široki nego mi.Bordomen je napisao/la:Prije da ce u borbu Mladost nego ŠirokiSiouxLukavac je napisao/la:Zrinjski će u 11. kolu osvojiti titulu.
A i Krupa nas je prestiglaBosnianKingdom je napisao/la:Prije ce u borbu i Mladost i Široki nego mi.Bordomen je napisao/la:Prije da ce u borbu Mladost nego ŠirokiSiouxLukavac je napisao/la:Zrinjski će u 11. kolu osvojiti titulu.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, GradKamena2, HordasFks i 50 gostiju.