FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ahmetovic ne moze u istu recenicu sa Benkom. Kraj price!
Otjeran je jer nije odgovarao pojedinim i to na jako nekorektan nacin.
Otjeran je jer nije odgovarao pojedinim i to na jako nekorektan nacin.
Umjesto da postave ovog Cvitanovića iz Dinama, koji je rekao da bi se i samovoljno povukao ako ne osvoji titulu, oni ništa. To bi bio pravo dobar potez, jer ako napravi dobar uspjeh i digne ekipu, onda ga ostaviti. Ima znanje, iz Dinama je, pomoćnik Mamiću bio, gladan uspjeha. Uz to bi doveo i svog pomoćnika. Da je sreće da njega dovedu, bolja je opcija od Čale.
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 27 avg 2016, 20:16, ukupno mijenjano 1 put.
Al kad procitas da su navijaci krivi,tacno ti dodje da ubijes nekog,al fkt,pa grob te je.bo,na svu ovu muku

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Nije bolan Cvetkovic.KenChoo je napisao/la:Umjesto da postave ovog Cvetkovića iz Dinama, koji je rekao da bi se i samovoljno povukao ako ne osvoji titulu, oni ništa. To bi bio pravo dobar potez, jer ako napravi dobar uspjeh i digne ekipu, onda ga ostaviti. Ima znanje, iz Dinama je, pomoćnik Mamiću bio, gladan uspjeha. Uz to bi doveo i svog pomoćnika. Da je sreće da njega dovedu, bolja je opcija od Čale.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Cvitanović. Izvini, hoćeš li mi halaliti?AVNOJ je napisao/la:Nije bolan Cvetkovic.KenChoo je napisao/la:Umjesto da postave ovog Cvetkovića iz Dinama, koji je rekao da bi se i samovoljno povukao ako ne osvoji titulu, oni ništa. To bi bio pravo dobar potez, jer ako napravi dobar uspjeh i digne ekipu, onda ga ostaviti. Ima znanje, iz Dinama je, pomoćnik Mamiću bio, gladan uspjeha. Uz to bi doveo i svog pomoćnika. Da je sreće da njega dovedu, bolja je opcija od Čale.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Znam da imas dobro sjecanje pa se prisjeti koliko nas je puta on spasavao svojim golovima u zadnjih desetak minuta utakmice, koliko se borio i koliko je sansi stvarao, te koliki je uticaj imao ukupno na svaki ishod utakmice.Sabinho je napisao/la:Pa ko ga spominje hahaha totti koliko vidimMCMXLVI je napisao/la:Smijesno je da se odmah spominje Benko kao eto on bi to sve zavrsio i zabio par golcina, daj ba ljudi uozbiljiti te se, treba nam trenercina! Mi igre nemamo! Pogledajte samo sta nam je Kurtic ostavio!On bi danas uzeo loptu kod nadeg gola, predriblao 8 igraca i dao gol, eto sta.
On nije pronasao novi angazman, znaci ostao bi kod nas do kraja godine i sigurno pripomogao, pa makar malo manjoj sramoti!
A ti si to njegovo tjeranje opravdavao pricajuci kako je AMER dostojna zamjena ..
Nemam sta vise pricat, samo te molim postedi me tog sarkazma na nivou molotovljevog.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
E hladovinoHZ_ilidzaa je napisao/la:Nisu ni navijaci bolji od uprave.
Otjerali Stojceva i Todorovica zbog par losih utakmica ,a ovaj prvi nam je i takav donio titulu(Slavija gol i Zrinjski asistencija).
Pa onda bespotrebne kazne zbig pirotehnike,cupanja stolica i sl.
Nakon onog primitivizma na Grbavici nismo ni zasluzili bolje.
Das Ist Walter

JEL VRIJEME DA VAM KAZEM DA CEMO DA GRADIMO STADION ?
juče smo bili za čalu u čemu je danas problem¸danas bi nekog drugog čala je naj bolje rješenje ako ne može neki izuzetno dobar i poznat stručnjak a izgleda da ne može evo vidite ovog iz krupe razmontiro husrefa
Benko je igracina za Ahmetovica ali nama su trenutno napadaci najmanji problem! Mi prvo nemamo trenera, nemamo sredine, nemamo igre ma nemamo nista!
Zadnja izmjena: MCMXLVI, dana/u 27 avg 2016, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ili da nam kaze da ovaj klub sada moze ici samo naprijed, nikako nazad!bojler je napisao/la:
JEL VRIJEME DA VAM KAZEM DA CEMO DA GRADIMO STADION ?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Šta je bolan Jokere za 2 sezone smo u grupnoj fazi nemoj zajebavat jeboga ti sta se tu nestojoker90 je napisao/la:Ili da nam kaze da ovaj klub sada moze ici samo naprijed, nikako nazad!bojler je napisao/la:
JEL VRIJEME DA VAM KAZEM DA CEMO DA GRADIMO STADION ?Yebem li mu mamaru!
Buraz ako pristane da vodi ovu ekipu sto je gledo danas lud je 100%fks74 je napisao/la:juče smo bili za čalu u čemu je danas problem¸danas bi nekog drugog čala je naj bolje rješenje ako ne može neki izuzetno dobar i poznat stručnjak a izgleda da ne može evo vidite ovog iz krupe razmontiro husrefa
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- f0rest1946
- Kontakt:
+1MCMXLVI je napisao/la:Benko je igracina za Ahmetovica ali nama su trenutno napadaci najmanji problem! Mi prvo nemamo trenera, nemamo sredine, nemamo igre ma nemamo nista!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jarane, ima li gdje tacke, zareza, velilog slova?fks74 je napisao/la:juče smo bili za čalu u čemu je danas problem¸danas bi nekog drugog čala je naj bolje rješenje ako ne može neki izuzetno dobar i poznat stručnjak a izgleda da ne može evo vidite ovog iz krupe razmontiro husrefa

Nadam ste da ste dobro porukama i pozivima iskandzijali onu kuravu Zeljinu!! A ako ga ko i uzivo isamara, jos bolje..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Meni je žao samo što će još jedna legenda otići u neporavrat i što će je seoske varalice iskoristiti. S ovim manekenima ne možeš ništa uraditi u ovoj ligi.fks74 je napisao/la:juče smo bili za čalu u čemu je danas problem¸danas bi nekog drugog čala je naj bolje rješenje ako ne može neki izuzetno dobar i poznat stručnjak a izgleda da ne može evo vidite ovog iz krupe razmontiro husrefa
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Treca sezona kako je ovaj levat ovdje!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Evander je napisao/la:Jarane, ima li gdje tacke, zareza, velilog slova?fks74 je napisao/la:juče smo bili za čalu u čemu je danas problem¸danas bi nekog drugog čala je naj bolje rješenje ako ne može neki izuzetno dobar i poznat stručnjak a izgleda da ne može evo vidite ovog iz krupe razmontiro husrefa
zarez

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- bordoakapitar
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Naj bolje=najboljeEvander je napisao/la:Jarane, ima li gdje tacke, zareza, velilog slova?fks74 je napisao/la:juče smo bili za čalu u čemu je danas problem¸danas bi nekog drugog čala je naj bolje rješenje ako ne može neki izuzetno dobar i poznat stručnjak a izgleda da ne može evo vidite ovog iz krupe razmontiro husrefa
Sent from my LG-D855 using Tapatalk