Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Hajd imaju kamere pa cemo vidjeti penal. Znamo da je ono sto im je Bjelica svirao protiv Mladosti najsmjesniji penal ikad.
Ako je penal penal i posteno. Ako nije bio ebem im mater svima. Mi igramo ovu igru gdje ne mozemo ocitih penala dobiti, cistih penala koji se vide iz aviona. Pogotovo kada je nerijesen rezultat ili Sloboda gubi.
Dobijamo ih samo kada je utakmica gotova tj vodimo par razlike ili kada je gotova sezona pa ne mozemo ni gore ni dole zadnjih par kola.
Ako je penal penal i posteno. Ako nije bio ebem im mater svima. Mi igramo ovu igru gdje ne mozemo ocitih penala dobiti, cistih penala koji se vide iz aviona. Pogotovo kada je nerijesen rezultat ili Sloboda gubi.
Dobijamo ih samo kada je utakmica gotova tj vodimo par razlike ili kada je gotova sezona pa ne mozemo ni gore ni dole zadnjih par kola.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Realno, glupa ti konstatacija. Cuj ne moze sviratChinaglia je napisao/la:jarane, ne moze ti svirat 5 penala u 7 kola, taman da su svi regularni, znaci nemoguce
ako vi mislite da je to normalno i regularno, onda vi niste dobri

ZZ
kako ne moze. moze se i svirati i 15 penala u 5 utakmica ako su svi cisti. sve dok je regularno nemas se sta buniti, a ovo kazes samo sto ti tim gubi sad...Chinaglia je napisao/la:jarane, ne moze ti svirat 5 penala u 7 kola, taman da su svi regularni, znaci nemoguce

Pa ovo ti je glupa izjava, ako je taj Koljić nezaustavljiv(Chinaglia je napisao/la:jarane, ne moze ti svirat 5 penala u 7 kola, taman da su svi regularni, znaci nemoguce

Nisam vidio da se itko žalio na penale Krupe pa ne vidim u čemu je problem.
E: Tuzlak me podsjetio, osim onog smiješnog penala protiv Mladosti.

Zadnja izmjena: Zed98, dana/u 27 avg 2016, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Zabit ce ovaj Koljic 30 komada do kraja ako im nastave ovim tempom penale dosuđivati..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- tuzlak1987
- Kontakt:
Otvori na yt penal protiv Mladosti u prvom kolu.Zed98 je napisao/la:Pa ovo ti je glupa izjava, ako je taj Koljić nezaustavljiv(Chinaglia je napisao/la:jarane, ne moze ti svirat 5 penala u 7 kola, taman da su svi regularni, znaci nemoguce
ako vi mislite da je to normalno i regularno, onda vi niste dobri) i moraju ga rušiti protivnički igrači, ne vidim razlog da se ne svira 10 penala.
Nisam vidio da se itko žalio na penale Krupe pa ne vidim u čemu je problem.
Dok nama ne vide ocit protiv protiv Zelje kada je Karic pucao.
gledam radnik sarajevo, pa tito dragi, pomozi sarajevu... valjda ce biti bolje u drugom poluvremenu 

- tuzlak1987
- Kontakt:
Sarajevo i Sloboda u gostima muke Bozje. Da igramo protiv neke ekipe koja nije prva liga mislim da bi zafrkali nesto..dobrinja1 je napisao/la:gledam radnik sarajevo, pa tito dragi, pomozi sarajevu... valjda ce biti bolje u drugom poluvremenu
Maestralno i Krupa podebljaChinaglia je napisao/la:zaista maestralna replika na moj odgovor, odusevio si me
nastavi tako

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Sta radis ti uopste na temi premjerligasaPrijedor je napisao/la:Maestralno i Krupa podebljaChinaglia je napisao/la:zaista maestralna replika na moj odgovor, odusevio si me
nastavi tako![]()
![]()

Krupa zasluzeno vodi,sprdaju se ljudi sa nama...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Dzaba na prognozi sam stavio x ,mislio sam da mozda mogu do boda al je krupa opravdala ulogu favorita.
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
a zamisli, sudija im smije svirati penalsolinas je napisao/la:Krupa zasluzeno vodi,sprdaju se ljudi sa nama...

Slobodica bombonica trpaj Krupo nevadi.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ovo Sarajevo ima samo jedan poraz... Yebo te liga

Stvarno ako Sarajevo ovako bude Igralo nema sta da trazi,
i jos onaj biser udara Pecu
stvarno sramota svaka cast navijacima Sarajeva
Radnik mnpogo bolja ekipa zasluzili sva tri boda Sarajevo nije sutnulo jednom ukupno
i jos onaj biser udara Pecu
stvarno sramota svaka cast navijacima Sarajeva
Radnik mnpogo bolja ekipa zasluzili sva tri boda Sarajevo nije sutnulo jednom ukupno
- akisarajevo92
- Kontakt:
najjace kad pricaju moze svako dobiti svakoga, svi igraju fudbal, porast kvaliteta, a upravo suprotno sve ocaj do ocaja
Don't believe the hype.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nije ocaj vec je to da Sloboda, Sarajevo i Zeljo i jos neko ne moze plate odstetu za igrace, vec se kurce tako sto kupe ovo bolje od igraca koji nemaju ugovor. I prakticno kupe polovnjake i misle da mogu prekucati tako ligu.akisarajevo92 je napisao/la:najjace kad pricaju moze svako dobiti svakoga, svi igraju fudbal, porast kvaliteta, a upravo suprotno sve ocaj do ocaja
Dok dobri igraci kao Popovic, Obradovic, Redzic ostanu u svojim ekipama. Prekucat ce ligu neko kada kupi 5-6 tavih. A ne dovede 10 polovnih bez ugovora.
tu se slazem
Zrinjski apsolutni favorit za titulu, lagano 2:0 
2:1, odličan gol

2:1, odličan gol

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Šta spasi Stevanović
Kakva bi ovo golčina bila, šteta što ne završi u golu.

Kakva bi ovo golčina bila, šteta što ne završi u golu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.