Ona izjava od danas ili juce o 600 radnika je najbolji dokaz koliko je zaista Wenger = Arsenal. Pa covjek se ladno brine o financijama kluba kao da je isti njegovo privatno vlasnistvo, to vas najvise treba da brine. On je ocigledno u dobroj suradnji sa vlasnicima i to je haman win win situacija i za Wengera i za onog retardiranog Kroenkea. S toga njega sa klupe moze otjerati samo jedan OGROMNI bojkot navijaca, ne dolazak na domace utakmice, prazni stadioni i slicno, gdje ce doci do finansijskog kapanja novca, a to je ono sto najvise boli vlasnike ocigledno. Obzirom da je na stadionu vecina sa sezonskim kartama osudjeni ste na cekanje jos jedne sezone u zabludama, a tek od sljedece se mozete nadati da ce navijaci uvidjeti da je ovaj klub postao privatna prcija Wengera. Uzmi Mourinha ili Pepa kao primjer, ljudi su dosli u Manchesterske klubove i jasno dali do znanja vlasnicima da hoce kes i slobodu da sebi naprave ekipe, niko nije lud da pravi od govana pitu, ja fakat al fakat ne kontam kako Wenger ne sjedne i ne kaze dajte mi 150 miliona da sebi dovedem sta ja hocu, pa nisu njegove pare majku mu ****. Tu ocigledno nesto opasno smrdi, a jedino obrazlozenje je neki pakt izmedju njega i vlasnika kluba.BigBigBang je napisao/la: Najvise porazavajuce od svega je to sto to vidimo ti i ja i jos bruku ljudi laika sa strane a veliki fudbalski strucnjak Arsene WEnger to ne vidi i to vec 10 godina. Ovoj ekipi dmf fali od odlaska Gilberta i Vieire sve su to bili neki nepotpuni igraci ili teski promasaji i lazni vezni. Dao lik 40 miliona eura za igraca na cijoj poziciji imas Ramseya, Wilshera, Cazorlu i Elnenya koji je Xhaka za siromasne kojeg je takodjer doveo zimus kao laznog dmfa bas kao sto je doveo i Xhaku. Dakle klaun je za pola godine poziciju na kojoj ima 3 igraca koji su opet nekakvo ime u svijetu fudbala popunio sa jos dvojicom koje je predstavio kao dmfovePA da ne povjerujes ovo je ko da gledas losu karijeru na football manageru dje je igrac upalio igricu i zayebava se.
Kakvu laz? Covjek je haman pa prvi na forumu predvidio upravu danasnju situaciju sa Wengerom. Uvidio je da je to diletant i luzer sa kojim ova ekipa nece nikad nista osvojiti.Arnelv52 je napisao/la:bodi123 je napisao/la:Fascinantna je cinjenica da do prije pola godine Paja je na ovoj temi bio predmet sprdancije od strane 90% navijaca Arsenala, a evo sada velika vecina su njegovi istomisljenici, kakvo pisanje po sirotinji.
Puno si napisao a malo rekao. Drugim rijecima iz tvog posta se moze zakljuciti da ni ti nemas prevelikih ambicija, jer to o predatorstvu mi je bas glup argument. Svaki navijac zeli da njegov tim melje sve redom, kakvo ne gledanje utakmica i gledanje rezultata poslije? Svako ce prije gledati kako njegov tim guzi 5 0 rivale nego jucerasnju patnju Arsenala sa Lesterom.. pa gledam juce Barcu koja mi nije nimalo drag klub i uzivam u 90 minuta carolije onog svemirca, mozes misliti kako je tek njihovim fanovima, drkicu bi trebali bacat svaki mec, ono je strasno kakva poezija od igre.