Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la bodi123 » 21 avg 2016, 13:41

BigBigBang je napisao/la: Najvise porazavajuce od svega je to sto to vidimo ti i ja i jos bruku ljudi laika sa strane a veliki fudbalski strucnjak Arsene WEnger to ne vidi i to vec 10 godina. Ovoj ekipi dmf fali od odlaska Gilberta i Vieire sve su to bili neki nepotpuni igraci ili teski promasaji i lazni vezni. Dao lik 40 miliona eura za igraca na cijoj poziciji imas Ramseya, Wilshera, Cazorlu i Elnenya koji je Xhaka za siromasne kojeg je takodjer doveo zimus kao laznog dmfa bas kao sto je doveo i Xhaku. Dakle klaun je za pola godine poziciju na kojoj ima 3 igraca koji su opet nekakvo ime u svijetu fudbala popunio sa jos dvojicom koje je predstavio kao dmfove :lol: PA da ne povjerujes ovo je ko da gledas losu karijeru na football manageru dje je igrac upalio igricu i zayebava se.
Ona izjava od danas ili juce o 600 radnika je najbolji dokaz koliko je zaista Wenger = Arsenal. Pa covjek se ladno brine o financijama kluba kao da je isti njegovo privatno vlasnistvo, to vas najvise treba da brine. On je ocigledno u dobroj suradnji sa vlasnicima i to je haman win win situacija i za Wengera i za onog retardiranog Kroenkea. S toga njega sa klupe moze otjerati samo jedan OGROMNI bojkot navijaca, ne dolazak na domace utakmice, prazni stadioni i slicno, gdje ce doci do finansijskog kapanja novca, a to je ono sto najvise boli vlasnike ocigledno. Obzirom da je na stadionu vecina sa sezonskim kartama osudjeni ste na cekanje jos jedne sezone u zabludama, a tek od sljedece se mozete nadati da ce navijaci uvidjeti da je ovaj klub postao privatna prcija Wengera. Uzmi Mourinha ili Pepa kao primjer, ljudi su dosli u Manchesterske klubove i jasno dali do znanja vlasnicima da hoce kes i slobodu da sebi naprave ekipe, niko nije lud da pravi od govana pitu, ja fakat al fakat ne kontam kako Wenger ne sjedne i ne kaze dajte mi 150 miliona da sebi dovedem sta ja hocu, pa nisu njegove pare majku mu ****. Tu ocigledno nesto opasno smrdi, a jedino obrazlozenje je neki pakt izmedju njega i vlasnika kluba.
Arnelv52 je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Fascinantna je cinjenica da do prije pola godine Paja je na ovoj temi bio predmet sprdancije od strane 90% navijaca Arsenala, a evo sada velika vecina su njegovi istomisljenici, kakvo pisanje po sirotinji. :rol:
Još je Hitler rekao reci dovoljno veliku laž i ponavljaj je dovoljno puta i ljudi ce povjerovati.

Ništa se na ovoj temi ne dešava što ne vidiš na drugima i što je najgore što ne vidiš na bh političkoj i skoro svakoj drugoj sceni.

Ja Paju još uvijek smatram za jednog od nas iako se on odmakao od svega. O njemu mislim generalno da je dobar čovjek i zato se javljaju sve ove frustracije u njegovim postovima jer osjeti, vidi nepravdu oko sebe (razlog sto ga nikad nisam uvrijedio).

I baš zato što mislim da je dobar čovjek nije mi čudno što navija za Arsenal i znam da su njegove vrijednosti i životni principi u skladu sa principima Arsenala i što je još važnije znam da ih ima i znam da nije predator ili fan predatorstva kakvim se želi predstaviti.

To je razlika izmedju navijanja za Arsenal i navijanja za bilo koji drugi klub - Arsenal nije predatorski klub, Arsenalu nije samo važno da je prvi ili da pobjeđuje nego i način na koji to radi.

Neka nikad ne zaboravi da je Arsenal tražio ponavljanje utakmice onda kada je Kanu zabio gol ne poštujući pravilo fer pleja.

Čuo sam ja i za taj argument 'fudbal se igra radi trofeja' mada je i to obična floskula ali nije ni bitno. Bitno je to da se zbog nečeg zaboravlja da ovi forumaši i ljudi koji gledaju fudbal ne igraju nego rade upravo to - gledaju. Pa za njih važi druga teza: fudbal se gleda radi (dopisi). A ja i svi sa ove teme smo privilegovani da možemo sjest pored Tva i pogledat utakmicu za razliku od mnogih drugih kojima je vjerovatno dovoljno samo na kraju pogledat rezultat.

I čim manje predatorstva u arsenalovoj igri i arsenalovoj kulturi tim više ćemo mi moći dva sata sjediti pored Tva. Čim se pojavi predatorstvo nama će biti dovoljno, kao i drugima, samo na kraju pogledat rezultat.

A kroz historiju je mnogo primjera da se može igrat pozitivan fudbal i osvajati trofeje.

I kad su u pitanju ambicije i ono što ko od nas želi da Arsenala postane ja sam mnogo ambiciozniji od mnogih ovde. Mnogi žele vidjeti Arsenal kako osvaja trofej, moja želja je vidjeti Arsenal koji će se moći svrstati u najbolje timove svih vremena poput guardioline Barcelone ili peleovog Brazila.
Kakvu laz? Covjek je haman pa prvi na forumu predvidio upravu danasnju situaciju sa Wengerom. Uvidio je da je to diletant i luzer sa kojim ova ekipa nece nikad nista osvojiti.

Puno si napisao a malo rekao. Drugim rijecima iz tvog posta se moze zakljuciti da ni ti nemas prevelikih ambicija, jer to o predatorstvu mi je bas glup argument. Svaki navijac zeli da njegov tim melje sve redom, kakvo ne gledanje utakmica i gledanje rezultata poslije? Svako ce prije gledati kako njegov tim guzi 5 0 rivale nego jucerasnju patnju Arsenala sa Lesterom.. pa gledam juce Barcu koja mi nije nimalo drag klub i uzivam u 90 minuta carolije onog svemirca, mozes misliti kako je tek njihovim fanovima, drkicu bi trebali bacat svaki mec, ono je strasno kakva poezija od igre.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 avg 2016, 14:02

Lesinari poput Kronkea i voajera se mogu otjerati samo kad ih se udari po onome zbog cega su tu i sto najvise vole a to nije Arsenal nego novac. Dakle samo bojkot i prazan Emirates i to ne jednom nego vise puta zaredom ce ove spodobe da uzdrma. Dok se to ne desi desavace se ovo sto se desava, voajer vrti istu pricu 5-6 godina svaki perlazni rok njega nista nece sprijeciti da to ponavlja do svoje smrti. Kao sto je izjavio Kronkea on nije kupio vecinski paket u Arsenalu da osvaja trofeje, Arsenal je bas kao i sve njegove sportske ekipe masina za novac bez rezultata. Najveca kocnica Arsenala je djavolji trio Kroenke, Wenger, Gazidis na svojim platama nisu stedili i brinuli o 600 zaposlenih dok jedan diletant Gazidis uzme 2 miliona funti godisnje za svoj nerad.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 21 avg 2016, 14:27

'Pišanje po sirotinji' je vjerovatno najdebilnija, najbanalanija, najbezveznija floskula koju ovaj forum posjeduje. A konkurencija je jaka zaista...

Što se tiče podrške Wengeru, većina persona koje svraćaju na pdf Arsenala su već odavno bili da Wenger ide, samo nisu iz posta u post mlatili praznu slamu i ponavaljali jedne te iste stvari pa je ispadalo da su dva dotčna lika sama protiv svih a ustvari imali su više istomišljenika nego onih koji su bili protiv njih
Naravno, u tu većinu ja ne spadam jer sam ja počeo navijat za Arsenal zbog Wengera i uvijek ću imati poštovanje prema njemu. Kome se to ne sviđa, boli me qrac, realno. Isto tako, jasno je da Arsenalu treba osvježenje i neke nove taktičke zamisli.Takođe', Arsenalu treba uprava koja će biti spremna iskrcati 100 miliona na jednog igrača a kako sada stvari stoje, mi smo od toga daleko 2 svjetlosne godine.
Klub je u začaranom krugu i odlazak Wengera bi vjerovatno razdrmao letargične primadone na terenu ali upravi novi trener ne treba.
Realno, ne bi ni meni trebao da sam neko ko Arsenal vidi kao firmu u kojoj ću zgrtat milione pod palicom Wengera
A.F.C. Bournemouth!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 21 avg 2016, 14:31

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 avg 2016, 15:03

E moj rambo, to sto je Arsenal sada svjetlosnu godinu od klubova koji iskesiraju 100 miliona za jednog igraca je zbog dugogodisnje pogresne politike kluba.
Cekati da procvjetaju nekakvi Scezniji i Giroudi i slicno i davati im plate za nista dok su drugi te pare ulagali u provjerenije igrace je i dovelo Arsenal ovdje gdje je sada.
Jeste, istina je da se sada sve manje moze ali moglo je nekad samo sto se pricalo kako to nije potrebno. Bilo je: imamo pare ali nema potrebe da ih trosimo na precjenjene igrace... Wenger je imao podrsku velike vecine za tu kita filozofiju.
Platna lista je veoma opterecena a na njoj su skoro sve polovnjaci. Znaci da Arsenal baca pare na nista dok ih drugi trose na te precjenjene ali provjerene igrace.

Wengerov ciganluk odaljava Arsenal od velikih klubova. Svake godine sve vise i vise!
Mozda vama jos uvijek zvuci nelogicno ali ja i dalje mislim da Arsenal baca vise para od ovih koji daju mega iznose za igrace.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 27 avg 2016, 15:05

slika
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 27 avg 2016, 15:18

Yebo ga vise Alexis u napadu?! Coek go qrac ali matori ce ga forsirati do marta kada ce skontati da on ipak nije za te pozicije
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 27 avg 2016, 16:01

Jebote ljeb vidi dresova, odmah mi se ni ne gleda.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 27 avg 2016, 16:02

:lol: :lol:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 27 avg 2016, 16:05

Vidi Cazorle, isti onaj Fiti iz Los Serranosa sto drzi kafanu.

VGS
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica

Post Postao/la VGS » 27 avg 2016, 16:07

Marsal je napisao/la:Vidi Cazorle, isti onaj Fiti iz Los Serranosa sto drzi kafanu.
Ne drzi Fiti kafanu vec Diego i Santi :mrgreen:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 27 avg 2016, 16:08

Ma vazda je u njoj, kafanski igrac.

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 27 avg 2016, 16:09

Kakva lopta babuke

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 27 avg 2016, 16:09

Kako ga odnese, cudo su nam svirali penal

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 27 avg 2016, 16:12

VGS je napisao/la:Kako ga odnese, cudo su nam svirali penal
Pa dvoumio se sudac,tek na asistenciju pomocnika je svirao :D
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 27 avg 2016, 16:13

VGS je napisao/la:Kako ga odnese, cudo su nam svirali penal
I ja sam frapiran.

Zabi ga Fiti.

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 27 avg 2016, 16:13

Al kakav je Ozil majstor ...

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 27 avg 2016, 16:31

U odbrani suplji ko sir

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 27 avg 2016, 16:33

U odbrani samo Holding i Koss

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 27 avg 2016, 16:36

Ko igra napadaca, Sanchez uvijek na krilu

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.