FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma ja sam se pomirio sa tim da ce biti Cala.
Cala je OK, nas covijek, legenda kluba. Ali zao mi je sto cemo i njega potrositi do zime i sto ce mu se raja na kosti naklatiti.
Cala to nije zasluzio.
Realno, frajer je predugo van fudbala i gotovo je nemoguce da moze nesto napraviti sa ovom ekipom. Ne bi mogao ni puno bolji trener.
Ako vec zavaljuju nekog, bolje onda da to bude neko nebitan, neko sa strane tipa ovaj iz Krupe.
Cala je OK, nas covijek, legenda kluba. Ali zao mi je sto cemo i njega potrositi do zime i sto ce mu se raja na kosti naklatiti.
Cala to nije zasluzio.
Realno, frajer je predugo van fudbala i gotovo je nemoguce da moze nesto napraviti sa ovom ekipom. Ne bi mogao ni puno bolji trener.
Ako vec zavaljuju nekog, bolje onda da to bude neko nebitan, neko sa strane tipa ovaj iz Krupe.
Jel MojaTV prenosi? Ako jest, onda burence, fejs, kod stadiona, nafaka...Evolution87 je napisao/la:Hoce li biti gdje u gradu da se pogleda tekma?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Danas ocekujem opet patnju na terenu mozda kojim slucajem lopta i zaluta iza golmana domacina, iskreno ne ockujem pobjedu iz prilozenog se vidi kako igramo i kako stojimo na terenu ali da ne budem pesimista neka bude 0-1 , ili 1-2 za nas . Srce na teren , hocemo srece na teren !! 

04.10.2009 !!
Moj Hilmaga, pa i ako traze to najbolje rijesenje traze ga za sebe da njima bude podoban. Pa u moru silnih slobodnih trenera na ovim nasim podrucjima i mi smo ih nasli na forumu minimalno 10 zar treba bas 7 dana da sa nekim dohovoris saradnju ako je sve ok. Komsije najtrazenijeg trenera PL zavrsise za 2 sata nasi se evo jjebu 7 dana. Kupuju vrijeme i traze podobnog a ne sposobnog.hilmo je napisao/la:Jes malo iritantno čekati sve ovo vrijeme na imenovanje novog šefa stručnog šaba. Ali za to postoje dva izgovora, jedan pametan a drugi jer mora tako. Pametan razlog je, bar se ja nadam da je tako, što ne žele da žure jer hoće da nađu najbolje rješenje. Nikada nisam bio pobornik brzopletih odluka, ne kažu u našem narodu džaba "tri puta mjeri, jednom sijeci". A drugi razlog je što sve odluke našeg rukovodstva moraju odobriti ljudi koji su veoma daleko, koji imaju svojih obaveza pa dok se nađe vrijeme za tamo neki klub u Bosni.
Nije lako čekati, ali ne preostaje nam ništa nego da budemo smireni i čekamo.
I to tvoje "tri put mjeri..." Kod nase ri je uprave ovako
"Tri puta rezu i uvijek im kratko"
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Dolaze i asistenti s njim, sto je bolje nego da ove amebe zauzimaju mjesto ljudima koji bi radilifera je napisao/la:Ja kontam il se ceka jer ce doci neki trener izvan bih pa treba duže da se dogovore ili su nesposobni pa ne znaju sta ce.hilmo je napisao/la:Jes malo iritantno čekati sve ovo vrijeme na imenovanje novog šefa stručnog šaba. Ali za to postoje dva izgovora, jedan pametan a drugi jer mora tako. Pametan razlog je, bar se ja nadam da je tako, što ne žele da žure jer hoće da nađu najbolje rješenje. Nikada nisam bio pobornik brzopletih odluka, ne kažu u našem narodu džaba "tri puta mjeri, jednom sijeci". A drugi razlog je što sve odluke našeg rukovodstva moraju odobriti ljudi koji su veoma daleko, koji imaju svojih obaveza pa dok se nađe vrijeme za tamo neki klub u Bosni.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ja bi najradije Krunu, jer kad nam nikako ne ide moramo necim pokušavati da napravimo iskorak neki. Poslije njega bi Slobodana jer je u fazonu sa ligom i upoznat je sa ligom, dok je Cala na trećem mjestu. Jeste da je legenda i sve to ja shvaćam, ali ipak on dugo nije u nogometu i našoj ligi.
Sabrine mi moje!
Ja bi Calu radije u upravi kluba...
DenchiNL je napisao/la:Dolaze i asistenti s njim, sto je bolje nego da ove amebe zauzimaju mjesto ljudima koji bi radilifera je napisao/la:Ja kontam il se ceka jer ce doci neki trener izvan bih pa treba duže da se dogovore ili su nesposobni pa ne znaju sta ce.hilmo je napisao/la:Jes malo iritantno čekati sve ovo vrijeme na imenovanje novog šefa stručnog šaba. Ali za to postoje dva izgovora, jedan pametan a drugi jer mora tako. Pametan razlog je, bar se ja nadam da je tako, što ne žele da žure jer hoće da nađu najbolje rješenje. Nikada nisam bio pobornik brzopletih odluka, ne kažu u našem narodu džaba "tri puta mjeri, jednom sijeci". A drugi razlog je što sve odluke našeg rukovodstva moraju odobriti ljudi koji su veoma daleko, koji imaju svojih obaveza pa dok se nađe vrijeme za tamo neki klub u Bosni.
Ako on dolazi tada Čalu za sportskog direktora, da se poćisti kukolj
pljus jedanZip je napisao/la:Ja bi Calu radije u upravi kluba...

Vrlo je jednostavna situacija. Ako dodje neki trener koji ce imat svoje pomocnike, nece slusat upravu, trener kod kojeg nece igrat oni koji "moraju" vec oni koji su najbolji,vrlo brzo ce biti bojkotovan od manekena i zatim smjenjen od Uprave.
Ako dodje trener koji ce slusat Upravu, poslije nekoliko kikseva pod pritiskom navijaca ce ga Uprava smjeniti.
U oba scenarija uhljupi ce ostati. Sve vam yebemo!
UPRAVA NAPOLJE!
Nadam se da ce danas momci odigrat onako kako najbolje znaju, sa vise zara i borbe, valjda i oni imaju malo obraza prema navijacima.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
Ako dodje trener koji ce slusat Upravu, poslije nekoliko kikseva pod pritiskom navijaca ce ga Uprava smjeniti.
U oba scenarija uhljupi ce ostati. Sve vam yebemo!
UPRAVA NAPOLJE!
Nadam se da ce danas momci odigrat onako kako najbolje znaju, sa vise zara i borbe, valjda i oni imaju malo obraza prema navijacima.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
SARAJEVO
Za sportskog direktora se postavljaju ljudi sa znanjem i evropskim uglednim renomeom, koji ima obimna poznanstva u svijetu fudbala, bar je tako u svim ozbiljnim evropskim klubovima, ali pošto smo mi još uvijek na amaterskom nivou, ne treba ništa preveliko onda ni očekivati od Visočke ublehe.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Idealan izbor je Elvedin Beganović.
Faruk Hadzibegic je najbolje rijesenje za rukovodecu funkciju u klubu. Samo pitanje je da li bi on to zelio i da li je kinez spreman platiti ga i dati mu ovlasti. Faruk sigurno ne bi dosao da bude poslusnik i marioneta.
Faruk je prije svega gospodin. Legenda je kluba, elokventan, poznat i uvazen u cijeloj Europi.
Faruk je prije svega gospodin. Legenda je kluba, elokventan, poznat i uvazen u cijeloj Europi.
Evo kazu Kruno je ipak izbor,e koliko im je vjerovati nezzz,od svih mogucih pominjanih,najbolje rjesenje po meni,e sad kako ce se snaci u ovoj vukojebini
,to je vec stvar strpljenja,a da ima znanje ima svakako 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- franklampard8
- Kontakt:
On moze biti samo trener.Zastone je napisao/la:pljus jedanZip je napisao/la:Ja bi Calu radije u upravi kluba...
1946
Bog te pitao ko jetrener sarajeva cala ako dode ode opstina, onda vamo ga nogiraju za pola godine, koliko se isplati sve rizikovati bog te pitao.. Kruno se povezuje kroz stampu hajde ti vise znaj kakve su seme relacije...za trenera vise...
Ako bi kojim slucajem Kruno dosao, u sto ne vjerujem, dao bih mu ovlasti i u akademiji. Sigurno puno zna kako to funkcionise u Dinamu i sigurno da bi mogao dati puno korisnih savjeta.
jesu jadovi ista uradili , pogle kolko je Zeljo navrat na nos zavrsio Petrovica poslije clanka da mu ni papiri nisu gotovi za Celika ,a one smrde to nisu ni razmatrali jer pobogu , oni znaju. Puno govori kad ne razmatras trenera koji ti zele navijaci ,ima uspjehe i rigorozan je sto se tice uspjeha , sto znaci da nece dat da se mjesa iko . Samo malo razmislis , ni razmatrali ga nisu . Sve naki beskicmenjaci i covjek iz Mianmara pobogu.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kako su nas syebali. Nekad smo na dan utakmice znali ispisat po deset stranica ovdje sad niko vise nema ni zelje ni volje za klubom..
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
kome ba kruno da daje savjete? daj evandere sviju ti ba dosta je i tebe, jesi ti svjestan kakvi ljudi rade u akademiji i kako to sve savrseno funkcionise...Evander je napisao/la:Ako bi kojim slucajem Kruno dosao, u sto ne vjerujem, dao bih mu ovlasti i u akademiji. Sigurno puno zna kako to funkcionise u Dinamu i sigurno da bi mogao dati puno korisnih savjeta.
pa evo sad se i hurtic vratio.... e cuj krunu ili neko iz druge oblasti strucnjaka nasima da daje savjete i da ih ovi provedu u djelo...
vidis da su ljudi strucnim analizama, vizijom i radom uspjeli da za tri godine dovedu ekipu na taj nivo da nam je rezervni napadac NIKO
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.