Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Danas dobijate rutinski ,jaci ste od kokoski
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Izgleda da trebamo zaboraviti klasičnu špicu prptiv ovih jači. Pušilo je ovo i prošle sezone pušilo je i na emiratima valjda i danas. Teško će Grujic još ispred kapitena
i ako bi svi izgleda voljeli probat. Ajmo danas 0-0 poluvrijeme i onda neka kontrica sredinom drugog dijela i Mane za 3 bobe 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
Milner ne moze ovo igrati!
jel moguce da nije zabio
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eto zasto ti treba pravi spic u igri.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
joj coutinha majko draga dobijate ovo u hendikepu
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
pa raspali je po golu aaaaaaaaaaa
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
Nismo presli centar s loptom, ko kad u napadu nema ko zadrzat lopte a na sredini nas pojedose.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Haj ne lupaj sami ste to trazili,mozda neka urota protiv vasMig_Mig je napisao/la:Kakav je ovo ****.i rapored, 3 prva kola vani ?
-
- Kontakt:
ma lose je ovo skroz, da je coutinho zabio ono pa hajd, ali ovako, tesko, veoma tesko
Trenutna igra se svodi na dodaj Maneu pa ako uradi sta dobro je
Zato što se Anfield renovira. A koliko se sjećam, ova utakmica je i trebala biti odigrana na WHL, samo su protiv Burneya tražili zamjenu domaćinstva.Mig_Mig je napisao/la:Kakav je ovo ****.i rapored, 3 prva kola vani ?
Za sada loše, ne sviša mi se ovo nikako. Sve ide na neke individualne pokušaje i bez puno smisla.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
wtf... nemoj to raditi ili cu svirati penal...
gori od milicevica...
gori od milicevica...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Coutinho kako vrijeme ide sve sebicniji. Da smo iskoristili sanse i dobili penal sad bi imali lijepo vodstvo.
Tacno svaki put kad krenemo naprijed toliki prostor izmedju golmana i zadnje linije Tottenhama da je zlocin kako tu nemamo Sturridgea ili Origia.
-
- Kontakt:
Cir na zelucu.
Šta ti je ? Ja navijač Juventusa tražio? Pitam, dobio sam normalan odgovor, a ne tvoju gluposttajger je napisao/la:Haj ne lupaj sami ste to trazili,mozda neka urota protiv vasMig_Mig je napisao/la:Kakav je ovo ****.i rapored, 3 prva kola vani ?
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.