U pravu si nećemo moći sedmicu ali im zato petarda ne gine.Goalgetter je napisao/la:Jedno znam, sedam im vise necemo uvalitiTvrd orah su, i oni su napredovali zadnjih godina, ali trebalo bi biti dosta za pobjedu.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
U pravu si nećemo moći sedmicu ali im zato petarda ne gine.Goalgetter je napisao/la:Jedno znam, sedam im vise necemo uvalitiTvrd orah su, i oni su napredovali zadnjih godina, ali trebalo bi biti dosta za pobjedu.
Odakle ti ta informacija za rezervni spisak? Koliko znam u medijima je bio samo jedan spisak na kojem su svih 26 igraca.Fidelis je napisao/la:Zasto stavljate Cimirota u prvi tim kad je on na rezervnom spisku i uopste nece doci na okupljanje osim ako se neko povrijedi?Cak i ako dodje na okupljanje nece biti u rosteru za utakmicu nego na tribinama.
A cak i ako bude u rosteru za utakmicu nece sigurno igrati.
Ne razumijem,Bazdarevic je fino odvojio spisak od 22 igraca i rezervni spisak od 4 na kojem je Cimirot.
Edit: i zar niste do sada skuzili da Mesa skoro nikad ne igra sa tri klasicna vezna igraca nego sa dva a krila ne igraju klasicna krila vec u formaciji 4-4-2 igraju veznjake.
ovo su bila vremena, zivjelo se za repku, osjecalo se to na svakom koraku, Ciro je znao da se ova drzava pali na pricu i euforiju, za razliku od onog smeca koje je maltene unistilo najbolju generaciju, jer osim sto je trenerska neznalica, nije ucinio nista da podigne atmosferu u i oko repke, nego je istu srozao do dna svojim pristupom, tako je mnogima ohladio repku, prvom meni :roll: gledao sam je uvijek, naravno, ali nije to bio taj osjecaj..Goalgetter je napisao/la:Jedno znam, sedam im vise necemo uvaliti :mrgreen: Tvrd orah su, i oni su napredovali zadnjih godina, ali trebalo bi biti dosta za pobjedu.
Da rijetko igra sa 3 u sredini ali ja osobno pisem ono sto mislim da bi bili dobro. Cijelo se vrijeme nadam da je onaj clanak u Klixu pogresan jer ako mu je Gojko rezerva on sto-posto nije normalan. Cimirot je trenutno najbolji DM.Fidelis je napisao/la:Zasto stavljate Cimirota u prvi tim kad je on na rezervnom spisku i uopste nece doci na okupljanje osim ako se neko povrijedi?Cak i ako dodje na okupljanje nece biti u rosteru za utakmicu nego na tribinama.
A cak i ako bude u rosteru za utakmicu nece sigurno igrati.
Ne razumijem,Bazdarevic je fino odvojio spisak od 22 igraca i rezervni spisak od 4 na kojem je Cimirot.
Edit: i zar niste do sada skuzili da Mesa skoro nikad ne igra sa tri klasicna vezna igraca nego sa dva a krila ne igraju klasicna krila vec u formaciji 4-4-2 igraju veznjake.
Je li to onaj Cipar gdje polovica drzave ne navija za reprezentaciju? NE BOJIMO SE!BlackRiver je napisao/la:Jel to ona Estonija sto smo im utrpali 7 komada? BOJIMO SE!
Jel to ona Estonija sto im se glavni grad zove Talin? BOJIMO SE!
Jel to ona Estonija sto nema problema sa cukama? BOJIMO SE!
Jel to ona Estonija sto nema problema sa referendumom? BOJIMO SE!
Ja se ne bojim!
Norvesku smo dobili s par debitanata u timupinoglavi je napisao/la:Cimirot je vec upisao 2 nastupa u reprezentaciji. Treba iskoristiti da se dodatno uigra s timom, ali opcenito mislim da vas je neopravdano strah tih debija u reprezentaciji. Nije to nikakav veliki problem, pravi igrac ce se odmah uklopiti. Jedino sto treba paziti da se ne starta sa 3-4 debitanta u nekoj bitnoj utakmici.
Isto bih napisao i za moj post.BlackRiver je napisao/la:Ako ne vidis dozu zajebacije u mome postu, onda sam ja sigurno promasio
Na pressici je rekao tu su jos.. i nabrojao njih 4. Bit ce s ekipom normalno kao svi ostali a tokom treninga ce vidjet ko konkurise za utakmicuFidelis je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/bazdar ... /160825012
Evo odakle mi da postoji spisak od 22 igraca i dodatni od 4.
Prodaja ulaznica počinje u ponedeljak 29.08.2016. godine u 09:00 sati.FliX je napisao/la:Kad se karte prodaju.. nisam u toku?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.