FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

TMovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la TMovac » 26 avg 2016, 23:56

MuhamedTM je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Gdje avatar cici? Sad ti je ok uprava :kafa: prodana dušo ušutio si se manji si od makovog zrna.
Pa legle pare, prodam golfa sesticu kupim sedmicu, zavrsim vikendicu u Azicima i jos mi ostane nekih pet est prosjecnih plata, kontas?

:kafa:
Rece ti neku noc da si bio poznata licnost a odgovaras na pitanja ko neki levati s prepucavanja, kuzis?
Neke stvari koje ste koristili nisu vam trebale, vama nije bilo bitno s cim se borite nego samo da se ukalja obraz kluba za kojeg kao kazes da navijas ili si simpatizer.
Jeo ti zlatnim kasikama jer ovdje nema mrznje sekunde ali zapamti sve Bog vrati kad tad ;) Karma ce te karati :)
I Ava Karabatic je poznata licnost. Biti poznata licnost ne znaci nuzno biti i inteligentan. Sutra ako Bog da po tri boda u zenicu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 26 avg 2016, 23:59

amazon je napisao/la:Ja mogu reci da je hrasno pobjedio i da je na kraju pisao istinu. Placeni spin majstori su nestali u magli i pokazali koliko su samo lagali narod. Medjutim to im ne treba zamjeriti, neka nastave raditi najbolje sto znaju (spin im slabo ide) da nas Zeljo bude jos jaci i da napokon napravimo dobre sportske rezultate. Ubuduce malo bolje razmislite ko me ce vjerovati, ili bar izvagajte kako treba.

Svi u Zeincu.

Aco vrati nam @samoplavi, kad su se drugi vratili moze i on.
Ko ti je kriv, i ti si mogao biti u timu pobjednika, to ti je kada se vodis ideologijom a ne interesom :mrgreen:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 27 avg 2016, 00:16

MuhamedTM je napisao/la:Rece ti neku noc da si bio poznata licnost a odgovaras na pitanja ko neki levati s prepucavanja, kuzis?
Neke stvari koje ste koristili nisu vam trebale, vama nije bilo bitno s cim se borite nego samo da se ukalja obraz kluba za kojeg kao kazes da navijas ili si simpatizer.
Jeo ti zlatnim kasikama jer ovdje nema mrznje sekunde ali zapamti sve Bog vrati kad tad ;) Karma ce te karati :)
:lol:

Ja rekoh da sam mozda za tebe poznata licnost,a ne da sam bio :mrgreen:

Vi svi ama bas svi mijesate dvije stvari koje nikada necete shvatiti, iz prostog razloga sto ste navijaci i sto neke stvari gledate drugacije, prva stvar jeste da se svo vrijeme atakovalo na ljude u klubu a nikako na klub, klub nije uprava! klub su igraci, navijaci, stadion, pehari, uspjesi itd., svi smo mi ljudi, svi sujetni i osvetoljubivi, dali ti zaista mislis da su svi ljudi u klubu cvjecke? dali mislis da se svi oni ne bave nekim stvarima da bi dosli do necega? onako iskreno?
Bolan nema uprave koja nije podlozna nekim stvarima, neka vise, neka manje ali u par deka sve je to tu negdje. Ljudi koji su u klubu imaju svoje zivote, svoje poslove u kojima ruku na srce vecina nije bila postena ili do nekih stvari nisu dosli postenim putem, kada su dosli u klub probudili su se neki stari duhovi koji su trazili obracun a zatim i neki vid osvete, na kraju desavalo se to sto se desavalo, svo vrijeme su spominjani ljudi u klubu, njihovi poslovi, zivoti itd a nikako klub, ni jedan navijac Zelje a svi smo nebi radio nesto protiv samog kluba, svi smo mi odrasli uz klub, nasi zivoti su vezani uz taj klub, bolan koliko ga ti volis toliko ga volim i ja ne mozes ni manje ni vise, shvatas?

Na kraju se opet sve dobro zavrsilo, ali opet to je potvrda da ljudi iz kluba nisu bili iskreni u nekim momentima, da je sve bilo na njihovoj strani kako su tvrdili do dogovora uopste nebi doslo, zasto bi uopste? zasto placati odtestu za nesto sto uopste nisi pocinio i sa cim nemas veze !? :)

;)
Hvala sto si napisao toliki post ali nije bilo potrebe, niko nije bolan rekao da su svi zlatni ali nisu vala ni kako ste ih vi opisivali. Samo malo ako si iskren to ces priznati da ste tovarili i stvari koje niste trebali, kratko i jasno lagali.
Znas kako je ovo ruzno kad drugi s strane citaju, npr ti iznosis clanke na onoj temi prepucavanja jer znas da ce pitari i fukare to koristiti protiv Zelje, kuzis? onda kazes da volis Zelju kao neko drugi ma daj **** se s tom pricom, to samo nekom pastiru mozes. Ako sam je zapalio nisam je paso pasa ;)
Drago mi je zbog dogovora napokon da se dusmani ne hrane ali velika glupost od tvojih pajdasa.
Poznata licnosti nasa :urnebes:

Aco hvala za trenera :salut: nisi nam nikad rekao sta ti je sve slovenac nagovorio.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 avg 2016, 00:18

Dobili bi ćunu od konja da se klubu nije žurilo sa istokom, sto agitatora ih ne bi spasilo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 27 avg 2016, 00:28

amazon je napisao/la:Ja mogu reci da je hrasno pobjedio i da je na kraju pisao istinu. Placeni spin majstori su nestali u magli i pokazali koliko su samo lagali narod. Medjutim to im ne treba zamjeriti, neka nastave raditi najbolje sto znaju (spin im slabo ide) da nas Zeljo bude jos jaci i da napokon napravimo dobre sportske rezultate. Ubuduce malo bolje razmislite ko me ce vjerovati, ili bar izvagajte kako treba.

Svi u Zeincu.

Ko ti je kriv, i ti si mogao biti u timu pobjednika, to ti je kada se vodis ideologijom a ne interesom :mrgreen:
Nema interesa kad je Zeljo u pitanju, bar za mene. Zato na stvari i gledam objektivno ;)
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 27 avg 2016, 00:30

amazon je napisao/la:

Svi u Zeincu.

Nema interesa kad je Zeljo u pitanju, bar za mene. Zato na stvari i gledam objektivno ;)
Nemoj javnosti da obzanim poruke i konverzaciju izmedju nas :mrgreen:

Salim se, slazem nse, isti sam ti :D
1921'

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 27 avg 2016, 00:54

Vidi amazona (necu ga zvati donna vise obecavam) izbrisa post, plasi se hrasnog :kafa:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 avg 2016, 01:41

Lijepo je cuti da je postignut dogovor o izgradnji istocne tribine, da napokon krene dugo najavljivanja gradnja , stadion ce kad se izgradi istok izgledati neprepoznatljiv, nesto cime ce se Zeljo ponositi. Ljudi su zeljni pozitivnih vijesti, a kad krenu radovi mislim da ce navijaci svakodnevno posmatrati kako napreduju radovi radujuci se da je dosao konacno i taj dan....

Conte
Kontakt:

Post Postao/la Conte » 27 avg 2016, 02:34

Opet kažem upravo prodali ste se radi istoka, radije bi istok iduće godine nornalan nego sad sa uhljupima koji nisu zaslužili udisati zrak iza istoka sa hotelom, Dabogda im se sve vratilo, korist svoju su samo gledali i na ovo pristat niste trebali yebem i koledžu i SD čitav ;)

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 27 avg 2016, 09:12

Idemo danas potvrditi ovu uspješnu sedmicu koja je na izmaku. Nakon što smo napokon promjenili trenera, dobili i taj famozni dogovor dvije strane u sporu oko vlasništva za izgradnju istoka još večeras uzeti 3 boda i onda pauza za pregrupisanje i hvatanje zaleta.
Predosjećam da slijede bolji dani I očekujem nas na drugoj poziciji do kraja jeseni.A proljeće, ono je već tradicionalno plavo :njanjanja: :njanjanja:

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 27 avg 2016, 10:56

Polako ljudi, prošle polusezone kad smo imali seriju pobjeda, stalno sam govorio da nam je utakmica u Zenici najteža, i upravo nam je ona odnijela Evropu. Kakav god je Čelik, to je za nas najteže gostovanje, a i Ćelo nema baš čarobni štapić. Zato, polako.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 27 avg 2016, 11:26

zeljoooooooooo je napisao/la:
Zanimljivo niko ziv nigdje ne spominje veliku lovu koju ce klub dobiti eksproprijacijom zemljista za izgradnju juzne longitudinale, pola platoa ispred sjeverne tribine se uzima kao i dio pored pomocnog terena, vjerujte nisu mala sredstva a zanimljivo da to niko ne spominje nigdje :)
Ne znam koliko ćemo inkasirati tim povodom ali nadam se dovoljno za nesmetanu izgradnju Istoka! :D
Znimljivo je da niko ne spominje da je veci dio proglasen JAVNOM SAOBRACAJNICOM a uvedeno je u gruntu na nas (kao trotoar).

zeljoooooooooo

Post Postao/la zeljoooooooooo » 27 avg 2016, 13:08

TikTak je napisao/la:Isto da pravimo tribinu od 22.000 mjesta. Ljudi u Doboju kod Kaknja, Sirokom i Krupi na Vrbasu su napravili vise nego sto cemo mi kad istok se digne i smirite dozivljaje. Odlicno, nek se pravi to, a hajde da mi dobijemo veceras. Djaba nam je sve ukoliko ne bude rezultata. Zjapit ce evropska Grbavica prazna.
Naš je gorio prijatelju, nemoj to NIKAD zaboraviti.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 27 avg 2016, 13:09

SarajlijaTM je napisao/la:
Zanimljivo niko ziv nigdje ne spominje veliku lovu koju ce klub dobiti eksproprijacijom zemljista za izgradnju juzne longitudinale, pola platoa ispred sjeverne tribine se uzima kao i dio pored pomocnog terena, vjerujte nisu mala sredstva a zanimljivo da to niko ne spominje nigdje :)
Ne znam koliko ćemo inkasirati tim povodom ali nadam se dovoljno za nesmetanu izgradnju Istoka! :D
Znimljivo je da niko ne spominje da je veci dio proglasen JAVNOM SAOBRACAJNICOM a uvedeno je u gruntu na nas (kao trotoar).
Ti baratas opet polu informacijama :facepalm:
Do marta 2015. je bilo tako, i to ne svo zemljiste vec samo onaj dio pored pomocnog terena da bi na urgiranje "pojedinaca" to bilo promijenjeno, te se tako od marta 2015. svo zemljiste vodi na klub.
Vlasnici autopraonica, Plavog Oka, restorana, SD. za "Plavi Zmak" i dr. svi su dobili obestecenje, a Zeljo kojem se najvise uzima da ne dobije nista!?
pa nismo u Sjevernoj Koreji, cak i da je ostalo kao sto si ti naveo klub bi dobio ne tako mala finansijska sredstva, a ovako svakako da ce ta sredstva biti jos mnogo veca.

Veceras pobjeda u Zenici sa dva gola razlike , iskreno se nadam da se ekipa digla na psiholoskom planu, znaju svi oni i trcati i igrati fuzbal samo ih izgleda malo psiha hebe, vjerujem da ih je Slavko nalozio i nahajcao 100%.
Na golu ocekujem Fejzica, ostatak Sinisa - Husic - Jahic -Boccacini -Radinovic - Steva- Bekric-Began- Bevab- Lendric !

Sa druge strane Celik je k*** ekipa, pola im bitnih igraca ne igra a na klupi im je klovn ala Alispahic :lol:

Neka se ponovi ... :salut:

1921'

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 27 avg 2016, 13:13

TikTak je napisao/la:Isto da pravimo tribinu od 22.000 mjesta. Ljudi u Doboju kod Kaknja, Sirokom i Krupi na Vrbasu su napravili vise nego sto cemo mi kad istok se digne i smirite dozivljaje. Odlicno, nek se pravi to, a hajde da mi dobijemo veceras. Djaba nam je sve ukoliko ne bude rezultata. Zjapit ce evropska Grbavica prazna.
Naš je gorio prijatelju, nemoj to NIKAD zaboraviti.
Isto tako ne mozes porediti neku mini tribinu, sklepanu za par dana i namjenjenu za 1.000 (!?) navijaca sa tribinama Grbavice, prvo sto ti klobovi prave tribine navrat na nos tek da ispunjavaju uslove za takmicenje u PL. dok sa druge strane mi imamo projekat koji treba da obuhvata cijelu jednu cjelinu stadionskog kompleksa - tribina, sa minimalno 4 do 5 hiljada navijaca po tribini
1921'

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 27 avg 2016, 13:27

Jel' istina da nas Petrovic ne moze voditi danas jer mu nije prebacena radna dozvola iz Bijeljine ?

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 27 avg 2016, 13:31

Ako iko barata poluinformacijama i izmisljotinama onda si to ti.
Vi vec poceli okretati razanj a zec vam jos uvijek u sumi.....

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 27 avg 2016, 13:52

Da poluinformacijama jer nesto znas ili si nacuo od nekoga nesto, i to iznosis bez ikakve podloge, obznanio si info. koja je stara godinu ipo dana ne znajuci da se nesto promijenilo, sto je najgore to nije nesto sto se desilo jucer vec prije godinu ipo, shvatas?
Bitno je da je zec ulovljen, a kada ce biti zaklan i doci na razanj to je vec druga prica ;)

@Qwerty90
Izgleda
1921'

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 27 avg 2016, 14:02

Jedini koji je zlonamjeran ovdje si ti.Jedini koji laze i barata poluinformacijama si ti.Dokazano na ovom forumu vise puta.
Sto se zeca tice mogu samo reci
Clan 34.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 27 avg 2016, 14:12

Ako ti je cilj ulaziti samnom u konfrontaciju da bi bio neko i nesto na ovom forumu, onda bujrum ...
Vec par puta sam ti zviznuo samarcinu sto se tice tvojih nazovi info. i svaki put obrazlozio iste, ti znas nesto bez dvojbe medjutim to je sve na nivou mahale i rekla kazala, cist primjer ti je ovaj koji si naveo oko zemlje i naknade, kako je moguce da ti to nisi znao? :)

Da nebi trolao vise temu imas pp. ako zelis nastaviti ;)
1921'

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Sarun i 45 gostiju.