NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
kad_kako je napisao/la:Opet cutler ima izgovora. To je najvaznije.
Sto se tice ovoga što sam pisao tice se ekipe a ne Jeya ..McPhee će vjerovatno propustiti utakmicu, Long još ništa se ne zna vidjet cemo...
to sto pokusavas da nešto kontriras zbog toga što branim covjeka.. nema kralju potrebe da to radis..ja imam svoje mišljenje je i ostat ce sve dok bude moj QB ..dok ako bog da ne nadjemo novog trade, draft ..tvone mislje njegov postujem i to je to.
Ja se nadam da ostanu zdravi kao ekipa da ima neke nade.ali nece nas nikako povrede nas unistise
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
prva epizoda je bila obećavajuća, u drugoj i trećoj se nije apsolutno ništa desilokad_kako je napisao/la:Hard Knocks, family edition, ili ti ga who gives a shit edition.

insideri kazu da ce Long zaigrat u prvoj, a McPhee, ako ne u prvoj onda u drugoj sigurno...SaltCityAttack je napisao/la:kad_kako je napisao/la:Opet cutler ima izgovora. To je najvaznije.
Sto se tice ovoga što sam pisao tice se ekipe a ne Jeya ..McPhee će vjerovatno propustiti utakmicu, Long još ništa se ne zna vidjet cemo...
to sto pokusavas da nešto kontriras zbog toga što branim covjeka.. nema kralju potrebe da to radis..ja imam svoje mišljenje je i ostat ce sve dok bude moj QB ..dok ako bog da ne nadjemo novog trade, draft ..tvone mislje njegov postujem i to je to.
Ja se nadam da ostanu zdravi kao ekipa da ima neke nade.ali nece nas nikako povrede nas unistise
zapravo, osim Fullera svi ovi ostali koji su imaju problema sa ozljedama bi trebali biti spremni za prvi ili drugi tjedan, samo ih se cuva za utakmice...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Da ali Long ipak nista nije sigurno jer može dooči do komplikacija..McPhee je kod nas ko sto je ovim Watt važan ebiga ..sa njim smo u odbrani dosta jaci
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kakav je novi igrac Patsa, Mingo?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Potencijal jedne godine sa drafta sto pokazuje i visoki pick ali nije ispunio ocekivanja (vjerovatno zbog nakaradne fransize i tjelesne gradje tj nije nabijao kilograme)..BernardBarnjak je napisao/la:Kakav je novi igrac Patsa, Mingo?
napravio sam po tri mocka sa RB i WR na 1. picku. kako god okreneš na kraju ti fali jedan igrač 

Kako god okrenem, prvih par mockova sam ganjao Gronka u prvoj rundi i onda se sjetih da će igrat u 2 TE set-ovima pa sam se vratio tradicionalnoj opciji, a to je WR u prvoj rundi... previše valuea nose...
Ne igram sa vama pa bih volio poslije drafta da postavite ovdje ekipe da vidim tko s čime raspolaže
I jedan "tip"...
Ja da biram drugi uzeo bih Julia jer se bojim da bi OBJ mogao zakačit sa Normanom i onda dobiti tekmu ili dvije suspenzije
I zanima me tko će uzeti rizik sa Joshom Gordonom, nakon sinoćnje partije draft stock mu je dosta skočio..
Ne igram sa vama pa bih volio poslije drafta da postavite ovdje ekipe da vidim tko s čime raspolaže

I jedan "tip"...
Ja da biram drugi uzeo bih Julia jer se bojim da bi OBJ mogao zakačit sa Normanom i onda dobiti tekmu ili dvije suspenzije
I zanima me tko će uzeti rizik sa Joshom Gordonom, nakon sinoćnje partije draft stock mu je dosta skočio..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma siguran ti je OBJ pick, jedini igrac iz NY pored Manninga koji vrijedi. Pogotovo sto Giantsi imaju ponajgoreg TE i plus imaju tri RB od kojih niti jedna nije legitiman.tillman je napisao/la:Kako god okrenem, prvih par mockova sam ganjao Gronka u prvoj rundi i onda se sjetih da će igrat u 2 TE set-ovima pa sam se vratio tradicionalnoj opciji, a to je WR u prvoj rundi... previše valuea nose...
I jedan "tip"...
Beckham 1300+ jardi i u red zoni onaj na koga ce se najvise ici.
upravo sam vidio da sutra imaju još tri tekme, to će biti genijalno kada draftujemo igrače koji se sat dva kasnije povrijede 
najbolje je ne draftovati igrače tih 6 timova (min, ari, hou, cin, sd, jax)

- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma cuvat ce ih, biti ce to samo da se odigra i prodje vrijeme. Mozda par povredica gdje ce ih listati kao probable i igrati ce prvo kolo..jestamaji je napisao/la:upravo sam vidio da sutra imaju još tri tekme, to će biti genijalno kada draftujemo igrače koji se sat dva kasnije povrijede

Šta reći? Koju posluku porati?
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Cuntler nakon 2/4. 4 CIJELA YARDA, i fumble.
4 yarda.
4.
Četiri.
4 yarda.
4.
Četiri.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Katastrofa nisam gledao PL BIH bila malo pratio Slobodu , pa.onda tekma Sarajevo,Zeljo i td...ali vidim da je sve bilo jako lose
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ima tu dosta i sakrivanja od strane Bearsa
ali, Long mora igrati, McPhee mora igrati, a White skroz los na utakmicama... ili totalno sakrivaju ga ili je stvarno jos u procesu ucenja...
Floyd nije danas ni igrao ?!
i za kraj, ozlijedi se QB Shaw koji je bolje izgledao od Hoyera... kao rezerva jel...
mozda jedino dobro je bila igra Langforda i Careya kao RBa...
ali, Long mora igrati, McPhee mora igrati, a White skroz los na utakmicama... ili totalno sakrivaju ga ili je stvarno jos u procesu ucenja...
Floyd nije danas ni igrao ?!
i za kraj, ozlijedi se QB Shaw koji je bolje izgledao od Hoyera... kao rezerva jel...
mozda jedino dobro je bila igra Langforda i Careya kao RBa...
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma meni ove prijateljske nista ne znace..neka ovako samo da sezona bude bolja..ali Long mnogo znači u OL
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Poznato je da se čovjek raspada ali mislio sam da će izdržati barem par utakmica dok se ne ozljedi.Cowboys announce Tony Romo has broken bone in back from Thursday's preseason game. The QB is expected to miss 6-10 weeks.

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Nevjerovatnih 20 yardi na polu... i za pred sezonu to je sramotno. Jos nam najbolji QB nogu slomi. Mukama nigdje kraja. Da je Cuntler slomio nebi zalio, ali ovaj momak nam je najbolja nada bio.
Postovanje treba zaraditi.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: NFL
Fenomenalno. Hall of fame nivo igre.Rodman je napisao/la:Cuntler nakon 2/4. 4 CIJELA YARDA, i fumble.
4 yarda.
4.
Četiri.
Postovanje treba zaraditi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.