Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zip je napisao/la:Eno sad nam Jurcic dolazi..
Nabijem ja ove medije na kitu... pogotovo one sa sport 1
U cetvrtak je Starcevic bio trener Sarajeva, jucer Janjos, danas Jurcic...
Ko ce biti sutra?
http://sp...ort1.ba/hrvatski-medij-tvrdi-kruno-jurcic-u-ponedjeljak-preuzima-sarajevo/
Za nas u svakom slucaju VRH trener, medjutim brine pozadina u klubu..BitiSrcemVezan je napisao/la:Srali vi ne srali, da je nama Kruno...
Koji ugovor?zlo87 je napisao/la:zašto smo mi jedina ekipa koja nije imala prezentaciju i potpis ugovora sa Nike-om?
još jedno zamazivanje očiju.
fera je napisao/la:Ja mislim da u ovom trenutku nema u bih ligi trenera kojem bi ja povjerio klupu sarajeva, dosta je bilo eksperimentisanja treba neko provjeren pa da se i navijači fino umjesti na tjeranje trenera mogu u potpunosti posvetiti tjeranju uprave.
Sto se tice ihtijarevica, treba vidjeti kakav ce sad sa trenerom posao odraditi jer ova pojacanja od ljetos i nisu toliko losa kad se porede sa prethodnim prelaznim rokovima. Jest on papak al kod nas generalno sportisti nisu bas elokventni i super kulturni. Bilo bi super da su legende sarajeva malo aktivnije al safetu samo pariz u glavi, faruk je tu samo kad je kakva fotelja upraznjena ne bi li se uvalio itd...
Eno krstajic napravi sjajnu stvar u radniku i onako na oko dovede veoma brzo trenera slicnog cv-a kao sto je petrovic... onakav covjek treba i sarajevu. Neko da je sposoban a da nije seoska varalica hahah po meni ne moraju biti u upravi legende nego sposobni ljudi.
Kruno– Fudbalski klub Sarajevo ovim putem želi informirati svoje navijače, simpatizere i bosanskohercegovačku sportsku javnost o tome, da će naš klub početkom iduće sedmice održati press konferenciju, na kojoj će se zvanično predstaviti novi šef stručnog štaba – saopćeno je iz Bordo kluba.
Nakon usvajanja ostavke Almira Hurtića prije nekoliko dana, klub intenzivno traga za najboljim rješenjem na trenerskoj poziciji za FK Sarajevo, a pregovori su u završnoj fazi.
– Želimo uraditi najbolji potez za Fudbalski klub Sarajevo i imenovati trenera, koji se u potpunosti uklapa u dugoročnu viziju razvoja kluba – kazao je Faruk Ihtijarević, ispred FK Sarajevo.
– Pregovori su u završnoj fazi i početkom iduće sedmice kompletirati ćemo stručni štab, kako bismo u potpunosti iskoristili reprezentativnu pauzu u prvenstvu i omogućili novom šefu struke sa svojim pomoćnicima da adekvatno pripremi ekipu za predstojeće ligaške i Kup utakmice – dodao je Ihtijarević.
Fudbalere Sarajeva u subotu očekuju gostovanje u Bijeljini kod Radnika, a tim će sa klupe predvoditi članovi dosadašnjeg stručnog štaba, Admir Hasančić, Samer Naser, Irfan Handžić i Srđan Kuljić.
Ja kontam il se ceka jer ce doci neki trener izvan bih pa treba duže da se dogovore ili su nesposobni pa ne znaju sta ce.hilmo je napisao/la:Jes malo iritantno čekati sve ovo vrijeme na imenovanje novog šefa stručnog šaba. Ali za to postoje dva izgovora, jedan pametan a drugi jer mora tako. Pametan razlog je, bar se ja nadam da je tako, što ne žele da žure jer hoće da nađu najbolje rješenje. Nikada nisam bio pobornik brzopletih odluka, ne kažu u našem narodu džaba "tri puta mjeri, jednom sijeci". A drugi razlog je što sve odluke našeg rukovodstva moraju odobriti ljudi koji su veoma daleko, koji imaju svojih obaveza pa dok se nađe vrijeme za tamo neki klub u Bosni.
Nije lako čekati, ali ne preostaje nam ništa nego da budemo smireni i čekamo.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hajdeee, InatSilniBosanski, JavierBosnia, Vanja8 i 43 gosta.