FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoBolesnik
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoBolesnik » 27 avg 2016, 07:57

mogu ovako dolaziti jedan po jedan do 2050god ali ce ostati isto. samo se trose ljudi koji dolaze, igraci ispastaju, o nama koji volimo ovaj klub da ne pricam. potrebno je mnogo strucnih ljudi koji znaju svoj zanat da bi klub napredovao onako kako ocekujemo. svejedno ko je trener kada imas ublehe u pozadini, sve smo vidjeli kada je Kodro bio tu :facepalm: :thumbdown:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 avg 2016, 10:03

Eno sad nam Jurcic dolazi..

Nabijem ja ove medije na kitu... pogotovo one sa sport 1
U cetvrtak je Starcevic bio trener Sarajeva, jucer Janjos, danas Jurcic...

Ko ce biti sutra?

http://sp...ort1.ba/hrvatski-medij-tvrdi-kruno-jurcic-u-ponedjeljak-preuzima-sarajevo/

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 27 avg 2016, 10:09

Zip je napisao/la:Eno sad nam Jurcic dolazi..

Nabijem ja ove medije na kitu... pogotovo one sa sport 1
U cetvrtak je Starcevic bio trener Sarajeva, jucer Janjos, danas Jurcic...

Ko ce biti sutra?

http://sp...ort1.ba/hrvatski-medij-tvrdi-kruno-jurcic-u-ponedjeljak-preuzima-sarajevo/

Svi bi volili ,jedan od najvecih klubova u regionu,jedan od najorganizovanijih ,najstabilniji,to je normalno.
Ali ko sta zna :D
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 27 avg 2016, 10:14

Danaas Elmaaa sutra Selmaaaa

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 27 avg 2016, 10:17

Ono sto sam saznao o njemu da se itekako radi o dobrom treneru. Purgeri tvrde da mu karakter stoji na putu da postigne nesto vise jer je veoma teska osoba, cesto se kacio s Mamicem ali bi se poslije opet vracao podvijenog repa. :hmmmmm:
Svi ovdje znamo ko je Mamic i da se sve pita tamo.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 27 avg 2016, 11:13

Srali vi ne srali, da je nama Kruno...
1946

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 27 avg 2016, 11:25

Da je nama bilo ko ko zna sta zeli, ko je profesionalac...

Ko god dosao, imat ce moju podrsku :)

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 27 avg 2016, 11:36

BitiSrcemVezan je napisao/la:Srali vi ne srali, da je nama Kruno...
Za nas u svakom slucaju VRH trener, medjutim brine pozadina u klubu.. :salut:

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 avg 2016, 11:45

zlo87 je napisao/la:zašto smo mi jedina ekipa koja nije imala prezentaciju i potpis ugovora sa Nike-om?
još jedno zamazivanje očiju.
Koji ugovor?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 avg 2016, 11:53

Ja mislim da u ovom trenutku nema u bih ligi trenera kojem bi ja povjerio klupu sarajeva, dosta je bilo eksperimentisanja treba neko provjeren pa da se i navijači fino umjesti na tjeranje trenera mogu u potpunosti posvetiti tjeranju uprave.
Sto se tice ihtijarevica, treba vidjeti kakav ce sad sa trenerom posao odraditi jer ova pojacanja od ljetos i nisu toliko losa kad se porede sa prethodnim prelaznim rokovima. Jest on papak al kod nas generalno sportisti nisu bas elokventni i super kulturni. Bilo bi super da su legende sarajeva malo aktivnije al safetu samo pariz u glavi, faruk je tu samo kad je kakva fotelja upraznjena ne bi li se uvalio itd...
Eno krstajic napravi sjajnu stvar u radniku i onako na oko dovede veoma brzo trenera slicnog cv-a kao sto je petrovic... onakav covjek treba i sarajevu. Neko da je sposoban a da nije seoska varalica hahah po meni ne moraju biti u upravi legende nego sposobni ljudi.
You are someone else I am still right here

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 27 avg 2016, 11:58

Hoce li biti gdje u gradu da se pogleda tekma?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 27 avg 2016, 12:09

fera je napisao/la:Ja mislim da u ovom trenutku nema u bih ligi trenera kojem bi ja povjerio klupu sarajeva, dosta je bilo eksperimentisanja treba neko provjeren pa da se i navijači fino umjesti na tjeranje trenera mogu u potpunosti posvetiti tjeranju uprave.
Sto se tice ihtijarevica, treba vidjeti kakav ce sad sa trenerom posao odraditi jer ova pojacanja od ljetos i nisu toliko losa kad se porede sa prethodnim prelaznim rokovima. Jest on papak al kod nas generalno sportisti nisu bas elokventni i super kulturni. Bilo bi super da su legende sarajeva malo aktivnije al safetu samo pariz u glavi, faruk je tu samo kad je kakva fotelja upraznjena ne bi li se uvalio itd...
Eno krstajic napravi sjajnu stvar u radniku i onako na oko dovede veoma brzo trenera slicnog cv-a kao sto je petrovic... onakav covjek treba i sarajevu. Neko da je sposoban a da nije seoska varalica hahah po meni ne moraju biti u upravi legende nego sposobni ljudi.
:salut:

samo za legende što bi se oni zanimali za ovo sarajevo kad njega ne zanimaju legende

kad bi Sušić , Faruk ili bilo ko drugi došao ovi bi im tražili pare da ih ubace u tal a oni nebi pristali i izgubili bi veliki broj ljudi za budućnist

sad za trenera ja bih više volio da dodje Čala jer je on već bio u klubu kada bi došao Jurčić onda bi ga otjerali i zijanili smo još jednog trenera

Ješić Kodro se nikad neće vratiti da budu treneri u sarajevu jer im je ova uprava iz glave izbacila sve što su lijepo imali o njemu

Ješić je najvjerovatnije kao i oni ali Kodru im niko normalan nikad neće halaliti
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 27 avg 2016, 12:28

Evo opet Kruno se spominje, pa šta je ovo? Ja ne vjerujem ni sekunde više dok ga ne vidim na pressu u ponedeljak. Mislim da će to biti Janjoš, ali prije bi Krunu. Ne znam što ga hrvati podjebavaju, a nije on ni sekunde loš trener. Kakvi su se našli u konkurenciji zadnjih dana, on je za njih Jose Mourinho.
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 27 avg 2016, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 avg 2016, 12:29

– Fudbalski klub Sarajevo ovim putem želi informirati svoje navijače, simpatizere i bosanskohercegovačku sportsku javnost o tome, da će naš klub početkom iduće sedmice održati press konferenciju, na kojoj će se zvanično predstaviti novi šef stručnog štaba – saopćeno je iz Bordo kluba.

Nakon usvajanja ostavke Almira Hurtića prije nekoliko dana, klub intenzivno traga za najboljim rješenjem na trenerskoj poziciji za FK Sarajevo, a pregovori su u završnoj fazi.

– Želimo uraditi najbolji potez za Fudbalski klub Sarajevo i imenovati trenera, koji se u potpunosti uklapa u dugoročnu viziju razvoja kluba – kazao je Faruk Ihtijarević, ispred FK Sarajevo.

– Pregovori su u završnoj fazi i početkom iduće sedmice kompletirati ćemo stručni štab, kako bismo u potpunosti iskoristili reprezentativnu pauzu u prvenstvu i omogućili novom šefu struke sa svojim pomoćnicima da adekvatno pripremi ekipu za predstojeće ligaške i Kup utakmice – dodao je Ihtijarević.

Fudbalere Sarajeva u subotu očekuju gostovanje u Bijeljini kod Radnika, a tim će sa klupe predvoditi članovi dosadašnjeg stručnog štaba, Admir Hasančić, Samer Naser, Irfan Handžić i Srđan Kuljić.
Kruno
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 27 avg 2016, 12:39

Čala :cool:
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 27 avg 2016, 12:41

Ja sam cuo da je Cala al bi volio vise da je Kruno :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 27 avg 2016, 12:43

Mosa Cala!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 avg 2016, 12:46

Jes malo iritantno čekati sve ovo vrijeme na imenovanje novog šefa stručnog šaba. Ali za to postoje dva izgovora, jedan pametan a drugi jer mora tako. Pametan razlog je, bar se ja nadam da je tako, što ne žele da žure jer hoće da nađu najbolje rješenje. Nikada nisam bio pobornik brzopletih odluka, ne kažu u našem narodu džaba "tri puta mjeri, jednom sijeci". A drugi razlog je što sve odluke našeg rukovodstva moraju odobriti ljudi koji su veoma daleko, koji imaju svojih obaveza pa dok se nađe vrijeme za tamo neki klub u Bosni.
Nije lako čekati, ali ne preostaje nam ništa nego da budemo smireni i čekamo.

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 27 avg 2016, 12:54

Jednostavno pitanje.. Zasto Cala pored Jurcica kada ovaj drugi ima bolji CV nego Petrovic kojeg smo prizeljkivali dok ovaj prvi, istina legenda, ali kao trener poprilicno neuspjesan i neaktivan? Jurcic recimo za razliku od jednog Jesica itekako poznaje ovdasnje uslove i balkanske lige, tu mislim na proteklih par godina..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 avg 2016, 13:10

hilmo je napisao/la:Jes malo iritantno čekati sve ovo vrijeme na imenovanje novog šefa stručnog šaba. Ali za to postoje dva izgovora, jedan pametan a drugi jer mora tako. Pametan razlog je, bar se ja nadam da je tako, što ne žele da žure jer hoće da nađu najbolje rješenje. Nikada nisam bio pobornik brzopletih odluka, ne kažu u našem narodu džaba "tri puta mjeri, jednom sijeci". A drugi razlog je što sve odluke našeg rukovodstva moraju odobriti ljudi koji su veoma daleko, koji imaju svojih obaveza pa dok se nađe vrijeme za tamo neki klub u Bosni.
Nije lako čekati, ali ne preostaje nam ništa nego da budemo smireni i čekamo.
Ja kontam il se ceka jer ce doci neki trener izvan bih pa treba duže da se dogovore ili su nesposobni pa ne znaju sta ce.
You are someone else I am still right here

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Hajdeee, InatSilniBosanski, JavierBosnia, Vanja8 i 43 gosta.