Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Hairlija
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Hairlija » 05 jul 2010, 21:47

kako god bilo jedno je izvjesno

Arsenalov dres dominira :!:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

ivory
Kontakt:

Post Postao/la ivory » 06 jul 2010, 16:52

izgleda da je Laurent Koscielny odb.igrac FC Lorient,potpisao za Arsenal i koliko sam upoznat bio je u klubu jucer i zavrsavao slikanja,nosit ce broj 6.al jos uvjek se ceka se sluzbena potvrda na stranici kluba.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 06 jul 2010, 22:37

ivory je napisao/la:izgleda da je Laurent Koscielny odb.igrac FC Lorient,potpisao za Arsenal i koliko sam upoznat bio je u klubu jucer i zavrsavao slikanja,nosit ce broj 6.al jos uvjek se ceka se sluzbena potvrda na stranici kluba.
solidan igrac ... ali cini mi se da je malo slabijeg kvaliteta koji je neophodan arsenalu kako bi napravio nesto vise ;) profa solu daj kapitensku pa ces vidjet ti i svi mi sta znac AERIAL PRESENCE !! :mrgreen:
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 jul 2010, 22:39

Ne vjerujem da bi Wenger u ovom trenutku dovodio neke igrače za koje nije siguran da nisu za EPL i da nisu za odmah ubacivanje u vatru... Al opet, pričekajmo kraj SP-a i početak priprema ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

ivory
Kontakt:

Post Postao/la ivory » 07 jul 2010, 00:25

Danas je odradjen prvi trening.evo link http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... e-pictures .Izvinjavam se ako nisam dobro postavio jer neznam,al mozete vidjeti slike na arsenal-ovoj stranici.

ivory
Kontakt:

Post Postao/la ivory » 07 jul 2010, 00:28

a prva pripremna utakmica je zakazana za 6.dana odnosno 17.7. ja vjerujem da ste vecinom svi upoznati s tim.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 jul 2010, 09:26

Ostatak ekipe će se pridružit krajem mjeseca kao i Wenger koji je još u Južnoj Africi ;)

ivory
Kontakt:

Post Postao/la ivory » 07 jul 2010, 11:11

Jeste li upoznati da je arenal istupio uz reservne lige odnosno da vise ne postoji arsenalova reserva.to sam jucer procitao pa rekoh da vidim da li je neko od vas cuo za to.Francis Coquelin je otisao na posudbu u lorient.a kao sto sam jucer postavio danas bi trebala biti zvanicna potvrda prelaska odb igraca Lorienta Laurent Koscielny barem po TF1 Francuskoj televiziji za koju je to potvrdio AW,u tok meca Hollandija -Urugvaj.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 07 jul 2010, 11:47

ivory je napisao/la:Jeste li upoznati da je arenal istupio uz reservne lige odnosno da vise ne postoji arsenalova reserva.to sam jucer procitao pa rekoh da vidim da li je neko od vas cuo za to.Francis Coquelin je otisao na posudbu u lorient.a kao sto sam jucer postavio danas bi trebala biti zvanicna potvrda prelaska odb igraca Lorienta Laurent Koscielny barem po TF1 Francuskoj televiziji za koju je to potvrdio AW,u tok meca Hollandija -Urugvaj.
koscielny je nas igras 90 % :? skeptik sam kada je on u pitanju ali eto tako je bilo i za vermaelena(od strane nekih)ali eto predstavio se u najboljem svjetlu nadam se da ce bit TV no.2. :mrgreen: po meni mnogo bolji izbori od cole-a i koscielnog http://www.arsenal.com/news/transfer-li ... -and-tasci
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 jul 2010, 14:09

Ne znam za to sa rezervama, što to ?!
A ovo za Ozila kad bi bilo, uh :)

ivory
Kontakt:

Post Postao/la ivory » 07 jul 2010, 14:35

Pa ja sam citao nesto oko tih rezervi kao da poboljsaju mlade igrace,zbog ovog novog pravilu FA.pa igraci koji se pokazu iz rezerve sada ce ostati u prvom timu a ostali ce na posudbu u nize lige.Tako npr.Sunu kaze da ce najvjerovatnije nazad u francusku na posudbu.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 jul 2010, 16:04

Eduardo da Silva pojavit će se na Arsenalovim pripremama, ali kako se čini, neće još dugo biti stanovnik Londona. Naš reprezentativac, kojega već dulje traži Aston Villa, blizu je odlaska u grčki Olympiakos. Jedan od glavnih skauta grčkog kluba, Darko Kovačević, bivši srpski nogometaš, prije nekoliko dana se na prijateljskoj utakmici Dinamo - Olympiakos raspitivao za Dudua. Kako doznajemo, momčad iz Pireja je nakon toga krenula u realizaciju posla. Eduardo ima ugovor s Arsenalom do 2014. i Grci znaju da će morati platiti veliku odštetu pa bi hrvatskog napadača htjeli dovesti na jednogodišnju posudbu.
- Ne znam što će biti s Duduom. Pripreme su tek počele i ne znam hoće li ići ili ostati. To tek trebamo odlučiti - kaže Boro Primorac, pomoćnik Arsena Wengera.
Olympiakos je prošle sezone ostao bez naslova prvaka i mjesta koje vodi u Ligu prvaka. To je bila jedna od najlošijih sezona u povijesti kluba. Zbog toga su ovoga ljeta odlučili pojačati momčad. Uz Da Silvu iz Tottenhama na posudbu žele dovesti i Meksikanca Dos Santosa, koji je lani igrao za Galatasaray. Vjeruju da bi ova dvojica igrača vratila naslov prvaka u Pirej.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 07 jul 2010, 16:07

Sam Wenger je izjavio da ne računa na Dudua, te da njegov ostanak znači neigranje. Ukoliko se odluči preći u Grčku, sasvim sigurno neće pogriješiti, jer je Olympiakos ekipa koja mu može dati i visoku platu, a i igraće puno, puno više negoli je to slučaj u londonskom klubu. Sada, ne znam kolika bi bila odšteta, ali mislim da se tu neće raditi o nekim astronomskim ciframa, jer će i sam Wenger izaći u susret ovom transferu. Naravno, ne mislim da će biti prodan za neku sumicu od milion-dva, ali neće to biti neka suma koju gazde Olympiakosa ne mogu iskeširati.

ivory
Kontakt:

Post Postao/la ivory » 07 jul 2010, 18:55

http://www.arsenal.com/news/news-archiv ... to-arsenal kao sto sam pisao ranije sada je zvanicno.nadam se da ce se pokazati kao dobro pojacanje.iskreno neznam puno o njemu tako da nebih da nagadjam.utakmice ce pokazati,a sto se Dudu-a tice ja mislim da ce on napustiti Arsenal ove sezone jer sada vec imamo previse napadaca.odnosno nebi trebao imati neku priliku ako svi budu u formi i ostani zdravi.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 jul 2010, 19:12

Svaka čast.

Bit će sigurno dobro pojačanje kao i TV, nadam se :)

A što se tiče Dudu-a, nadam se da će otić jer u Arsenalu on sigurno neće igrat a bit će bolje i za njega i za Arsenal ako se odluči na taj potez.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 jul 2010, 22:43

ivory
Kontakt:

Post Postao/la ivory » 07 jul 2010, 22:46

Robin V.Persi zatrazio novi broj od Arsenala.nezeli vise da nosi broj 11.pretpostavlajm da ce uzeti broj 10 jer Gallas je zvanicno napustio klub.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 07 jul 2010, 22:47

Heh, ne znam što neće više da nosi 11 jer je taj broj baš za njega, al et, vidjet ćemo, možda bude imao manje povreda sa tim novim brojem ;)

ivory
Kontakt:

Post Postao/la ivory » 07 jul 2010, 22:48

Ja se nadam jer je vrijeme da odigra barem jednu sezonu bez povrede.

e2_ze
Kontakt:

Post Postao/la e2_ze » 07 jul 2010, 22:50

sto se mene tice 10-ka moze odma ja cu mu odnijeti ako treba :) ... mislim da mu je to zelja jer ipak mu je uzor dennis,a negdje sam isto citao da su neki holandski velikani proglasili dennisa najboljim igracem holandije e sad koliko je to istina ili je to samo bezveze ne znam ali cini se da su nezvanicno njega proglasili...

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.