FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dajte strim 

MojaTVQUARESMA 18<<< je napisao/la:Ko nas prenosi sutra?
Sent from my E6653 using Tapatalk
bhtelecom.ba/portalnovost+M5b785a37e9a.html
https://www.bhtelecom.ba/webtv.html#bhtpremier
IDEMO PONOVO!

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
sretno tebi brateMajkl je napisao/la:Evander je napisao/la:Kunem se Bogom, meni Michael nedostaje. Znao mi je izvuci zivac, ali znao je biti i zanimljiv.
Ovaj forum treba nekog kao sto je Michael
Michael vrati se, sve ti je oprosteno
Tu sam ja ,kad budem imo sta pametno napisati ,javicu se.Moji postovi su postovi u kojim uvijek nesto pametno i konstruktivno kazem.Naravno tu su i moje informacije na kojim mi mnogi portali zavide i prepisuju od mene.Naravno tu su i ovi "insajderi" sa FKS Balkan fans koji su sve prepisali od mene i koji su me u nekoliko zadnjih dana jako nasmijali sa svojim "informacijama".
Ocekujem sutra pobjedu naravno,jer ova ekipa nije ni pola svog kapaciteta pokazala,sad da li je to do ovih strucnjaka koji ih vode ili je Sarajevo prevelik zalogaj za njih ,ne znam ali nadam se da cemo se vratiti na pobjednicki kolosjek i mjesto na vrhu jer sam ubjedjen da nam je tu mjesto.
Pozdrqv svim dobrim ljudima i navijacima najveceg kluba i babuka ce vama naravno uvijek svjeze i tacne informacije davati a naravno bice i pjesma.Puno srece nam sutra i naravno da se radujemo sutra svi zajedno
U jutro putujem za Bjeljinu da budem uz Divove .Odo leci da budem odmoran

Sarajevo ljubavi moja!
Ne daj Boze poraz sutra samo, svakako smo u qrcu, da je makar bod otkinuti. Pozdrav za @Locust i @Molotov, kraljevi sarkazma i ironije!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Daj Boze al ljudi polahko dizu formu, poceli su dobijat utakmice a mi.. Pa na nasu igru nije potrebno trositi rijeci.
ZZ
-
- Kontakt:
Ajmo malo o utakmici.
Ja vjerujem da ćemo sutra pobijediti, ali da će pobjeda biti sumnjiva. Mislim da će naši "stručnjaci" koji vode klub malo podmazati da igrači Radnika igraju opušteno. Bez ambicija su, teško da mogu napraviti prošlogodišnji uspjeh a ispast ne mogu jer imaju solidnu ekipu za sredinu tabele, otišao im je i trener, veliki hendikep, tako da skoro šanse i ne postoje da ponove prošlosezonski uspjeh.
Ukoliko budu igrali na pobijedu i svi davali maximum, onda će vjerovatno i pobijediti, nažalost, čak i da sutra budemo kompletni, teško da bi mogli napraviti šta nakon svega što se dešavalo u i oko kluba.
Nama je biti ili ne biti, navijačima je svega preko glave, pa iz tog razloga mislim da će naši debili iz uprave smuljati nešto kako oni znaju što je i svima poznato jer da sačuvaju sebe i svoju sigurnost, jer ako ne pobijedimo oni najviše gube po njihovoj logici, vjerovatno ni ne gledaju klub i stanje istog, samo im je bitno da se bar navijači malo smire i da oni budu koliko toliko sigurni i bezbjedni.
To je moja pretpostavka i mišljenje, koje ne mora biti tačno i volio bi da ne bude tako, nego da zasluženo pobijedimo, da budemo bolji i da nosimo poštena 3 boda kući.
Ne umanjujem uspjeh unaprijed, vidjet ćemo kako će biti.
Kako god, igračima podrška maximalna ako se budu borili i davali sve od sebe bez obzira na rezultat, ostalim, od trenera, pomoćnika, skauta i ostalih ljudi koji vode klub - što i zaslužuju
I neka bude ona - NAJJAČI KAD JE NAJTEŽE.
Ja vjerujem da ćemo sutra pobijediti, ali da će pobjeda biti sumnjiva. Mislim da će naši "stručnjaci" koji vode klub malo podmazati da igrači Radnika igraju opušteno. Bez ambicija su, teško da mogu napraviti prošlogodišnji uspjeh a ispast ne mogu jer imaju solidnu ekipu za sredinu tabele, otišao im je i trener, veliki hendikep, tako da skoro šanse i ne postoje da ponove prošlosezonski uspjeh.
Ukoliko budu igrali na pobijedu i svi davali maximum, onda će vjerovatno i pobijediti, nažalost, čak i da sutra budemo kompletni, teško da bi mogli napraviti šta nakon svega što se dešavalo u i oko kluba.
Nama je biti ili ne biti, navijačima je svega preko glave, pa iz tog razloga mislim da će naši debili iz uprave smuljati nešto kako oni znaju što je i svima poznato jer da sačuvaju sebe i svoju sigurnost, jer ako ne pobijedimo oni najviše gube po njihovoj logici, vjerovatno ni ne gledaju klub i stanje istog, samo im je bitno da se bar navijači malo smire i da oni budu koliko toliko sigurni i bezbjedni.
To je moja pretpostavka i mišljenje, koje ne mora biti tačno i volio bi da ne bude tako, nego da zasluženo pobijedimo, da budemo bolji i da nosimo poštena 3 boda kući.
Ne umanjujem uspjeh unaprijed, vidjet ćemo kako će biti.
Kako god, igračima podrška maximalna ako se budu borili i davali sve od sebe bez obzira na rezultat, ostalim, od trenera, pomoćnika, skauta i ostalih ljudi koji vode klub - što i zaslužuju

I neka bude ona - NAJJAČI KAD JE NAJTEŽE.
Sutra dobijamo. Poprilicno sam siguran.
ooooooooooooooooooooo biceee Celoooooo qraaaaac sampioooooon
nanananana novi prvak je tim Caleee Janjosaaaaaaaaaaa
nanananana novi prvak je tim Caleee Janjosaaaaaaaaaaa

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Pa, ako ne dobijemo, to će biti jer smo loši, a ako dobijemo, to će biti jer smo kupili.
#siouxzna
#siouxzna
1946
Neznamo mi pobjediti kad nas mojaTv prenosi i to nam je maler
Ja evo vec par kola unazad hocu da pogledam reprizu nase utakmice na BHT kontam hajde pobjedit cemo sad fino rahat sjesti pogledati snimak kad k.urac iz sedmice u sedmicu gasim TV iz struje kad dodje red za snimak nase tekme.

Ja evo vec par kola unazad hocu da pogledam reprizu nase utakmice na BHT kontam hajde pobjedit cemo sad fino rahat sjesti pogledati snimak kad k.urac iz sedmice u sedmicu gasim TV iz struje kad dodje red za snimak nase tekme.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
sekac je napisao/la:sretno tebi brateMajkl je napisao/la:Evander je napisao/la:Kunem se Bogom, meni Michael nedostaje. Znao mi je izvuci zivac, ali znao je biti i zanimljiv.
Ovaj forum treba nekog kao sto je Michael
Michael vrati se, sve ti je oprosteno
Tu sam ja ,kad budem imo sta pametno napisati ,javicu se.Moji postovi su postovi u kojim uvijek nesto pametno i konstruktivno kazem.Naravno tu su i moje informacije na kojim mi mnogi portali zavide i prepisuju od mene.Naravno tu su i ovi "insajderi" sa FKS Balkan fans koji su sve prepisali od mene i koji su me u nekoliko zadnjih dana jako nasmijali sa svojim "informacijama".
Ocekujem sutra pobjedu naravno,jer ova ekipa nije ni pola svog kapaciteta pokazala,sad da li je to do ovih strucnjaka koji ih vode ili je Sarajevo prevelik zalogaj za njih ,ne znam ali nadam se da cemo se vratiti na pobjednicki kolosjek i mjesto na vrhu jer sam ubjedjen da nam je tu mjesto.
Pozdrqv svim dobrim ljudima i navijacima najveceg kluba i babuka ce vama naravno uvijek svjeze i tacne informacije davati a naravno bice i pjesma.Puno srece nam sutra i naravno da se radujemo sutra svi zajedno
U jutro putujem za Bjeljinu da budem uz Divove .Odo leci da budem odmoran

Ja mislim da nećemo pobijediti, x će biti. Ekipa je u lošem stanju, još nas predvodi strašni Hasančić. Kad nismo mogli MetalegLA dobiti na svom terenu, nećemo ni Radnika.
- Evolution87
- Kontakt:
Hasancicu povedi nas u nove remije

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
KenChoo je napisao/la:Ja mislim da nećemo pobijediti, x će biti. Ekipa je u lošem stanju, još nas predvodi strašni Hasančić. Kad nismo mogli MetalegLA dobiti na svom terenu, nećemo ni Radnika.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
ne znam fkt kako ćemo pobijediti,mada ne ležimo radniku ali tradicije su da se ruše
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
https://youtu.be/J8SGYFsKK4w Džemo je ubjedljivo najjači, pored Džene. Vokabular riječi - 10.FrancescoTotti je napisao/la:KenChoo je napisao/la:Ja mislim da nećemo pobijediti, x će biti. Ekipa je u lošem stanju, još nas predvodi strašni Hasančić. Kad nismo mogli MetalegLA dobiti na svom terenu, nećemo ni Radnika.lud je ko struja

Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 26 avg 2016, 23:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Da ne bude Hasancic novi Hurtic ili Dzeno pa ostavljanje na klupi do daljnjeg.
PAVLOVIC
MIHOJEVIC NOVAKOVIC BALIC
KADUSIC BEKIC
SARIC RADOVAC
HUSEJINOVIC
AHMETOVIC BEKIC
ovako nesto nebi bilo lose probat s novim trenerom
PAVLOVIC
MIHOJEVIC NOVAKOVIC BALIC
KADUSIC BEKIC
SARIC RADOVAC
HUSEJINOVIC
AHMETOVIC BEKIC
ovako nesto nebi bilo lose probat s novim trenerom
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
sva ova g.vna iz "strucnog" staba treba da ustanu kad pomenu Dženana UščuplićaKenChoo je napisao/la:https://youtu.be/J8SGYFsKK4w Džemo je ubjedljivo najjači, pored Uščuplića.FrancescoTotti je napisao/la:KenChoo je napisao/la:Ja mislim da nećemo pobijediti, x će biti. Ekipa je u lošem stanju, još nas predvodi strašni Hasančić. Kad nismo mogli MetalegLA dobiti na svom terenu, nećemo ni Radnika.lud je ko struja
koliko je on loši oni su 10puta gori
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
zašto smo mi jedina ekipa koja nije imala prezentaciju i potpis ugovora sa Nike-om?
još jedno zamazivanje očiju.
još jedno zamazivanje očiju.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 18 gostiju.