FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako ce prva oprema Nike biti dzabe za djecu ok, ako nece nek ne uvode do sljedece sezone, necu dva puta pkacati opremu za djecu ionako je cijena relativno velika za kvalitet.
Sto se tice trenera, nema tog trenera koji je ugodio pitaru, kad je Husref izvizdan i izvrijedan kako ce tek biti nekom anonimusu.
Sve ispod titule pitaru je malo, najbolje bi bilo dupla kruna sa dvije pobjede protiv Selje za gol razlikom od 6:0u dvuje tekme, da je pisat po sirotinji sa igracima sa kojim ce se izboriti evropa, ali ujedno da guramo mlade.
Nema nama zadugo napretka ne samo zbog uprave vec zbog milion razloga.
Sretno novom treneru, sretno ekipi u nastavku sezone.
Sto se tice trenera, nema tog trenera koji je ugodio pitaru, kad je Husref izvizdan i izvrijedan kako ce tek biti nekom anonimusu.
Sve ispod titule pitaru je malo, najbolje bi bilo dupla kruna sa dvije pobjede protiv Selje za gol razlikom od 6:0u dvuje tekme, da je pisat po sirotinji sa igracima sa kojim ce se izboriti evropa, ali ujedno da guramo mlade.
Nema nama zadugo napretka ne samo zbog uprave vec zbog milion razloga.
Sretno novom treneru, sretno ekipi u nastavku sezone.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti da koktel doprinosi kvalitetom pisanja na ovom forumu. Nedavno su se zalili on i slicni njemu za 'gluposti' na forumu ali sada evo njegov pokusaj ironije i sarkazma donosi apsolutno neku novu dimenziju ovom forumu. 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pusti to,ne rece ti nama kakvo je tvoje videnje situacije u klubu?!molotovljev je napisao/la:Blekić je Tito, treba njega vratiti u klub... bar se nećemo peglati oko streama, fino se skupimo nas par hiljada i pravac Koševo
kad FKS 1946 igra u gostima... i, jedni na sjever, drugi na zapad, treći na istok, znači svako ima svoje mjesto, i gledamo tekmu.
Blek Stena će to nama obezbijediti.
Vec sve nesta izmotavas i pokusavas (samo pokusavas) biti ironican I duhovit,vjerivatno si I ti sam sada skontao u kakva su nas **** uvalili tvoji ljubimci iz uprave.
Nermin, naš brat.FrancescoTotti je napisao/la:Lijepo je vidjeti da koktel doprinosi kvalitetom pisanja na ovom forumu. Nedavno su se zalili on i slicni njemu za 'gluposti' na forumu ali sada evo njegov pokusaj ironije i sarkazma donosi apsolutno neku novu dimenziju ovom forumu.
-
- Kontakt:
Sta bi od onako normalna insana
nisi se valjda i ti prodao za petobu i dres od Obija...
Jadniji smo da nmze vise...

Jadniji smo da nmze vise...

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Tebra,bar ja nisam od tog poslaMortemHz je napisao/la:RedEvil zvani sukob

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma zajebavam se, moram malo u ovim teskim trenutcima.RedEvil je napisao/la:Tebra,bar ja nisam od tog poslaMortemHz je napisao/la:RedEvil zvani sukob![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:

Brate nekad prije su bp vodiliborbbu za Sarajevo,a sada kad su uzeli loja naravno da im ne godi ovo prozivanje uprave jer su i oni tu sa njima u svim odlukama, ako nista vrte se u istim krugovima, citaj talovima.belosevic28 je napisao/la:Sta bi od onako normalna insananisi se valjda i ti prodao za petobu i dres od Obija...
Jadniji smo da nmze vise...![]()
![]()
Zato nije cudo sto neki ljudi promjenise misljenja tako naglo...
Helem nejse, treba podrzat Calu i igrace sad kad on dodje. A ustrajat u ovoj novoj borbi za nase Sarajevo!
Skontao sam,al mozes ti sta hocesMortemHz je napisao/la:Ma zajebavam se, moram malo u ovim teskim trenutcima.RedEvil je napisao/la:Tebra,bar ja nisam od tog poslaMortemHz je napisao/la:RedEvil zvani sukob![]()

grb sto kuca,umjesto srca
-
- Kontakt:
@toti, naravno moja sva podrska Cali, igracima ali o onim uhljebovicima sam sve rekao u sinosnjem tekstu
samo lagano, proci ce i njihovo brate moj 

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Koji je u opste stav Bordo Prijatelja danas?
Ne vjerujem da svi razmisljaju kao Molotovljev.
Sjecam se da su u junu dali zadnju izjavu. Je li ikad vise poslije toga ista receno sa njihove strane?
Sjecam se da su u junu dali zadnju izjavu. Je li ikad vise poslije toga ista receno sa njihove strane?
-
- Kontakt:
Jel ja smijem pisat ovdje ili da idem na opšte pošto je @molotovljev došao?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja sam uvjeren da medju njima ima i onih postenih, ali ti posteni su se samo usutili i udaljili od kluba. Dok su ovi drugi poput naseg druga koktela itekako glasni i ne daju rijeci protiv sebe. U pocetku ni dobronamjernu kritiku, a sad kad je sve otislo u lijepi k***c prave se pametni i glume neku ironiju.
Bp su izdali, kratko i jasno. Oni su za mene bili kao instrument da sve ide po ps-u a kada su pojedinci vidjeli da postoji prilika za licnu korist bp su se raspali, doslovno.
Stvar je kulumnirala na onoj zadnjoj skupstini kad je dino selimovic izbacen iz bp, a sta se jos izdesavalo..to i nije za ovog foruma .
Bp su izdali, kratko i jasno. Oni su za mene bili kao instrument da sve ide po ps-u a kada su pojedinci vidjeli da postoji prilika za licnu korist bp su se raspali, doslovno.
Stvar je kulumnirala na onoj zadnjoj skupstini kad je dino selimovic izbacen iz bp, a sta se jos izdesavalo..to i nije za ovog foruma .
- molotovljev
Naravno da smiješ, zašto ne bi pisao... pa, ti si veliki navijač FK Sarajevo, dokazani, iz tvojih postova odiše pitarluk.SiouxLukavac je napisao/la:Jel ja smijem pisat ovdje ili da idem na opšte pošto je @molotovljev došao?
F.K.SARAJEVO
Ma kakvi oni i njihov stav, malo malo sjede sa clanovima uprave ili kako se to danas popularno zove bordom direktora u Cardaku prije Vogosce, nikakav oni faktor vise nisu !!!Evander je napisao/la:Koji je u opste stav Bordo Prijatelja danas?
Zadnja izmjena: collector, dana/u 26 avg 2016, 21:26, ukupno mijenjano 1 put.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
“Rekao sam bezbroj puta da je Sarajevo moj klub. Nadam se da ću poživjeti dovoljno dugo da se vratim u Sarajevo i da ću dobiti još jednu šansu. Ne znam kada će to biti, takve je stvari nemoguće predvidjeti, ali znam da je to moja najveća želja. U ovom trenutku ja sam trener Slobode, a tu imam zaista korektan odnos sa svima. Imam i korektne odnose sa navijačima, a i dogovor i ugovor sa predsjednikom Azmirom Husićem. Ja ni po cijenu smrti ne bih pregazio svoju riječ, a njemu sam dao obećanje. Zaista nemam razloga da napustim klupu Slobode”, bio je jasan Musemić.
I kao i svaki navijač Sarajeva, i Musemić ima svog favorita za upražnjeno trenersko mjesto na Koševu.
“Mehmed Janjoš je bivši igrač i trener Sarajeva. Ostavio je značajan trag u klubu i mislim da se radi o čovjeku koji može pomoći Sarajevu. Čala je moj prijatelj, znam da Sarajevu želi samo najbolje, a znam i šta je spreman uraditi da pomogne klubu. On bi sigurno bio moj izbor u ovom trenutku, a znam da bi ga prihvatili i navijači”,
Kada to kaže ova istinska legenda, ljudina, gigant onda ko smo mi da govorimo da Janjoš nije dovoljno dobar za Sarajevo?
I kao i svaki navijač Sarajeva, i Musemić ima svog favorita za upražnjeno trenersko mjesto na Koševu.
“Mehmed Janjoš je bivši igrač i trener Sarajeva. Ostavio je značajan trag u klubu i mislim da se radi o čovjeku koji može pomoći Sarajevu. Čala je moj prijatelj, znam da Sarajevu želi samo najbolje, a znam i šta je spreman uraditi da pomogne klubu. On bi sigurno bio moj izbor u ovom trenutku, a znam da bi ga prihvatili i navijači”,
Kada to kaže ova istinska legenda, ljudina, gigant onda ko smo mi da govorimo da Janjoš nije dovoljno dobar za Sarajevo?
Zadnja izmjena: Benjolos, dana/u 26 avg 2016, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Bordo bijeli za život cijeli!!
Ne rece ti molotovljev,kakvo je tvoje videnje situacije u klubu?
Kako si zadovoljan igrama,rezultatima,kadrovskim promjenama...koga bi zelio za trenera,sta ti mislis hicemo li,kada i kako izaci iz ove 'krize',da li cemo uspjeti Evropu izboriti itd.
O tome nam malo pricaj,pusti se naprdivanja.
Kako si zadovoljan igrama,rezultatima,kadrovskim promjenama...koga bi zelio za trenera,sta ti mislis hicemo li,kada i kako izaci iz ove 'krize',da li cemo uspjeti Evropu izboriti itd.
Nije tu zbog toga.zagorski je napisao/la:Ne rece ti molotovljev,kakvo je tvoje videnje situacije u klubu?
Das Ist Walter
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, boki86, Google Adsense [Bot], HordasDolacMalta, MaroonBjelave, N3R3D, Samba71 i 45 gostiju.