FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@Totti, je li bio Kusturica danas na dzumaju? 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Joj @Lacust al spinujes.
Postujem te kao forumasa, imas svoj stav, znas pisati, ali nekad fakat pretjeras.
Najmanji je problem jesi ti za upravu i to da li ih branis. To je tvoj stav i tvoje pravo. Ja za jednoumlje nikad nisam bio.
Ali ocito je da trazis dlaku u jajetu da bi kao diskreditovao nekoga.
Postujem te kao forumasa, imas svoj stav, znas pisati, ali nekad fakat pretjeras.
Najmanji je problem jesi ti za upravu i to da li ih branis. To je tvoj stav i tvoje pravo. Ja za jednoumlje nikad nisam bio.
Ali ocito je da trazis dlaku u jajetu da bi kao diskreditovao nekoga.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sta je koktel, trebao je i mene banovat? Ok, onda da mu ja posaljem poruke koje sam onomad dobijao od tebe? Jer kad se za psovanje dobija ban vjerovatno isto ide i za prijetnje?molotovljev je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Dzabula je banovan, Totti imaj obzira- Isprovociran si i tto shvatam, samo molim te imaj obzira drugi put.![]()
![]()
![]()
e, moj acika bracika... gubiš se !

Samo ti opusteno koktel, bp su se ulojili, nema zime za vas.
Btw, aco opet se izvinjavam i ako je toliki problem za koktela i locusta moje branjenje guze banuj me na mjesec dana molim te, taman da ne gubim zivce, mozda budem manje pratio i sarajevo...
@Slovenac nisam ga vidio

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- molotovljev
Ako ne bude NIKE u Akademiji, ja ću im vratiti člansku... čak ću i utakmice bojkotovati ako ne bude NIKE, gledat ću na streamuLocust je napisao/la:
Da hoće ta Nike oprema djeci doći, pa neka i Faruka, i Hurtona, i Kuste.
kao i većina naših vjernih navijača.

F.K.SARAJEVO
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ajde ba @Molotovljev, kad vec sve citas, pisi slobodnomolotovljev je napisao/la:[emoji38] [emoji38] [emoji38]aleksandar_veliki je napisao/la:Dzabula je banovan, Totti imaj obzira- Isprovociran si i tto shvatam, samo molim te imaj obzira drugi put.
e, moj acika bracika... gubiš se !

Nismo mi od onih sto ne podnosimo drugacije misljenje.
Za kvalitetnu raspravu, bolje sto vise sudionika opozitnih strana.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 26 avg 2016, 20:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Bit ce al u kur.cu NIKE,pa nece hadalj propast,njihov igrac i taldzija 

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- molotovljev
Neće biti NIKE u Akademiji ???!!!RedEvil je napisao/la:Bit ce al u kur.cu NIKE,pa nece hadalj propast,njihov igrac i taldzija

Kome ću se obratiti u Klubu, već sutra idem vratiti člansku... Usput, hoće li biti stream sutra, plizzzz ?!
F.K.SARAJEVO
A za taj Nike, saznasmo li ikad da li je kakav ugovor potpisan ili su tek onako kupili par garnitura dresova?
Nije provokacija, fakat ne znam.
Kako god, dresovi su odlicni. Nikad bolje nismo imali.
Nije provokacija, fakat ne znam.
Kako god, dresovi su odlicni. Nikad bolje nismo imali.
Pa zar ovaj piroman nije banovan!? Za prijetnje drugim forumasima bi trebao ici ban!molotovljev je napisao/la:Ako ne bude NIKE u Akademiji, ja ću im vratiti člansku... čak ću i utakmice bojkotovati ako ne bude NIKE, gledat ću na streamuLocust je napisao/la:
Da hoće ta Nike oprema djeci doći, pa neka i Faruka, i Hurtona, i Kuste.
kao i većina naših vjernih navijača.
I vidim tamo na onom tvom izbjeglickom forumu nisi nesto zanimljiv pa si se vratio,kao Lesi.
Kakvih slučajeva ima na ovom forumu, otišao svijet u tri pm. Koga briga hoćeš li ti ići na utakmice, hoćeš li gledati preko streama ili nećeš nikako.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Koktela je itekako briga.KenChoo je napisao/la:Kakvih slučajeva ima na ovom forumu, otišao svijet u tri pm. Koga briga hoćeš li ti ići na utakmice, hoćeš li gledati preko streama ili nećeš nikako.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- molotovljev
Reče mi haver danas na kafi, da ste otvorili novu temu; FK Sarajevo 1946... gdje je ta tema, ne vidim je ?
F.K.SARAJEVO
Jesi ozb.il se zaje.bajes,nezzz da sam s tobom bio u nekim sukobima,sta je povod ironijimolotovljev je napisao/la:Neće biti NIKE u Akademiji ???!!!RedEvil je napisao/la:Bit ce al u kur.cu NIKE,pa nece hadalj propast,njihov igrac i taldzija![]()
Kome ću se obratiti u Klubu, već sutra idem vratiti člansku... Usput, hoće li biti stream sutra, plizzzz ?!

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zar ti imas havera!?molotovljev je napisao/la:Reče mi haver danas na kafi, da ste otvorili novu temu; FK Sarajevo 1946... gdje je ta tema, ne vidim je ?
Iznenadenjima nikad kraja
- molotovljev
Ništa lično burazeru, tvoj post je samo podloga...RedEvil je napisao/la:Jesi ozb.il se zaje.bajes,nezzz da sam s tobom bio u nekim sukobima,sta je povod ironijimolotovljev je napisao/la:Neće biti NIKE u Akademiji ???!!!RedEvil je napisao/la:Bit ce al u kur.cu NIKE,pa nece hadalj propast,njihov igrac i taldzija![]()
Kome ću se obratiti u Klubu, već sutra idem vratiti člansku... Usput, hoće li biti stream sutra, plizzzz ?!![]()

F.K.SARAJEVO
Ma hebo ba ironiju @Molotovljev. Vjeruj da ne vrijedi svadjati se sa svakim clanom foruma.
Haj ti nama reci svoje vidjenje trenutne situacije u klubu?
Haj ti nama reci svoje vidjenje trenutne situacije u klubu?
Nemoj mene ili moj post,koristiti za neke podloge ibogati,neke frustracije ako imas lijeci ih gdje treba i skim treba,bez mene,nista licno tebraa

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
RedEvil zvani sukob 

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 26 avg 2016, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- molotovljev
Blekić je Tito, treba njega vratiti u klub... bar se nećemo peglati oko streama, fino se skupimo nas par hiljada i pravac Koševo
kad FKS 1946 igra u gostima... i, jedni na sjever, drugi na zapad, treći na istok, znači svako ima svoje mjesto, i gledamo tekmu.
Blek Stena će to nama obezbijediti.
kad FKS 1946 igra u gostima... i, jedni na sjever, drugi na zapad, treći na istok, znači svako ima svoje mjesto, i gledamo tekmu.
Blek Stena će to nama obezbijediti.
F.K.SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], NeSamSafetee, TETRAPAK i 40 gostiju.