Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Linz dg
Sandhausen dg
Heidenhem dg
Getafe dg
Lorient dg
Ajaccio dg
Valenciennes dg
Derby dg
Betis- Deportivo 2+
Spezia- Salernitana 2+
Koef.: 22
................................
Wisla- Slask 1
Chatereoux- Belfort 1
Volendam- Emmen 1
Lyngby- Nordsjaelland 3+
Reims dg
Koef.: 16
Sandhausen dg
Heidenhem dg
Getafe dg
Lorient dg
Ajaccio dg
Valenciennes dg
Derby dg
Betis- Deportivo 2+
Spezia- Salernitana 2+
Koef.: 22
................................
Wisla- Slask 1
Chatereoux- Belfort 1
Volendam- Emmen 1
Lyngby- Nordsjaelland 3+
Reims dg
Koef.: 16
Bayern-Werder
Lewandowski daje prvi gol 4.00, 2 ili više gola 4.00, 3 ili više 11.00

dobar si pratim te inače iStrob1996 je napisao/la:Vitesse-Utrecht-odg(1.55),GG&3+(1.95)
Često dolaze oba tipa u međusobnim utakmicama

inače što se ove tekme tiče rokneš 6+ i ćao, rezultat 3-3 i čekaš hehe
zipa rezu zadnjih pet tekmi 1-2 1-3 3-3 1-2 1-3 ?

0:0 danas
Opalit cu i ja golijadu pa kud puklo.

Opalit cu i ja golijadu pa kud puklo.
1. Oba daju gol@1,50
2. Više od 2,5 golova @1,6
3. Oba daju gol i više od 2,5 golova @1,75
Radi te male razlike uzimate treću opciju
sami sebi skačete u stomak. Birajte jednu od prve dvije, veće su šanse za prolaz.
2. Više od 2,5 golova @1,6
3. Oba daju gol i više od 2,5 golova @1,75
Radi te male razlike uzimate treću opciju

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Jablanica, riznica sportskih talenata
Mirza Teletović***Hasan Salihamidžić***Senad Lulić***Vahid Halilhodžić***Jasmin Šćuk***Andrija Stipanović...
Vidit ces kad dođe 3-3zgmiky je napisao/la:dobar si pratim te inače iStrob1996 je napisao/la:Vitesse-Utrecht-odg(1.55),GG&3+(1.95)
Često dolaze oba tipa u međusobnim utakmicama![]()
većinom prolaziš a i kad padneš malo fali to je stvar nesreće jbg tak da samo nastavi jer treba takvih ljudi na forumu
![]()
inače što se ove tekme tiče rokneš 6+ i ćao, rezultat 3-3 i čekaš hehe
zipa rezu zadnjih pet tekmi 1-2 1-3 3-3 1-2 1-3 ?

Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Ja to imam keca. Ostaje nam da navijamo da bude 3:1 

ma yebat ga danas idu do sedmice kvota 22arelinho je napisao/la:Ja to imam keca. Ostaje nam da navijamo da bude 3:1

Meni to ne smeta. Neka bude 5:3 za Vitesse i svi smo sretni.zgmiky je napisao/la:ma yebat ga danas idu do sedmice kvota 22arelinho je napisao/la:Ja to imam keca. Ostaje nam da navijamo da bude 3:1
Momčine iz premiera su ubacile par u SP. Dakle, moguće je svašta. Uživajmo u Holandskom spektaklu 

Tako blizu, a tako daleko.
Šta kažeš za Špance večeras oko kartona i kornera?zgmiky je napisao/la:ma yebat ga danas idu do sedmice kvota 22arelinho je napisao/la:Ja to imam keca. Ostaje nam da navijamo da bude 3:1

ja sam igrao betis-deportivo oba gol i na sistemu rezultat 1:1 a korneri bi trebali preko ovih 9.5 kao i kartoni preko 5.5 (očekujem i crvendaća) a sad jbg nisam ti u nekoj zavidnoj formi pa kontrirajarelinho je napisao/la:Šta kažeš za Špance večeras oko kartona i kornera?zgmiky je napisao/la:ma yebat ga danas idu do sedmice kvota 22arelinho je napisao/la:Ja to imam keca. Ostaje nam da navijamo da bude 3:1

dadoše medeki pare pa ćemo probati ovo iskoristiti
Cork City-Longford T. gost daje gol 2.10, gost daje u 1.pol. 3.80, 2/1 30 i 7+ 14
ukratko domaćin je za goste druga dimenzija ali sam mišljenja da je tu neka muljaža opasna večeras, Cork voli igrati sa Longfordom, paše im njihov stil igre i nerijetko su efikasni protiv njih a posebno kući i moguće da vidimo na utakmici 7 komada a 2.10 na gost daje gol mi je preveć, uvijek more jedna lopta zalutali u gol a što to ne bi bilo u prvoj halbciki pa i da gosti odu na odmor sa nekom prednosti pa u nastavku "stvari dođu na svoje mjesto"
Cork City-Longford T. gost daje gol 2.10, gost daje u 1.pol. 3.80, 2/1 30 i 7+ 14
ukratko domaćin je za goste druga dimenzija ali sam mišljenja da je tu neka muljaža opasna večeras, Cork voli igrati sa Longfordom, paše im njihov stil igre i nerijetko su efikasni protiv njih a posebno kući i moguće da vidimo na utakmici 7 komada a 2.10 na gost daje gol mi je preveć, uvijek more jedna lopta zalutali u gol a što to ne bi bilo u prvoj halbciki pa i da gosti odu na odmor sa nekom prednosti pa u nastavku "stvari dođu na svoje mjesto"
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 26 avg 2016, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
Evo napokon yebeni vitese,Ajmo gosti i vi jedan,pa vitese jos 2-3 za ekipu
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...
Medvescak tako uvik krene dobro u sezonu, budu cak i vodeci,pobjede u gostima dobre ekipe i fina lova se moze uzet.zgmiky je napisao/la:dadoše medeki pare pa ćemo probati ovo iskoristiti
Kako je pocelo mogla bi sedmica lakozgmiky je napisao/la:dadoše medeki pare pa ćemo probati ovo iskoristiti
St.Patrick bi trebao uzeti ovo, kvota oko 2.70 52.min, slj.gol domaćin 2.35
pu yebem vas nesposobne
pu yebem vas nesposobne

zgmiky je napisao/la:St.Patrick bi trebao uzeti ovo, kvota oko 2.70 52.min, slj.gol domaćin 2.35

zgmiky je napisao/la:Bayern-Werder

Sutra bi trebala cijela BH liga uci po kvotama, igram sve 4 na favorite zrinjski necu na tiket zbog kvote, eto da se zna zeljo, sarajevo, sloboda i metalleghe na 20km 323 

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.