FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Beduin
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Beduin » 26 avg 2016, 01:02

Koliko kosta pristojan plakat u boji da se isprinta (a da ga Mramor prvo napravi kao i do sad sto je imao dobrih ideja)?

Mislim na plakat kao poziv na utakmicu Slobode, ne znam jel to A4 format ili neki malo veci, Mramor sigurno zna koji ne najpogodniji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 26 avg 2016, 02:00

Beduin je napisao/la:Koliko kosta pristojan plakat u boji da se isprinta (a da ga Mramor prvo napravi kao i do sad sto je imao dobrih ideja)?

Mislim na plakat kao poziv na utakmicu Slobode, ne znam jel to A4 format ili neki malo veci, Mramor sigurno zna koji ne najpogodniji.
Masni u boji, 0.5 KM.

Ako mislis na broj ljudi na sjeveru, DZABA. Kad bude kvalitete, bit ce i kvantitet. I ako sam odrastao uz navijanje i istok/zapad, nista do normalnog.
I ona prica, ako imate sta protiv ili prijedlog reci te, mani te se te price, ta je prica **** 100 puta do sada. Do tada kospe i pracenje jedine ljubavi :salut:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 avg 2016, 02:17

DoeTz je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la: Dakle konkurencija su: Miralem Pjanić, Haris Medunjanin, Mario Vrančić
Nek nama Ordaga donese trofej.
To je to ;)
Ono gore sam napisao jer ne mogu price kako su svi protiv nas, kako nas mrzi savez, mrzi selektor, mrzi porezna uprava, mrze sudije itd. Kuka se i kad treba i kad ne treba.

Ordaga je mlad i strasno dobar igrac i ima potencijal da bude jos bolji, ali nazalost za njega i za nas nije jedini takav sa BH drzavljanstvom. Npr od boldiranih u mom postu samo je TSS stariji od njega, svi ostali su mladji.
Po meni najvece sanse za poziv u reprezentaciju ima Subic s obzirom da na lijevom beku imamo samo Kolasinca, u Europi nema niko vrijedan pomena na toj poziciji, a i PL je slaba sa lijevim bekovima.

Dogurati ce Ordagic do liga 5, prije ili kasnije, i bez repke ;)
Nad tobom sunce najljepše sja

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 26 avg 2016, 02:30

Ono sto smo od Saida vidili na Tusnju, to ti je 5% Ordagica. Taj ce se dugo spominjati u BiH. Zivi bili pa vidili.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 26 avg 2016, 02:36

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ono sto smo od Saida vidili na Tusnju, to ti je 5% Ordagica. Taj ce se dugo spominjati u BiH. Zivi bili pa vidili.
Ma nema uopste dileme da je Ordagic vec sada igracina i da je zreo za puno jacu ligu. Samo da ga povrede zaobodju i gledati cemo mi njega u reprezentaciji kroz par godina ;) Trenutno mu je konkurencija na njegovoj poziciji paklena i **** ga
Nad tobom sunce najljepše sja

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 avg 2016, 03:36

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Koliko kosta pristojan plakat u boji da se isprinta (a da ga Mramor prvo napravi kao i do sad sto je imao dobrih ideja)?

Masni u boji, 0.5 KM.

Ako mislis na broj ljudi na sjeveru, DZABA. Kad bude kvalitete, bit ce i kvantitet. I ako sam odrastao uz navijanje i istok/zapad, nista do normalnog.
I ona prica, ako imate sta protiv ili prijedlog reci te, mani te se te price, ta je prica **** 100 puta do sada. Do tada kospe i pracenje jedine ljubavi :salut:
Onako me informativno zanima, jer koliko se sjecam Viva kao jedan od sponzora je trebala furati tu promociju Slobode i plakate, ili grijesim?
Meni ne bi bilo zao svake 2 sedmice odvojiti 10KM na 20ak plakata (ako su po 0,50KM) da se lijepe na nekim mjestima, ako treba i u svom poslovnom objektu mogu uvijek 1 zalijepiti.
J3bo majku kako malo treba da se odradi promocija necega.

075 ❤

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 26 avg 2016, 12:04

joj otkad se nije o web stranici diskutovalo :think:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

slaniskojevska
Kontakt:

Post Postao/la slaniskojevska » 26 avg 2016, 12:10

Beduin je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:

Masni u boji, 0.5 KM.

Onako me informativno zanima, jer koliko se sjecam Viva kao jedan od sponzora je trebala furati tu promociju Slobode i plakate, ili grijesim?
Meni ne bi bilo zao svake 2 sedmice odvojiti 10KM na 20ak plakata (ako su po 0,50KM) da se lijepe na nekim mjestima, ako treba i u svom poslovnom objektu mogu uvijek 1 zalijepiti.
J3bo majku kako malo treba da se odradi promocija necega.
Kad stancaju plakate za nastup nekog pjevaca ako je domaca tekma,koliko zalijepe plakata za nastup toliko i za tekmu (nije cemu taj plakat jednobojni al bar nesto ima) i pivara je takodjer je imala nekih plakata vidio sam par puta po gradu :thumbup:
Mostovi koji nikuda ne vode,fontane koje niko ne gleda.

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 26 avg 2016, 12:14

Aerials je napisao/la:joj otkad se nije o web stranici diskutovalo :think:
Suti bolan, ne pominji im :mrgreen:

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 26 avg 2016, 13:05

Ne prica se nikome o Beitaru :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 avg 2016, 13:22

Vala sramota je sto nije u funkciji i niste svjesni znacaj web stranice. :urnebes: :urnebes:

@slaniskojevska - znaci ipak odradjuje Viva koliko-toliko svoj posao!?

075 ❤

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 avg 2016, 13:48

Pa koliko kosta ono auto sa razglasom makar dva dana pred utakmicu neka dva sata calaka od Slavinovica do Sickog.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 avg 2016, 14:04

Povedi nas majstore :njanjanja:
slika

Antifriz
Kontakt:

Post Postao/la Antifriz » 26 avg 2016, 14:46

Beduin je napisao/la:
Vala sramota je sto nije u funkciji i niste svjesni znacaj web stranice. :urnebes: :urnebes:

@slaniskojevska - znaci ipak odradjuje Viva koliko-toliko svoj posao!?

**** stranicu **** plakate, šta za rate reprograma koje nisu plaćene? Vidim sve insajderi na forumu a niko da napise da je reprogram stao i da rata ili cak 2 nisu placene nazalost....

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 avg 2016, 14:51

Antifriz je napisao/la: **** stranicu **** plakate, šta za rate reprograma koje nisu plaćene? Vidim sve insajderi na forumu a niko da napise da je reprogram stao i da rata ili cak 2 nisu placene nazalost....
Ko je rek'o da smo insajderi? Nema toga vise u nasem klubu.

A ne vjerujem da nismo platili 2 rate, osim ako Fazla ili Husara to potvrde.

A boli me i tuki ko ce platiti reprogram, ja mogu platiti nesto sitno poput karte ili plakata i to je to. :)

075 ❤

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 26 avg 2016, 14:59

Antifriz je napisao/la: **** stranicu **** plakate, šta za rate reprograma koje nisu plaćene? Vidim sve insajderi na forumu a niko da napise da je reprogram stao i da rata ili cak 2 nisu placene nazalost....
pa insajderu tu si ti da nam preneseš ove informacije, nemamo svi tu čast da znamo sve šta se dešava u i oko kluba, jbg :)
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 avg 2016, 14:59

Beduin je napisao/la:

A boli me i tuki ko ce platiti reprogram, ja mogu platiti nesto sitno poput karte ili plakata i to je to. :)
Prosle sedmice bilo je i na portalu s.s. da se uredno placaju rate cak ljudi naveli i koliko je tacno uplaceno i koliko je ostalo.Kako mogu i imaju zivce lupati bezveze i onda se potegne rasprava u nedogled...A nisu jednom bili isamarani ovdje argumentovano.
A dobro si mu i rekao sta nas boli k.za reprogram...nase je da platimo kartu,eventualno pomognes klub kupovinom sezonske i to je to...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Antifriz
Kontakt:

Post Postao/la Antifriz » 26 avg 2016, 15:00

Beduin je napisao/la:

ma ne mislim na tebe sa ovim insajder, zna se koji su, slucajno sam citirao tvoj post o stranici... ali nazalost danas sam cuo da rata mozda i dvije nisu placene i ako je to istina onda nece da valja jbg.....

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 avg 2016, 15:05

Antifriz je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

ma ne mislim na tebe sa ovim insajder, zna se koji su, slucajno sam citirao tvoj post o stranici... ali nazalost danas sam cuo da rata mozda i dvije nisu placene i ako je to istina onda nece da valja jbg.....
Ma vidis da se zezamo za web stranicu. A dovoljno je da neko baci kost na fb i da se masa upali i pocne komentarisati sve i svasta.
Nije nase da brinemo oko reprograma, cak i sto manje trebaju se takve teme provlaciti po netu jer samo unosi nemir u nase redove, a covjek je sklon kritici i skeptican je nerijetko. Zato samo pozitivica, kartu u ruku i drito na stadion, radujes se pobjedama naseg tima i pricas drugima kako deremo guzove i kako svi trebaju na stadion. Kao takav svako je odradio svoju duznost prema klubu, a Azmir i kompanija odradjuju svoju. Vjeruj Beduinu, starom magu.

075 ❤

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 26 avg 2016, 15:13

Prenosil nas ko sutra ?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.