FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amazon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amazon » 26 avg 2016, 11:49

Jel se meni cini da Petrovic nije doveden po ustaljenoj proceduri :kafa:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 26 avg 2016, 12:21

Hrasno1921 je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Evo smogovci pozivaju na bojkot bojkota :rol:

Jbg ne dolazi Zeljo svaki dan u njihov grad, kao glavni razlog navode "ponasanje gostiju na zadnjoj utakmici" :mrgreen:
Sve u svemu bit ce svega sutra to je jedino sigurno ...

Koliko je Janez nestrucan, neskolovan i trener amater bio to dokazuje ovo Slavkino javno samaranje doticnog, sa pricom oko formacije i pozicijom igraca, iskreno se nadam da se Janez sada negdje u Dezeli crveni od muke, a zanimljivo kako ga Dino strpa u auto nigdje ga, cak ni da se oglasi o naslovima medija, sve u svemu ovo nam nije trebalo jer Slavku smo komotno mogli dovesi i u maju, ali izgleda kod nas moras dopustiti da dodje do s*** da bi isto popravio.
Meni se to nije svidjelo, samaranje kako ga nazivas. Zlatno je pravilo o kolegama sve najbolje. Moze se Slavku to vratiti ko bumerang. Nije gospodski i nije kolegijalno.
Sve sa razlogom i sa opravdanjem, pogresna taktika koja se igrala i neprirodne pozicije pojedinih igraca, sve ono sto smo mi pisali ovdje, sto je prosjecnom navijacu smetalo, i sto smo svi zapazili, Slavko je za 24h javno rekao i obznanio.
Slavko je veliki trener da bi sebi dopustio pocetnicke i amaterske greske, rano je sada bilo sta pricati ili ocekivati, ali on je trener koji ce provesti slijedece dvije tri godine u Zelji, zivi bili pa vidjeili.
:thumbup: Ja se nadam, da će biti dugo u klubu. Sit je klub prolaznika. Naravno, niko ne spori odovornost i uprave za nedavne događaje.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 avg 2016, 12:42

amazon je napisao/la:Jel se meni cini da Petrovic nije doveden po ustaljenoj proceduri :kafa:
slika

Isto zivota mi....

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 avg 2016, 12:53

TikTak je napisao/la:
amazon je napisao/la:Jel se meni cini da Petrovic nije doveden po ustaljenoj proceduri :kafa:
Kad se guzovi spasavaju nema prezentacija i procedura. Nije ni bitno, neka nas krene konacno i da se vratimo tamo gdje nam je mjesto. Valjda su naucili iz pogresaka koje prave godinu i vise.
Dobro je da su shvatili da ne moze tako. Nek' rade svoj posao, a neka ljudi koji znaju o sportu rade svoj posao. Pa cemo vidjeti kako ce ici ovako.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 26 avg 2016, 13:06

SarajlijaTM je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Gospodo maratonci doslo je do konacnog dogovora izmedju Sportskog Drustva Zeljeznicar i FK. Zeljeznicar, odnosi izmedju dva kolektiva su popravljeni kao i sama atmosfera, do kraja sedmice ili najdalje pocetkom slijedece, predstavnici dvije strane potpisat ce i zvanicni dokument oko otklanjanja svih dosadasnjih problema i nesuglasica.
Samim tim izgradnji istocne tribine i svemu ostalom ne stoji vise nista na putu !

FK Zeljeznicar i trenutna uprava na celu sa Senadom Misimovicem od danas nema nikakvih problema, neprijatelja i zlih jezika koji ce ih omesti bilo u radu ili u naumu da ostvare interese i ciljeve najveceg bh. kluba :!:

Veliku zahvalnost svemu treba odati Nedzadu Koldzi kao i Amiru Zukicu !

:salut:
Opet furas raju.
Kao prvo nikakvog udjela nemaju ova dojica dole napbrojanih.Jos nikakav odgovor od strane sd nije stigao na prijedlog FK.I ako dodje do kakvog dogovora on ce biti rezultat mesjusobne komunikacije dvojice videcih ljudi na obje strane.
Rekoh jucer, potvrdi se danas ;)
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 avg 2016, 13:07

Petrović je doveden poprilično mudro, Ćenan je iskočio u prvi plan, a ne Dejo kao što je do sada bio slučaj. To je već prva naznaka nekih novih 'metoda', gdje će pretpostavljam i u budućnosti sportski segment kluba pasti na Ćenana. Možda možemo reći da su naučili lekciju, vidjećemo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 26 avg 2016, 13:16

Slijedi obavjestenje od strane kluba po tom pitanju a zatim i pocetkom sedmice rjesavanje papirologije dvije strane ...
Potvrđeno za SportSport.ba

FK i SD Željezničar postigli dogovor: Nema prepreka za gradnju Istoka

Fudbalski klub Željezničar i Sportsko društvo Željezničar napokon su postigli dogovor po pitanju radova na stadionu Grbavica i njene dalje izgradnje. Kako je potvrđeno za SportSport.ba, dvije strane su riješile sve nedoumice koje su bile vezane za istočnu tribinu i time je otklonjena jedna velika prepreka za njenu izgradnju. "Napravljen je sporazum koji će u ponedjeljak biti i zvanično potpisan. Više nema prepreka ni za izgradnju stadiona, niti za buduće planove ni Fudbalskog kluba ni Sporskog drušva. Sve je riješeno, sve je dogovoreno", rekao je za SportSport.ba Goran Hatibović, predsjednik Nadzornog odbora Sportskog društva Željezničar. Zbog nesuglasica oko vlasništva nad određenim dijelovima parcela, izgradnja istočne tribine kasni u odnosu na predviđeni rok (kraj jula), ali sada više nema prepreka, barem ne onih koje bi se vezale za SD Željezničar.
1921'

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 avg 2016, 13:19

Hrasno1921 je napisao/la: :salut:
Šta ćete vi na svom dijelu praviti :hmmmmm:
Voli te tvoje Sarajevo.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 26 avg 2016, 13:20

Virtu4l je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la: :salut:
Šta ćete vi na svom dijelu praviti :hmmmmm:
:lol:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 26 avg 2016, 13:26

Bitno je da je ovo konacno zavrseno i rijeseno, nije ostecen ni FK. a ni SD., niko nije dobio ni manje ni vise nego sto ga slijeduje i po vlasnistvu i svemu ostalom, dogovor koji je postignut jeste dokaz da od pocetka stvari nisu bile onakve kakvim su se predstavljale i tvrdile sa jedne strane.

Sve u svemu klubu i ljudima koji vode klub vise nista ne stoji na putu ...
1921'

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 avg 2016, 13:27

Ozbiljno sam pitao majke mi, pusti tetrapaka hoće da nas zavadi. Šta ćete sa zemljištem.
Voli te tvoje Sarajevo.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 26 avg 2016, 13:40

Virtu4l je napisao/la:Ozbiljno sam pitao majke mi, pusti tetrapaka hoće da nas zavadi. Šta ćete sa zemljištem.
meni je, violina, direktno, prije nekih 7-8 mjeseci, rekao da bi sd, na mjestu plavog zamka i tombole, trebalo praviti manji hotel. je li i sada ta prica aktuelna, nemam pojma.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 avg 2016, 13:42

Hrasno1921 je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Gospodo maratonci doslo je do konacnog dogovora izmedju Sportskog Drustva Zeljeznicar i FK. Zeljeznicar, odnosi izmedju dva kolektiva su popravljeni kao i sama atmosfera, do kraja sedmice ili najdalje pocetkom slijedece, predstavnici dvije strane potpisat ce i zvanicni dokument oko otklanjanja svih dosadasnjih problema i nesuglasica.
Samim tim izgradnji istocne tribine i svemu ostalom ne stoji vise nista na putu !

FK Zeljeznicar i trenutna uprava na celu sa Senadom Misimovicem od danas nema nikakvih problema, neprijatelja i zlih jezika koji ce ih omesti bilo u radu ili u naumu da ostvare interese i ciljeve najveceg bh. kluba :!:

Veliku zahvalnost svemu treba odati Nedzadu Koldzi kao i Amiru Zukicu !

Opet furas raju.
Kao prvo nikakvog udjela nemaju ova dojica dole napbrojanih.Jos nikakav odgovor od strane sd nije stigao na prijedlog FK.I ako dodje do kakvog dogovora on ce biti rezultat mesjusobne komunikacije dvojice videcih ljudi na obje strane.
Rekoh jucer, potvrdi se danas ;)
Jucer si samo predpostavljao kao i ja u proteklih par dana odkako su poceli direktni razgovori prvih ljudi, jer u vrijeme kada si postavio post nije jos uvijek bilo nikakvog dogovora.Odnosno odgovora sd na postavljene uslove od strane fk i zatim odgovora fk na neke sitnice.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 avg 2016, 13:42

Vjerovatno ce tako biti kako ti je receno.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 26 avg 2016, 13:43

Kako da znam sta ce SD. sa svojim zemljistem !?
Ali po zakonu se tacno zna sta se moze graditi a sta ne i u kojim gabaritima, u slucaju da dodje do neke gradnnje od strane SD.
Moguce je da se prosiri Plavi Zamak ili napravi nesto drugo, po nekim mojim pretpostavkama, uglavnom neke stambene zgrade, trzne centre i sl. ti je nemoguce graditi ako ciljate na to.

Na sastanku je sve dogovoreno cak i do najmanjeg detalja, jedan od tih detalja jeste pristup buducoj tribini istok, jer ljudi u FK. su bukvalno zaboravili kako da navijaci i sigurnosne sluzbe imaju pristup tribini, jer "praznina" izmedju buduce tribine i zemljista u vlasnistvu SD. nakon dogovora iznosila je svega 2.5 metara :mrgreen: sto je nezamislivo za ulazak navijaca i samu sigurnost u slucaju da SD. napravi neki objekat ili zagradi svoje zemljiste, te je na kraju to "prosireno" na 30m, normalno uz izlazenje u susret drugoj strani.
1921'

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 avg 2016, 13:47

Hvala Violini na tih 30 metara, ipak je to ljudina.
Voli te tvoje Sarajevo.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 26 avg 2016, 13:48

17 trofeja i 30 metara

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 26 avg 2016, 13:52

@SarajlijaTM

Nemam snamjeru s tobom se prepucavati ili ti nesto dokazivati, nista ja nisam predpostavljao vec sam potvrdio, intenzivni pregovori traju od subote, jos prekjucer (srijeda) je doslo do konacnog dogovora,a ja sam jucer to obznanio ovdje, najavio sam rjesevanje papirologije pocetkom naredne sedmice sto su i iz SD. potvrdili kao i uostalom da je doslo do samog dogovora, sve ostalo je suvisno komentarisati, jedino sto je bitno jeste da klub i ljudi koji ga vode vise nemaju ni jednu prepreku za bilo sta.

A i otkrit cu ti da je klub dobio finansijsku podrsku "sa strane" a ta sredstva su namjenjena upravo gradnji istocne tribine i trenutnim radovima koji se odvijaju oko reflektora, jer kao sto svi znamo sredstva od prodaje clanskih, godisnjih i sl. nisu bila dovoljna za pokretanja a zatim i zavrsetak prve faze izgradnje istocne tribine.
1921'

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 avg 2016, 13:53

Hrasno1921 je napisao/la:Kako da znam sta ce SD. sa svojim zemljistem !?
Ali po zakonu se tacno zna sta se moze graditi a sta ne i u kojim gabaritima, u slucaju da dodje do neke gradnnje od strane SD.
Moguce je da se prosiri Plavi Zamak ili napravi nesto drugo, po nekim mojim pretpostavkama, uglavnom neke stambene zgrade, trzne centre i sl. ti je nemoguce graditi ako ciljate na to.

Na sastanku je sve dogovoreno cak i do najmanjeg detalja, jedan od tih detalja jeste pristup buducoj tribini istok, jer ljudi u FK. su bukvalno zaboravili kako da navijaci i sigurnosne sluzbe imaju pristup tribini, jer "praznina" izmedju buduce tribine i zemljista u vlasnistvu SD. nakon dogovora iznosila je svega 2.5 metara :mrgreen: sto je nezamislivo za ulazak navijaca i samu sigurnost u slucaju da SD. napravi neki objekat ili zagradi svoje zemljiste, te je na kraju to "prosireno" na 30m, normalno uz izlazenje u susret drugoj strani.
Prvo se mora legalizovati pa onda dogradjivati...
Znaci ide prvo legalizacija plavog zamka s obzirom da se vodi kao privremeni objekat.....

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 26 avg 2016, 13:54

Bas me zanima zna li crnogorac uopce kakao je izgledao taj plavi zamak, a da nije ukucao na google slike :kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: haris004 i 53 gosta.