Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

AA23
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la AA23 » 25 avg 2016, 21:57

Ma kakvo krilo guraj u špica odma, ne može bit losiji od Girouda i Alexisa da ga **** kad zabije u Deportivu 17 golova i 8 asistencija izbori

Možda bude ko Defoe, ja bih čak uzeo Defoa da nikoga nije bilo, klasa za naše napadače

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 25 avg 2016, 22:23

Realno ne bi stari dao tolike pare da nema nešto u tom Perezu,a i takva brojka u jednom mrtvom Deportivu znači da momak vrijedi,sad mozda i bude pun pogodak.

Ko ga hebe,bitno je da se nesto desava.
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 25 avg 2016, 22:37

Mah totalno sam ravnodusan da dovedu Ronalda i Mesija isti dan usrali su mi se u cejf sa ovim prelaznim rokom ..
Arsenal All The Way !

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 25 avg 2016, 22:39

Yebali mu i mustafa i perez mater ,koje je Wenger govedo
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

zanatlija
Kontakt:

Post Postao/la zanatlija » 25 avg 2016, 22:50

topnik1 je napisao/la:Yebali mu i mustafa i perez mater ,koje je Wenger govedo
Nemam običaj na ovaj način komunicirati ali sad ovo treba pročitati. I meni je ovaj prelazni rok previše za živce ali pogledate ovo i onda može se ozbiljnije nešto govoriti.

https://www.thesun.co.uk/sport/football ... -553844467

20le
Kontakt:

Post Postao/la 20le » 25 avg 2016, 23:05

Cestitke na dovodjenju igraca. Dobar momak.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 25 avg 2016, 23:18

Lucas Perez i Mustafi za 35 miliona funti :facepalm:

Zar nije logičnije uzet Fontea za 10, Van Dijka za 20 i kusur ostavit za malo boljeg napadača. Razočaram san prelaznim rokom, doživio sam ih mnogo ali ovaj mi je ubjedljivo najgori.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

zanatlija
Kontakt:

Post Postao/la zanatlija » 25 avg 2016, 23:24

Marsal je napisao/la:Lucas Perez i Mustafi za 35 miliona funti :facepalm:

Zar nije logičnije uzet Fontea za 10, Van Dijka za 20 i kusur ostavit za malo boljeg napadača. Razočaram san prelaznim rokom, doživio sam ih mnogo ali ovaj mi je ubjedljivo najgori.
Možda bi se i mogao složiti s tobom, ali...Fonte ima godina a Van Dijk je jak u skoku a na zemlji je tanak. Mustafi je nabrijani i odličan kako u zraku-tako i na zemlji, na kraju igra za Njemačku. Perez većini nepoznanica. Prema statitici OPTA on bi mogao biti baš veliko iznenađenje. Najbolje je pustiti da vrijeme pokaže ko je u pravu. Već naredne sedmice kada nam dolazi Southampton.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 25 avg 2016, 23:29

Pun mi je **** statistike i tih poređenja. Giroud bolji od Drogbe i slično. De ba, kakva crna statistika. Ništa ne znači nego klasa na terena, a je li Lucas Perez potrebna klasa čisto sumnjam. Hoće Wenger da nađe novog Vardya jbm mu ljubavnicu bagavu.

Van Dijk je životinja, jak ko zemlja. I ne mora ni biti dobar na zemlji ( a nije uopšte tanak nego naprotiv) jer ima Koscielnog koji je stvarno dobar što se toga tiče. Nadopunjavali bi se do boga. Fonte iskusan i oremazan igrač, kraj njega je Pepe izgleda kao onaj stari a ustvari je olupina već dugo. Donio bi potrebni mir i iskustvo zadnjoj liniji, 31 god za stopera je najbolje razdoblje karijere.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 25 avg 2016, 23:31

Nadam se da ce Gnabry biti nase desno krilo ove sezone u pocetnih 11,to bi moglo biti nase najvece pojacanje :D

zanatlija
Kontakt:

Post Postao/la zanatlija » 25 avg 2016, 23:45

Marsal je napisao/la:Pun mi je **** statistike i tih poređenja. Giroud bolji od Drogbe i slično. De ba, kakva crna statistika. Ništa ne znači nego klasa na terena, a je li Lucas Perez potrebna klasa čisto sumnjam. Hoće Wenger da nađe novog Vardya jbm mu ljubavnicu bagavu.

Van Dijk je životinja, jak ko zemlja. I ne mora ni biti dobar na zemlji ( a nije uopšte tanak nego naprotiv) jer ima Koscielnog koji je stvarno dobar što se toga tiče. Nadopunjavali bi se do boga. Fonte iskusan i oremazan igrač, kraj njega je Pepe izgleda kao onaj stari a ustvari je olupina već dugo. Donio bi potrebni mir i iskustvo zadnjoj liniji, 31 god za stopera je najbolje razdoblje karijere.
Niko od njih nemora biti dobar kako bi mi htjeli. Ipak ja bih im dao malo vremena. Promašaji i uspješni tranferi se mogu mjeriti samo nakon što igrač istrči na teren. Ovako govoriti...i rječnikom koji nije za "topnike", je samo nagađanje, želja ili ljutnja. Hajde da sačekamo da se okonča ova reprezentativna pauza pa ćemo onda pričati. Sretno.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 25 avg 2016, 23:47

arminarsenal je napisao/la:Nadam se da ce Gnabry biti nase desno krilo ove sezone u pocetnih 11,to bi moglo biti nase najvece pojacanje :D
Gnabry vrlo dobar bio na olimpiskim igrama mozda bih mogao oziviti svoju karijeru koju su mu nasi krkani upropastili na samom pocetku,momak je dosta mlad i ako bi ga zaobisle povrede i dobio odredjenu minutazu sigurno bi bio kvalitetniji igrac od oxa i onog kolca wolcota, :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 25 avg 2016, 23:50

Druže izvini na možda ružnom rječniku, nemam ja ništa protiv tebe nego sam apsolutno iznerviran situacijom u Arsenalu i ko što ovaj Ivek gore kaže već si mi ubili radost praćenja kluba koji volim u ovoj sezoni a tek su 2 zvanične utakmice odigrali. :|

zanatlija
Kontakt:

Post Postao/la zanatlija » 25 avg 2016, 23:54

Zaboravi. Svi mi nekad....lanemo. A vidi ovo....Cech,Bellerin,Mustafi,Koscielny,Monreal,Coquelin,Xhaka,Gnabry,Sanchez,Ozil,Perez....ne izgleda nimalo loše.Naprotiv.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 26 avg 2016, 00:04

zanatlija je napisao/la:Zaboravi. Svi mi nekad....lanemo. A vidi ovo....Cech,Bellerin,Mustafi,Koscielny,Monreal,Coquelin,Xhaka,Gnabry,Sanchez,Ozil,Perez....ne izgleda nimalo loše.Naprotiv.
Mi na papiru rijetko kada i izgledamo lose ,ali dzaba kada je kurcobolja na terenu takva da nas nabije kako ko stigne,ljhudi jednostavno ne daju sve od sebe ne ginu za loptom,i onaj senilni jarac na klupi nezna postaviti i motivisati ekipu,tako da dok nas wenger vodi mozemo imati mesija,ronalda,ramosa,suareza mi necemo napraviti nista jer covjek koji je zaduzen da postavi taktiku i motivira ekipu je izlapotina ziva ,a nece da odstupi :kafa:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

zanatlija
Kontakt:

Post Postao/la zanatlija » 26 avg 2016, 00:11

topnik1 je napisao/la:
zanatlija je napisao/la:Zaboravi. Svi mi nekad....lanemo. A vidi ovo....Cech,Bellerin,Mustafi,Koscielny,Monreal,Coquelin,Xhaka,Gnabry,Sanchez,Ozil,Perez....ne izgleda nimalo loše.Naprotiv.
Mi na papiru rijetko kada i izgledamo lose ,ali dzaba kada je kurcobolja na terenu takva da nas nabije kako ko stigne,ljhudi jednostavno ne daju sve od sebe ne ginu za loptom,i onaj senilni jarac na klupi nezna postaviti i motivisati ekipu,tako da dok nas wenger vodi mozemo imati mesija,ronalda,ramosa,suareza mi necemo napraviti nista jer covjek koji je zaduzen da postavi taktiku i motivira ekipu je izlapotina ziva ,a nece da odstupi :kafa:
Slažem se. Srž problema je Wenger. Ekipa nije kao jedan čovjek, odnosno atmosfera u svlačionici nije da valja. Leicester je prošle sezone imao tri dobra igrača i odličnu atmosferu i....prvaci. Profu je vrijeme pregazilo...ali mi nista tu nemožemo a ni Englezi. Oni plaćaju po 1600 funti godišnju kartu pa ga trpe...nema rješenja dok on ne ode.Strpljen-spašen.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 26 avg 2016, 00:20

@zanatlija
Nece on nikada otici on je nesto kao zamjenik direktora u preduzecu zvanom Arsenal i sve dok glavnom direktoru on donosi profit i zaradu on ce tu sjediti,i voditi Arsenal u propast,ionako smo postali sprdancija od kluba,koju vise niko ne uzima za ozbiljno,jer kada navijaci drugih klubova vide da su dobili arsenala drago im je jer znaju da smo kujice koje redovno jacim klubovima skidaju gace,i ne samo jacim nego sve cesce i osrednjim evropskim ekipama citaj(monaco,din.zagreb,liverpool,soton nas redovno guzi,stoke,i da ne nabrajam dalje,mi cemo sa wengerom za par godina ako ostane tu postati tim u rangu evertona,totenhema(cak bi totas mogao bolji i ozbiljniji klub postati),west hama....i to su cinjenice i svako ko je u zabludi sto prije se treba dozvati

VOLIM TE ČELIK!!!!!

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 26 avg 2016, 00:43

Predstavi ih brate sutra,registruj,da mogu igrati vec u subotu,Mustafa nam je haman neophodan,dosta im jedan trening neka bace i neka igraju,jer slijedi pauza reprezentativna,idemo ih odmah u vatru :D

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 avg 2016, 16:15

8 clubs have made a loan bid for Calum Chambers: West Ham, Stoke, Middlesbrough, Hull, Valencia, Espanyol, Milan, Roma.
Poslat ga onome ko obeća najveću minutažu.

slika
Zar nisu mogli naći makar nekog prvoligaša? :facepalm:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 26 avg 2016, 16:46

U Hull ili Boro.

Despite scoring 17 goals last season, Perez was dismissed in the reports by several scouts as not being at Arsenal’s level and he was well down their list of potential signings.

But they moved back in to nick him off Everton, who had gone for Perez after strong recommendations from new director of football Steve Walsh — a key figure in Leicester striking gold with low-key buys such as Riyad Mahrez, Jamie Vardy and N'Golo Kante.
A.F.C. Bournemouth!

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.