Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
KenChoo je napisao/la:Da je Husrefa vratiti u neko dogledno vrijeme, jer je veliki čovjek, trener i profesionalac. Ali, također mislim da u kompletnoj ligi nema detaljnijeg trenera od Slavke. Još jedna informacija koja me je očarala kod njega je to što ima bilješku za svog igrača i kad se igrač žali za malu minutažu npr., on mu pokaže sve evidencije i analize sa treninga i utakmica. Čovjek sastavlja plan treninga kos kuće i sve bilježi, gdje ćeš dalje. Nama jedan takav treba, koji će živiti za klub 24h. Ne znam više, kojeg respektabilnog trenera angažovati, jer ovi kandidati su u najmanju ruku smiješni za renome kluba kao što je FKS. Bože, pomozi nam, samo nas ti možeš spasiti u ovim teškim danima.
Zena uzima evropske pobjede, Hurtona Metalhehe prangija na Kosevu!SiouxLukavac je napisao/la:
Imali smo mi jednog takvog koji je živio klub24h, pa mu se smijali iz uprave da je lud jer prati akademce, pravi analize itd. Pisao je i on bilješke i referate o prvotimcima, pa to nije niko htio čitat, ni uprava, a ni igrači. Nažalost, otjerala ga je uprava, a to sve aminovalo bar 85% navijača. Meho Kodro! Jednostavno, popišali su se po svemu što ima trunku profesionalizma.uNbx je napisao/la:KenChoo je napisao/la:Da je Husrefa vratiti u neko dogledno vrijeme, jer je veliki čovjek, trener i profesionalac. Ali, također mislim da u kompletnoj ligi nema detaljnijeg trenera od Slavke. Još jedna informacija koja me je očarala kod njega je to što ima bilješku za svog igrača i kad se igrač žali za malu minutažu npr., on mu pokaže sve evidencije i analize sa treninga i utakmica. Čovjek sastavlja plan treninga kos kuće i sve bilježi, gdje ćeš dalje. Nama jedan takav treba, koji će živiti za klub 24h. Ne znam više, kojeg respektabilnog trenera angažovati, jer ovi kandidati su u najmanju ruku smiješni za renome kluba kao što je FKS. Bože, pomozi nam, samo nas ti možeš spasiti u ovim teškim danima.
uNbx je napisao/la:KenChoo je napisao/la:Da je Husrefa vratiti u neko dogledno vrijeme, veliki čovjek, trener i profesionalac. Ali, također mislim da u kompletnoj ligi nema detaljnijeg trenera od Slavke. Još jedna informacija koja me je očarala kod njega je to što ima bilješku za svog igrača i kad se igrač žali za malu minutažu npr., on mu pokaže sve evidencije i analize sa treninga i utakmica. Čovjek sastavlja plan treninga kos kuće i sve bilježi, gdje ćeš dalje. Nama jedan takav treba, koji će živiti za klub 24h. Ne znam više, kojeg respektabilnog trenera angažovati, jer ovi kandidati su u najmanju ruku smiješni za renome kluba kao što je FKS. Bože, pomozi nam, samo nas ti možeš spasiti u ovim teškim danima.
isto sad gledam i mislim.....**** ti dan kad ovi debili sjedoše u klub....KenChoo je napisao/la:Allaha mi, meni se plače. Kad vidim kakvu smo trenerčinu mogli dovesti, pa taj bi guzio ove naše zvijezde. Još gore kad skontam da su Varešanović, Janjoš i Starčević bili u konkurenciji. Kako čovjek priča i koliko samopouzdanja ima, to je nevjerovatno. Krivo mi je kao da je u pitanju Guardiola, a isto mi je krivo bilo kad je Ješić zauzeo mjesto Cice Kranjčara. E **** živote..paulus je napisao/la:Slusajte trenercinu na OBN U **** li im sve im ****
Meho je fenomen isto, samo treba puno oštriji biti sa ovim majmunima u timu. Najbolji dokaz ti je utakmica u Gradačcu, dobro se sjećam. Mehaga u gumenjacima bio, nije se dalo hodati, a kamoli igrati, a mi ih ubijemo, sa super igrom. To su bila vremena.uNbx je napisao/la:Imali smo mi jednog takvog koji je živio klub24h, pa mu se smijali iz uprave da je lud jer prati akademce, pravi analize itd. Pisao je i on bilješke i referate o prvotimcima, pa to nije niko htio čitat, ni uprava, a ni igrači. Nažalost, otjerala ga je uprava, a to sve aminovalo bar 85% navijača. Meho Kodro! Jednostavno, popišali su se po svemu što ima trunku profesionalizma.uNbx je napisao/la:KenChoo je napisao/la:Da je Husrefa vratiti u neko dogledno vrijeme, jer je veliki čovjek, trener i profesionalac. Ali, također mislim da u kompletnoj ligi nema detaljnijeg trenera od Slavke. Još jedna informacija koja me je očarala kod njega je to što ima bilješku za svog igrača i kad se igrač žali za malu minutažu npr., on mu pokaže sve evidencije i analize sa treninga i utakmica. Čovjek sastavlja plan treninga kos kuće i sve bilježi, gdje ćeš dalje. Nama jedan takav treba, koji će živiti za klub 24h. Ne znam više, kojeg respektabilnog trenera angažovati, jer ovi kandidati su u najmanju ruku smiješni za renome kluba kao što je FKS. Bože, pomozi nam, samo nas ti možeš spasiti u ovim teškim danima.
Jasta nego odlican, koliko sam cuo nije bas od onih sto dozvoljava da mu se petljaju u posao, trebao je napraviti i zapazeniju karijeru nego sad al nije bas ni svima sudjeno, i sto kazes onaj Celik je odlicno igrao i mislim da se covjek za nase uslove itekako razumije u fudbal, ali posto mi imamo u klubu ove koji se ne razumiju u isti i traze sebi pogodne a ne sposobne pisat propalo !!!zagor1987 je napisao/la:Mene bilo stid reci da bi ja Pavica doveo jer bi rekli lid sam. Celika niko nije dobit mogao kad je on trener bio lik nije izvikan al odlican trenercollector je napisao/la:Ako vec ne moze Petrovic ko zna iz kojih razloga (poznati samo nasoj debilnoj upravi; hint: mijesanje u igracki kadar) i eto Cale za kojeg sam uzgred receno i glasao da bi ga volio vidjeti na klupi, po meni mozda bi prava osoba za klupu mogao biti Boris Pavic, malo duze pratim njegov rad i covjek po meni ima itekako slifa, a pokazao je to i u Celiku i Vitezu, nije bas da je vodio jake ekipe al zna izvuci maksimum iz kadra kojeg posjeduje.
On je za prijatelje Slavko, za tebe je gdin. Petrovic!Pitaristok je napisao/la:Je.bo vas slavko, to je trener mrskog nam kluba jeb.vas vise slavko idite na grbavicu pa ga ganjaj po terenu probiste glavu vise slavko slavko