FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad čovjek skonta da smo prije 2-3 sezone imali par dana prvaka Evrope na klupi, a sad nas očekuju Varešanović, Starčević il neki treći klaun...
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- f0rest1946
- Kontakt:
Valjda ce biti dovoljne dvije kutije ApaurinaPitarBordo je napisao/la:Samo kad skontaš da za mjesec dana ulaziš u seriju utakmica redom protiv Lištice, Slobode, Željezničara i Zrinjskog...

Re: RE: Re: FK Sarajevo
U akademiji se odlično radi na to sam mislio, ostalo je sve do trenera prvog tima.fico je napisao/la:Ma sta radimo? Koliko je igraca akademija proizvela? Boli me kyrac sto osvajamo neke turnire, ako ne proizvodimo igrace. Proizvodnja igraca i njihovo ubacivanje u prvi tim je cilj akademije. Mi to ne radimo. Veladzic nije nista losiji od Cetkovica. Mihojevic nije nista losiji od Novakovica. Hadzic nije nista losiji od Amera Bekica, Heric nije nista losiji od Rustemovica. Zasto nema djece iz akademije u prvom timu? Sta to mi vec radimo objasni mi?Memara je napisao/la:Pa već radimo, prati malo akademiju.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Vidi treba li kome tramala usputf0rest1946 je napisao/la:Valjda ce biti dovoljne dvije kutije ApaurinaPitarBordo je napisao/la:Samo kad skontaš da za mjesec dana ulaziš u seriju utakmica redom protiv Lištice, Slobode, Željezničara i Zrinjskog...

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Bit ce dovoljne, ali cuj se sa @pasicom, nek ti on objasni kako se pije prije tekmi, ako zelis da ima maksimalno djelovanje.f0rest1946 je napisao/la:Valjda ce biti dovoljne dvije kutije ApaurinaPitarBordo je napisao/la:Samo kad skontaš da za mjesec dana ulaziš u seriju utakmica redom protiv Lištice, Slobode, Željezničara i Zrinjskog...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- f0rest1946
- Kontakt:
@pasiceeeeeeeee?joker90 je napisao/la:Bit ce dovoljne, ali cuj se sa @pasicom, nek ti on objasni kako se pije prije tekmi, ako zelis da ima maksimalno djelovanje.f0rest1946 je napisao/la:Valjda ce biti dovoljne dvije kutije ApaurinaPitarBordo je napisao/la:Samo kad skontaš da za mjesec dana ulaziš u seriju utakmica redom protiv Lištice, Slobode, Željezničara i Zrinjskog...
Valjda nekad dočekamo da sjedimo i očekujemo koga ćemo dobiti žrijebanjem. Prema riječima Kuste, dvije godine, ali vjerovatno ovaj pritisak na igrače i stručni štab čini svoje. 

Kusta, hvala ti za sve!
Ljepota u grupama.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Pogledajte datum, znaci jos malo i grupe!
Sve na jednom mjestu, od grupa, modernog stadiona bla, bla!
http://****/clanak/9906/kusturi ... takmicenja

Sve na jednom mjestu, od grupa, modernog stadiona bla, bla!
http://****/clanak/9906/kusturi ... takmicenja
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Samo da izbjegnemo Barcelonu i Atletico Madrid

-
- Kontakt:
Koja akademija??? Gdje nam je ta akademija???fico je napisao/la:Ma sta radimo? Koliko je igraca akademija proizvela? Boli me kyrac sto osvajamo neke turnire, ako ne proizvodimo igrace. Proizvodnja igraca i njihovo ubacivanje u prvi tim je cilj akademije. Mi to ne radimo. Veladzic nije nista losiji od Cetkovica. Mihojevic nije nista losiji od Novakovica. Hadzic nije nista losiji od Amera Bekica, Heric nije nista losiji od Rustemovica. Zasto nema djece iz akademije u prvom timu? Sta to mi vec radimo objasni mi?Memara je napisao/la:Pa već radimo, prati malo akademiju.
Znate li gdje zivi Kusta? Treba mu ulicu cijelu isarati ovim natpisima, kako ce Sarajevo igrati grupne faze za 2 godine i potpisati ga dole ispod. Svaki put kad bude izlazio iz kuce, da se osjeca ko idiot zbog svojih obecanja. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- VanCipelic
- Kontakt:
Na Bistriku, negdje blizu Aisine pekare, ne znam tacno.joker90 je napisao/la:Znate li gdje zivi Kusta? Treba mu ulicu cijelu isarati ovim natpisima, kako ce Sarajevo igrati grupne faze za 2 godine i potpisati ga dole ispod. Svaki put kad bude izlazio iz kuce, da se osjeca ko idiot zbog svojih obecanja.
Uglavnom sam ga vidjao svakodnevno oko te lokacije, naravno, u poslijednjih 7,8 mjeseci ga nisam vidio...
ma Barca nije problem , ne mogu oni držat posjed ko mi.....Evander je napisao/la:Samo da izbjegnemo Barcelonu i Atletico Madrid![]()
![]()

džabe?Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine šestog septembra igrat će u prvom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji protiv reprezentacije Estonije.
Naš najbolji tim prvi dio priprema odradit će u Sarajevu, a izabranici selektora Baždarevića trenirat će u Trening centru Fudbalskog kluba Sarajevo u Butmiru. Nakon toga naš nacionalni tim pripreme nastavlja u Trening centru reprezentacije u Zenici.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Pa da, miš bijedni se zavukao u rupu ne bi ga Jason Bourne našao!VanCipelic je napisao/la:Na Bistriku, negdje blizu Aisine pekare, ne znam tacno.joker90 je napisao/la:Znate li gdje zivi Kusta? Treba mu ulicu cijelu isarati ovim natpisima, kako ce Sarajevo igrati grupne faze za 2 godine i potpisati ga dole ispod. Svaki put kad bude izlazio iz kuce, da se osjeca ko idiot zbog svojih obecanja.
Uglavnom sam ga vidjao svakodnevno oko te lokacije, naravno, u poslijednjih 7,8 mjeseci ga nisam vidio...

@hilmo
@Memara
To sto mnogi treneri, ne samo Hurtic nisu davali sansu mladim igracima u prvom timu govori nam da sistem u nasem klubu ne postoji. Ne postoji nikakav plan. Izgubili su kompas. Moraju da idu. Tacka.
@Memara
To sto mnogi treneri, ne samo Hurtic nisu davali sansu mladim igracima u prvom timu govori nam da sistem u nasem klubu ne postoji. Ne postoji nikakav plan. Izgubili su kompas. Moraju da idu. Tacka.
SARAJEVO
Najvjerovatnije ce kompenzovati za kazne koje prima FKSarajevoDenchiNL je napisao/la:ma Barca nije problem , ne mogu oni držat posjed ko mi.....Evander je napisao/la:Samo da izbjegnemo Barcelonu i Atletico Madrid![]()
![]()
džabe?Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine šestog septembra igrat će u prvom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji protiv reprezentacije Estonije.
Naš najbolji tim prvi dio priprema odradit će u Sarajevu, a izabranici selektora Baždarevića trenirat će u Trening centru Fudbalskog kluba Sarajevo u Butmiru. Nakon toga naš nacionalni tim pripreme nastavlja u Trening centru reprezentacije u Zenici.
-
- Kontakt:
Pustite se te price kako su nasi neki akademci bolji od ovog ili onog igraca, rezultat i titule akademaca pokazuju sve..daleko od toga da akademci dominiraju u svojim uzrastima.
Gurbeti s novim trenerom zapoceli pripreme za nastavak, sta je s nasim luzerima, gdje zapelo??? Tesko naci podobnog koji ce prihvatiti njihove managerske talove i pustiti da mu se petljaju u posao? Amateri!
Gurbeti s novim trenerom zapoceli pripreme za nastavak, sta je s nasim luzerima, gdje zapelo??? Tesko naci podobnog koji ce prihvatiti njihove managerske talove i pustiti da mu se petljaju u posao? Amateri!
BordoArmy88 je napisao/la:Pa da, miš bijedni se zavukao u rupu ne bi ga Jason Bourne našao!VanCipelic je napisao/la:Na Bistriku, negdje blizu Aisine pekare, ne znam tacno.joker90 je napisao/la:Znate li gdje zivi Kusta? Treba mu ulicu cijelu isarati ovim natpisima, kako ce Sarajevo igrati grupne faze za 2 godine i potpisati ga dole ispod. Svaki put kad bude izlazio iz kuce, da se osjeca ko idiot zbog svojih obecanja.
Daleko najjaca izvala: - Moramo se svi pokrenuti. Sarajevo naredne godine puni 70 godina, a nemamo gdje igrati utakmice Lige prvaka...

IDEMO PONOVO!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bvsic, Sanchez87hz, THEC, Vanja8 i 53 gosta.