FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 25 avg 2016, 17:36

Kad čovjek skonta da smo prije 2-3 sezone imali par dana prvaka Evrope na klupi, a sad nas očekuju Varešanović, Starčević il neki treći klaun...

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 25 avg 2016, 17:40

PitarBordo je napisao/la:Samo kad skontaš da za mjesec dana ulaziš u seriju utakmica redom protiv Lištice, Slobode, Željezničara i Zrinjskog...

slika
Valjda ce biti dovoljne dvije kutije Apaurina :D

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 25 avg 2016, 17:41

fico je napisao/la:
Memara je napisao/la:Pa već radimo, prati malo akademiju.
Ma sta radimo? Koliko je igraca akademija proizvela? Boli me kyrac sto osvajamo neke turnire, ako ne proizvodimo igrace. Proizvodnja igraca i njihovo ubacivanje u prvi tim je cilj akademije. Mi to ne radimo. Veladzic nije nista losiji od Cetkovica. Mihojevic nije nista losiji od Novakovica. Hadzic nije nista losiji od Amera Bekica, Heric nije nista losiji od Rustemovica. Zasto nema djece iz akademije u prvom timu? Sta to mi vec radimo objasni mi?
U akademiji se odlično radi na to sam mislio, ostalo je sve do trenera prvog tima.

Derdiyok
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Derdiyok » 25 avg 2016, 17:46

f0rest1946 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Samo kad skontaš da za mjesec dana ulaziš u seriju utakmica redom protiv Lištice, Slobode, Željezničara i Zrinjskog...

slika
Vidi treba li kome tramala usput :D

Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 avg 2016, 17:54

slika
Bit ce dovoljne, ali cuj se sa @pasicom, nek ti on objasni kako se pije prije tekmi, ako zelis da ima maksimalno djelovanje.
Bahati, bahati Željkan!
1946

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 25 avg 2016, 18:01

joker90 je napisao/la:

slika
Bit ce dovoljne, ali cuj se sa @pasicom, nek ti on objasni kako se pije prije tekmi, ako zelis da ima maksimalno djelovanje.
@pasiceeeeeeeee?

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 25 avg 2016, 18:07

Valjda nekad dočekamo da sjedimo i očekujemo koga ćemo dobiti žrijebanjem. Prema riječima Kuste, dvije godine, ali vjerovatno ovaj pritisak na igrače i stručni štab čini svoje. :kafa:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 avg 2016, 18:10

Kusta, hvala ti za sve! :tokralju: Ljepota u grupama.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 avg 2016, 18:15

Pogledajte datum, znaci jos malo i grupe! :mrgreen:

Sve na jednom mjestu, od grupa, modernog stadiona bla, bla!

http://****/clanak/9906/kusturi ... takmicenja
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 avg 2016, 18:19

Samo da izbjegnemo Barcelonu i Atletico Madrid :pray: :pray: :pray:

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 25 avg 2016, 18:22

fico je napisao/la:
Memara je napisao/la:Pa već radimo, prati malo akademiju.
Ma sta radimo? Koliko je igraca akademija proizvela? Boli me kyrac sto osvajamo neke turnire, ako ne proizvodimo igrace. Proizvodnja igraca i njihovo ubacivanje u prvi tim je cilj akademije. Mi to ne radimo. Veladzic nije nista losiji od Cetkovica. Mihojevic nije nista losiji od Novakovica. Hadzic nije nista losiji od Amera Bekica, Heric nije nista losiji od Rustemovica. Zasto nema djece iz akademije u prvom timu? Sta to mi vec radimo objasni mi?
Koja akademija??? Gdje nam je ta akademija???

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 avg 2016, 18:25

Znate li gdje zivi Kusta? Treba mu ulicu cijelu isarati ovim natpisima, kako ce Sarajevo igrati grupne faze za 2 godine i potpisati ga dole ispod. Svaki put kad bude izlazio iz kuce, da se osjeca ko idiot zbog svojih obecanja. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

VanCipelic
Kontakt:

Post Postao/la VanCipelic » 25 avg 2016, 18:27

joker90 je napisao/la:Znate li gdje zivi Kusta? Treba mu ulicu cijelu isarati ovim natpisima, kako ce Sarajevo igrati grupne faze za 2 godine i potpisati ga dole ispod. Svaki put kad bude izlazio iz kuce, da se osjeca ko idiot zbog svojih obecanja. :mrgreen:
Na Bistriku, negdje blizu Aisine pekare, ne znam tacno.
Uglavnom sam ga vidjao svakodnevno oko te lokacije, naravno, u poslijednjih 7,8 mjeseci ga nisam vidio...

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 avg 2016, 18:31

Evander je napisao/la:Samo da izbjegnemo Barcelonu i Atletico Madrid :pray: :pray: :pray:
ma Barca nije problem , ne mogu oni držat posjed ko mi..... :nene:
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine šestog septembra igrat će u prvom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji protiv reprezentacije Estonije.

Naš najbolji tim prvi dio priprema odradit će u Sarajevu, a izabranici selektora Baždarevića trenirat će u Trening centru Fudbalskog kluba Sarajevo u Butmiru. Nakon toga naš nacionalni tim pripreme nastavlja u Trening centru reprezentacije u Zenici.
džabe?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 25 avg 2016, 18:50

VanCipelic je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Znate li gdje zivi Kusta? Treba mu ulicu cijelu isarati ovim natpisima, kako ce Sarajevo igrati grupne faze za 2 godine i potpisati ga dole ispod. Svaki put kad bude izlazio iz kuce, da se osjeca ko idiot zbog svojih obecanja. :mrgreen:
Uglavnom sam ga vidjao svakodnevno oko te lokacije, naravno, u poslijednjih 7,8 mjeseci ga nisam vidio...
Pa da, miš bijedni se zavukao u rupu ne bi ga Jason Bourne našao! :pinokio:

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 25 avg 2016, 18:51

@hilmo
@Memara
To sto mnogi treneri, ne samo Hurtic nisu davali sansu mladim igracima u prvom timu govori nam da sistem u nasem klubu ne postoji. Ne postoji nikakav plan. Izgubili su kompas. Moraju da idu. Tacka.
SARAJEVO

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 25 avg 2016, 18:52

E gledaj Repuha, pobij ih sve! :pray:
slika
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 avg 2016, 19:21

DenchiNL je napisao/la:
Evander je napisao/la:Samo da izbjegnemo Barcelonu i Atletico Madrid :pray: :pray: :pray:
ma Barca nije problem , ne mogu oni držat posjed ko mi..... :nene:
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine šestog septembra igrat će u prvom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji protiv reprezentacije Estonije.

Naš najbolji tim prvi dio priprema odradit će u Sarajevu, a izabranici selektora Baždarevića trenirat će u Trening centru Fudbalskog kluba Sarajevo u Butmiru. Nakon toga naš nacionalni tim pripreme nastavlja u Trening centru reprezentacije u Zenici.
džabe?
Najvjerovatnije ce kompenzovati za kazne koje prima FKSarajevo

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 25 avg 2016, 19:24

Pustite se te price kako su nasi neki akademci bolji od ovog ili onog igraca, rezultat i titule akademaca pokazuju sve..daleko od toga da akademci dominiraju u svojim uzrastima.
Gurbeti s novim trenerom zapoceli pripreme za nastavak, sta je s nasim luzerima, gdje zapelo??? Tesko naci podobnog koji ce prihvatiti njihove managerske talove i pustiti da mu se petljaju u posao? Amateri!

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 25 avg 2016, 19:26

BordoArmy88 je napisao/la:
VanCipelic je napisao/la:
Pa da, miš bijedni se zavukao u rupu ne bi ga Jason Bourne našao! :pinokio:

Daleko najjaca izvala: - Moramo se svi pokrenuti. Sarajevo naredne godine puni 70 godina, a nemamo gdje igrati utakmice Lige prvaka... :tokralju:
IDEMO PONOVO!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.