FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pričali smo mi neki ovdje o ovome u junu, julu, avgustu, septmebru, oktobru, novembru, decembru, januaru, februaru, martu, aprilu, maju, junu - bili pljuvači, vrijeđani sa svih strana, onaj govori "ako nemaš ništa da pohvališ šuti", oni Majkla uzdizali... a onda dođe avgust. Neka, najveći je slijepac onaj koji ne vidi - pa onda progleda kad je već kasno. 

Samo Saraj'vo.
Ma znao sam i ocekivao ovako nesto, jer odavno se vidi kojim putem idemo, bar ovi sto su htjeli da vide, vidjeli su. Ali i ja sam iznenađen opet koliko brzo padamo..belosevic28 je napisao/la:E moj @joker, ne zna insan jel' bi se smij'o ili bi plak'o. Fkt da imam zenu otjerao bi je od muke neke...:/
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 25 avg 2016, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ako je to tacno da je Cala odbio klupu to je za mustuluk. Kažu da je sinoć na pregovorima bio trener Krupe i da je on trenutno najbliži mjestu na klupi.belosevic28 je napisao/la:E mi sanjamo Antice, Djukice...a nas i Cala odbio... Jbmti zeno majkuuuu !!!
Janjoš tražio da mu se ne miješaju u posao i zahtijevao legende. On je otpao, a sve su prilike i Kruno. Ne možemo ni zamisliti koliko nam se ugled kluba srozao, a najbolji primjer je taj da je u užem izboru Varešanović. Zapitam se koja je budućnost ovog kluba? Ne mogu još da prežalim Slavku, sad gledam press, kako čovjek zna, nevjerovatno.
Što se mene tiče novi trener može biti i Hasančić. Uopšte me ne bi čudilo da i ove godine ne izađemo u Evropu, jer je sve isto kao i prošle sezone.
Što se mene tiče novi trener može biti i Hasančić. Uopšte me ne bi čudilo da i ove godine ne izađemo u Evropu, jer je sve isto kao i prošle sezone.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ti svaki dan nekog drugog kandidata predstavis kao najblizeg klupi FKS.KenChoo je napisao/la:Janjoš tražio da mu se ne miješaju u posao i zahtijevao legende. On je otpao, a sve su prilike i Kruno. Ne možemo ni zamisliti koliko nam se ugled kluba srozao, a najbolji primjer je taj da je u užem izboru Varešanović. Zapitam se koja je budućnost ovog kluba? Ne mogu još da prežalim Slavku, sad gledam press, kako čovjek zna, nevjerovatno.
-
- Kontakt:
Cala je trazio sto i svaki normalan trener, svoj strucni stab i da mu se ne mijesaju u posao... Ali jok, hoce oni svoje ''uhljebovice''... Nek dovedu Senera Bajramovica je.bo im on sve...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa sta im yebat vise... Bjezi ba odustajem od ovih govana, pomrli svi dabogda jos veceras.belosevic28 je napisao/la:Cala je trazio sto i svaki normalan trener, svoj strucni stab i da mu se ne mijesaju u posao... Ali jok, hoce oni svoje ''uhljebovice''... Nek dovedu Senera Bajramovica je.bo im on sve...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nesto mi zvuci neshvatljivo da sarajevo ne moze naci trenera vec 3 dana. Laicki gledano kratak period al ide liga vikend nece cekati i utakmica u bijeljini. Jedan radnik za 4 h nade trenera na upraznjeno mjesto, zeljo za jedan dan a u sarajevu tisina... Ili stvarno nema para ili su stvarno ovi ljudi tako karakterni da niko ne zeli sa njima raditi. Neki veliki problem je u pitanju, veliki.
-
- Kontakt:
Brate ja sam posao zapostavio, djevojku, zdravlje...sve sam sjebao zadnjih par dana... I ublehe se potrude da ti srozaju Svetinju jos vise. NesposobnjakoviciFrancescoTotti je napisao/la:Pa sta im yebat vise... Bjezi ba odustajem od ovih govana, pomrli svi dabogda jos veceras.belosevic28 je napisao/la:Cala je trazio sto i svaki normalan trener, svoj strucni stab i da mu se ne mijesaju u posao... Ali jok, hoce oni svoje ''uhljebovice''... Nek dovedu Senera Bajramovica je.bo im on sve...

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nema para, to je prva stvar. Nema podobnih, to je druga stvar. Moraju naci nekog beskicmenjaka, polako! Daj Boze da se varam i da dobijemo normalnog trenera, ali na kraju ce opet doci neki levat, zbog kojeg ce nam i Dzeno izgledati kao dobra opcija.club21 je napisao/la:Nesto mi zvuci neshvatljivo da sarajevo ne moze naci trenera vec 3 dana. Laicki gledano kratak period al ide liga vikend nece cekati i utakmica u bijeljini. Jedan radnik za 4 h nade trenera na upraznjeno mjesto, zeljo za jedan dan a u sarajevu tisina... Ili stvarno nema para ili su stvarno ovi ljudi tako karakterni da niko ne zeli sa njima raditi. Neki veliki problem je u pitanju, veliki.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- odmazda
- Kontakt:
Klub je u goroj situaciji nego kad je baljak bio... Srce čovjeka zaboli samo i kad napise neko da janjoš neće jer zahtjeva da mu se ne miješaju u posao...ovde štrajk ispred uprave treba Elvira otjerat Kusturicu otjerat i to je to... I ljudi Dino sam je vidio gdje i kako situacija ide navukli se mi na njega i onda ode čovjek hladno i na kraju same stvari počinju da izlaze na sunce... Ne mogu nemam vise riječi nemam snage ni više da iznesem mišljenje od same pomisli na situaciju samo je jedno bitno neka nam je Bog dragi na pomoći...
upravo pleme vam sicam!
upravo pleme vam sicam!
- ElCartel11
- Kontakt:
Dodje novi trener i ostane ostatak strucnog staba pogotovo Avdic = neka nam je Bog na pomoci kao i njemu, jer ce izdrzati max do zime
Dodje novi trener i dovede svoje ljude u strucni stab, vidimo napokon Avdicu ledja = stvari se okrecu na bolje izgleda
Trece nema.
Dodje novi trener i dovede svoje ljude u strucni stab, vidimo napokon Avdicu ledja = stvari se okrecu na bolje izgleda
Trece nema.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma skaut ostaje sigurno, jos cemo morati gledati onu glavu i kravaticu na Kosevu. Celu milina slusati na pressu, odmah frajer analizirao gdje su problemi u igri gurbeta, sve objasni covjek. A nama Hurta kaze, dogovorili smo se da cemo pobjediti Metalleghe! E cuj dogovorili se, to je taktika jarane! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Tacno tako,i ja gledam maloprije i hoce me infarkt strefit' kako covjek zna,prosto zivi svoj posao i ovi uhljupi nisu htjeli da ga dovedujoker90 je napisao/la:Ma skaut ostaje sigurno, jos cemo morati gledati onu glavu i kravaticu na Kosevu. Celu milina slusati na pressu, odmah frajer analizirao gdje su problemi u igri gurbeta, sve objasni covjek. A nama Hurta kaze, dogovorili smo se da cemo pobjediti Metalleghe! E cuj dogovorili se, to je taktika jarane!

Kažem info koje imam, ne izmišljam. Nisam ja kriv što debili nemaju para da dovedu trenera, zato se i odvukla ova potraga. Ja da se pitam, Slavko bi danas odradio svoj drugi trening sa ekipom, ali..19FKS46 je napisao/la:Ti svaki dan nekog drugog kandidata predstavis kao najblizeg klupi FKS.KenChoo je napisao/la:Janjoš tražio da mu se ne miješaju u posao i zahtijevao legende. On je otpao, a sve su prilike i Kruno. Ne možemo ni zamisliti koliko nam se ugled kluba srozao, a najbolji primjer je taj da je u užem izboru Varešanović. Zapitam se koja je budućnost ovog kluba? Ne mogu još da prežalim Slavku, sad gledam press, kako čovjek zna, nevjerovatno.
Zadnja izmjena: KenChoo, dana/u 25 avg 2016, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
jel ti i to rekao drug koji radi na fks balkan

nije rekao da ismišljaš nego da bacaš bombe dok ne pogodišKenChoo je napisao/la:Kažem info koje imam, ne izmišljam. Nisam ja kriv što debili nemaju para da dovedu trenera, zato se i odvukla ova potraga.19FKS46 je napisao/la:Ti svaki dan nekog drugog kandidata predstavis kao najblizeg klupi FKS.KenChoo je napisao/la:Janjoš tražio da mu se ne miješaju u posao i zahtijevao legende. On je otpao, a sve su prilike i Kruno. Ne možemo ni zamisliti koliko nam se ugled kluba srozao, a najbolji primjer je taj da je u užem izboru Varešanović. Zapitam se koja je budućnost ovog kluba? Ne mogu još da prežalim Slavku, sad gledam press, kako čovjek zna, nevjerovatno.

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Ne zna covjek sta bi mislio o trenutnoj situaciji u i oko kluba?! Ako cemo realno i objektivno posmatrati onda je problema i previse.
Nekvalitet, nestrucnost, brukanje, mazanje ociju, laz, prijetvornost, apsolutni nedostatak vizije, nedostatak elementarnog znanja o sportu. S druge strane onaj navijacki "damar" ti ne dozvoljava da im kazes "idite u neku stvar". Koliko se trude da nam ogade klub, toliko su i u tome neuspjesni (kao i u svemu ostalom) pa smo mi uvijek uz klub, nerviramo se, kosu cupamo, vristimo.
Pripreme je ekipa odradila sa Hurticem, uprava mu dovodila igrace, bez da ga pita za bilo sta (i da ga je pitala, slicno bi bilo ili isto, jer je Hurtic totalni amater). To za posljedicu ima da je ekipa je krajem augusta neuigrana, neubjedljiva. Jedan od stopera je Novakovic. Kapiten je Rustemovic (stvarno nemam nista protiv momka, ali ipak). Krajem augusta mi trazimo trenera, a treninge nam vode Hasancic i Naser (nemam nista ni protiv njih dvojice). Vjeciti skaut je uvijek na klupi i izgleda da je neunistiv, a meni djeluje bas beskorisno.
I ne pljujem ja sve i svakoga, ima tu i nekih pozitivinih stvari. Mozda nisu toliko vrijedne, ali ih ima. Konacno imamo lijep dres, i ne nosimo vise one sramotne krpe umjesto dresova, koje smo imali zadnjih godina. Drugo, Mihojevic je fantastican i moderan mlad igrac, koji je u godinama kad treba da uci i da igra i to treba iskoristiti. Kadusic je isto tako veliki potencijal, kojeg treba istrpiti i sigurno ce se isplatiti. Balic je za nase uslove odlican igrac.
Izdrzat' cemo mi i ovo...
Izvinjavam se na duzem postu.
Nekvalitet, nestrucnost, brukanje, mazanje ociju, laz, prijetvornost, apsolutni nedostatak vizije, nedostatak elementarnog znanja o sportu. S druge strane onaj navijacki "damar" ti ne dozvoljava da im kazes "idite u neku stvar". Koliko se trude da nam ogade klub, toliko su i u tome neuspjesni (kao i u svemu ostalom) pa smo mi uvijek uz klub, nerviramo se, kosu cupamo, vristimo.
Pripreme je ekipa odradila sa Hurticem, uprava mu dovodila igrace, bez da ga pita za bilo sta (i da ga je pitala, slicno bi bilo ili isto, jer je Hurtic totalni amater). To za posljedicu ima da je ekipa je krajem augusta neuigrana, neubjedljiva. Jedan od stopera je Novakovic. Kapiten je Rustemovic (stvarno nemam nista protiv momka, ali ipak). Krajem augusta mi trazimo trenera, a treninge nam vode Hasancic i Naser (nemam nista ni protiv njih dvojice). Vjeciti skaut je uvijek na klupi i izgleda da je neunistiv, a meni djeluje bas beskorisno.
I ne pljujem ja sve i svakoga, ima tu i nekih pozitivinih stvari. Mozda nisu toliko vrijedne, ali ih ima. Konacno imamo lijep dres, i ne nosimo vise one sramotne krpe umjesto dresova, koje smo imali zadnjih godina. Drugo, Mihojevic je fantastican i moderan mlad igrac, koji je u godinama kad treba da uci i da igra i to treba iskoristiti. Kadusic je isto tako veliki potencijal, kojeg treba istrpiti i sigurno ce se isplatiti. Balic je za nase uslove odlican igrac.
Izdrzat' cemo mi i ovo...
Izvinjavam se na duzem postu.
BOMBAAAAA
PA LJUDI, STA SE OVO DESAVAAAAAAAAAA
Mehmed Janjos pred potpisom ugovora
PA LJUDI, STA SE OVO DESAVAAAAAAAAAA
Mehmed Janjos pred potpisom ugovora

sad kada hasančić uzme bodove u bijeljini i ovi ga postave za trenera
Trenutno korisnika/ca: iliyaa8, johntravolta123, mire971, perodeformero, plisek, riki46 i 74 gosta.