Iago Aspasarminarsenal je napisao/la:Hahahah ja mislim da je ovaj Perez tipa onog bogalja sto ga je Liver doveo prije par godina iz Celte,ne moze ime da mi naumpadne![]()
bolji je Perez od njega
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Iago Aspasarminarsenal je napisao/la:Hahahah ja mislim da je ovaj Perez tipa onog bogalja sto ga je Liver doveo prije par godina iz Celte,ne moze ime da mi naumpadne![]()
ionako ne mogu dalje od osmine finalaBrokula je napisao/la:Ne znam što se trudite uopšte više. Meni svejedno kad bi Messi došao
David Ornstein @bbcsport_david 3h3 hours ago
Estimate by @AST_arsenal was £96m for signings. After Xhaka/Holding/Asano/Kalechi & £40+m CB (Mustafi 1st choice), not much left for CF #AFC
Kakav klub jbte titoAccording to reports in Spanish outlet Cadena SER, Deportivo La Coruna have REJECTED Arsenal’s £17m offer for Lucas Perez because we want to pay the fee in two installments.
Samo je Ornstein pouzdana osoba kada su transferi u pitanju, uz SKY i BBC. Zato mu vjerujem. Pogodio je i za Xhaku,Sancheza,Ozila.... dakle, biće bolje, neko viče.anell je napisao/la:Kaze Orstajn da smo doveli Pereza za 17mil i Mustafu za 35mil sa bonusima.
Pisao sam ja već o Perezu dok se dovodio u vezu sa Barcelonom. Između ostalogrambo16 je napisao/la:Ovaj Perez...nemam pojma. Jbt mu mater, barem neće biti više monotono kad je sastav u pitanju a i čini mi se da je pokretljiviji od Žirua
Završnica, brzina, utrčavanja, fin osjećaj za asistenciju, pristojna tehnika...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.