Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa vodit ce receno je iz kluba, ja pripremio petobu na 1Testo je napisao/la:raja da znate ako nas hasancic bude vodio u bijeljini da je to 1x cisto.
Ako ne bude evrope ode i TA!kengur je napisao/la:Ja se nadam da se ti salis, cuj ako ne bude EvropeFrancescoTotti je napisao/la:Cuj ako ne bude europe. Pa ako ne bude europe treba ih poklat a ne otkaz im dat...KenChoo je napisao/la:Ukoliko ne bude Evrope ove godine, odoše naše momčine iz uprave. Sa jedne strane pozitivno, sa druge strane negativno.
Zašto bi se šalio? Ozbiljno govorim. Ne bi me iznenadilo da i ove godine ne izađemo u Evropu.kengur je napisao/la:Ja se nadam da se ti salis, cuj ako ne bude EvropeFrancescoTotti je napisao/la:Cuj ako ne bude europe. Pa ako ne bude europe treba ih poklat a ne otkaz im dat...KenChoo je napisao/la:Ukoliko ne bude Evrope ove godine, odoše naše momčine iz uprave. Sa jedne strane pozitivno, sa druge strane negativno.
ti ne voliš sarajevo nego mrziš upravu neka oni pobijede pa nastaviti sa psovanjem uprave jer oni i ako izgubimo neće otićiFrancescoTotti je napisao/la:Kako bi volio da izgubimo u bijeljini
cisto da se stvori jos veci pritisak na upravu
Ali šta je samo dolazaka i odlazaka trenera kao i klošara iz uprave preživio taj video skaut, za ne povjerovati, pa lik je kao žohar jbt ni nuklearka mu ne bi mogla ništa čini se?!FrancescoTotti je napisao/la:Jes al u khurcu.
Nova marioneta koja ce bit bivsa za max. 6 mjeseci.
Jedini koji ostaju jesu nasa vrijedna uprava i bordovi, te naravno skaut. To je nepromjenjivo.
A ja bih recimo volio da uzmemo titulu pa da svi zajedno na proslavi pred Vječnom pjevamo "UPRAVA NAPOLJE" i "Mi smo tu i je*emo vam mame...", a mislim da nema slađe pobjede/titule kada te svi otpišu, imho!FrancescoTotti je napisao/la:Kako bi volio da izgubimo u bijeljini
U pravu si.fks74 je napisao/la:ti ne voliš sarajevo nego mrziš upravu neka oni pobijede pa nastaviti sa psovanjem uprave jer oni i ako izgubimo neće otićiFrancescoTotti je napisao/la:Kako bi volio da izgubimo u bijeljini
belosevic28 je napisao/la:E mi sanjamo Antice, Djukice...a nas i Cala odbio... Jbmti zeno majkuuuu !!!