U svakom slučaju bolje nego da ekipu vodi asistent jednoj od najvećih ubleha koja je sjedila na klupi FKS.Zip je napisao/la:Najbolja opcija je da klub napravi neku aplikaciju, i da mi navijaci postavljamo taktiku, igrace, i dr...
Da igraci igraju onako kako mi zelimo
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
da ti povećaju cijenu ulaznica a plakao si na ovom forumu kako su visoke cijene ulaznicaledesma je napisao/la:Vauuu, zatečen sam tvojim razmišljanjem... Mourinho, Mourinho, neznalico velika, što si bio slobodan 6 mjeseci?fks74 je napisao/la:ako su tako dobri zašto su slobodni a Bajević i Antić jesu dobri ali mi za njh nemamo lovu trba nam školovan trener željan dokazivanja mlad ne mora biti baš nešto poznat previšeledesma je napisao/la:Nama treba trener starog kova! Koji ima ogromno iskustvo, i koji će znati da im podigne moral i protiv Krupe i protiv gurbeta..
I da posjeduje ogroman autoritet, kad ga vide da im se dlake na glavi dižu! Dušan Bajević, Radomir Antić, http://www.transfermarkt.de/miroslav-dj ... ainer/3778 , http://www.transfermarkt.de/zvonimir-so ... ainer/5440 , Aljoša Asanović
Eventualno od malđih Aleksandar Stanojević!
Ovo nama treba! A većina je slobodna!
A imamo za raskidanje ugovora i 20 bord direktora? Nek nam povećaju cijenu ulaznica za 2km, i nek taj dodatak od 2km ide treneru.
Ali ne paše, njima gromada od trenera, nego eto opet se spominje taj Mario Neta![]()
Ukoliko ne bude Evrope ove godine, odoše naše momčine iz uprave. Sa jedne strane pozitivno, sa druge strane negativno.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Cuj ako ne bude europe. Pa ako ne bude europe treba ih poklat a ne otkaz im dat...KenChoo je napisao/la:Ukoliko ne bude Evrope ove godine, odoše naše momčine iz uprave. Sa jedne strane pozitivno, sa druge strane negativno.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
FrancescoTotti je napisao/la:Cuj ako ne bude europe. Pa ako ne bude europe treba ih poklat a ne otkaz im dat...KenChoo je napisao/la:Ukoliko ne bude Evrope ove godine, odoše naše momčine iz uprave. Sa jedne strane pozitivno, sa druge strane negativno.
Toti ba smiri se. Najagresivniji si zadnjih dana

Izgleda da si me zamijenio sa nekim? I da, ulaz sa ovakvom upravom i ekipom, treba da bude besplatan! Brukaju sveti grb već dugo vremena!fks74 je napisao/la: da ti povećaju cijenu ulaznica a plakao si na ovom forumu kako su visoke cijene ulaznica
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ja se nadam da se ti salis, cuj ako ne bude EvropeFrancescoTotti je napisao/la:Cuj ako ne bude europe. Pa ako ne bude europe treba ih poklat a ne otkaz im dat...KenChoo je napisao/la:Ukoliko ne bude Evrope ove godine, odoše naše momčine iz uprave. Sa jedne strane pozitivno, sa druge strane negativno.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Septembarski ispiti brateEvander je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la: Cuj ako ne bude europe. Pa ako ne bude europe treba ih poklat a ne otkaz im dat...
Toti ba smiri se. Najagresivniji si zadnjih dana

FrancescoTotti je napisao/la:Septembarski ispiti brateEvander je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la: Cuj ako ne bude europe. Pa ako ne bude europe treba ih poklat a ne otkaz im dat...
Toti ba smiri se. Najagresivniji si zadnjih danauz sve to i ova situacija u klubu, gdje necu bit agresivan

Frajer predlaže Antića....
Dvije stranice postova kasnije još ne vjerujem.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
bojler je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la: Septembarski ispiti brateuz sve to i ova situacija u klubu, gdje necu bit agresivan
Isti djece mi procitam stranicu i sjetim se Dine odma se sjebem

To je to,izleti pred ocima yebo sve svoje, il on il kusturica

Bogami kako je krenulo dabogda da bude i ove godine.FrancescoTotti je napisao/la:Cuj ako ne bude europe. Pa ako ne bude europe treba ih poklat a ne otkaz im dat...KenChoo je napisao/la:Ukoliko ne bude Evrope ove godine, odoše naše momčine iz uprave. Sa jedne strane pozitivno, sa druge strane negativno.

Locust je napisao/la:Frajer predlaže Antića....

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Igrac koji ne puca, ne moze dati gol.
Takticki genije

Takticki genije

Gumena glava,nije to bezveze

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
ne bi sjala ovako jako ... 

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- franklampard8
- Kontakt:
Faik Kolar. Za jedno poluvrijeme analizirao citavu igru skretnicara i bio totalno upravu 

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bordo10, Fouzi1, HordeSaSjevera, Hrasno15, johntravolta123, Kaunas, Lecler, ledesma, maho_sa, MaroonWhite1946, moreno123, Napapijri, OsmanhodzicBuco, Paromlinac, perodeformero, Pitar6785, r3m1, riki46, ristagrad, Sanchez87hz, USB, UtdBiH21, Velaxsa, zgembo89 i 250 gostiju.