FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Monci
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Monci » 25 avg 2016, 11:04

I još jedna stvar...bilo kakvo poređenje sa Dinamom je smiješno. zašto je Dinamo uspješan? Zato što ima dobrog trenera(e)? Dajte ba izmjenjano ih je i tamo ko na traci. Najveći razlog Dinamovog uspjeha je čovjek koji ima viziju, znanje, veze i fakinluk. Sa tim svojim osobinama, ali i kvalitetnim projektom je išarmirao sve, a koga nije onda ga je kupio. Kada napraviš takvo okruženje, onda i rezultati i dolaze. Od omladinske škole, pa do prve ekipe. Napravi se sistem, pare su tu, i stvari funkcionišu, svi bi htjeli biti dio toga...

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 25 avg 2016, 11:25

Monci je napisao/la:I još jedna stvar...bilo kakvo poređenje sa Dinamom je smiješno. zašto je Dinamo uspješan? Zato što ima dobrog trenera(e)? Dajte ba izmjenjano ih je i tamo ko na traci. Najveći razlog Dinamovog uspjeha je čovjek koji ima viziju, znanje, veze i fakinluk. Sa tim svojim osobinama, ali i kvalitetnim projektom je išarmirao sve, a koga nije onda ga je kupio. Kada napraviš takvo okruženje, onda i rezultati i dolaze. Od omladinske škole, pa do prve ekipe. Napravi se sistem, pare su tu, i stvari funkcionišu, svi bi htjeli biti dio toga...
poredjenje sa dinamom je smijesno i iz razloga sto su za nas bili giganti i u bivsoj drzavi. i tada se znala velika cetvroka, koja je osvojila 90% trofeja u zajednickom takmicenju sfrj. ostali su pokupil mrvice. ako se ne varam, svega 5 titula su osvojili klubovi mimo velike cetvorke, fks i vojvodina po 2 puta, i mi jednom. (vardar je isto bio prvak jednom, ali je titula, nekakvom odlukm, predata partizanu).

nama primjer i uzor za razvoj treba biti maribor.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 25 avg 2016, 11:43

Mozemo tako rezonovati sto se tice stecaja i neka je to istina(a nije) jer se Zeljo nikad ne bi ugasio, ali nebitno.
E sad od vas ocekujem da ako budemo u ligi za ostanak da vi isti se poserete i da kazete kako drugu godinu zaredu nismo u evropi.
Bas da vidimo.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 25 avg 2016, 11:46

Niko nama ne treba biti uzor mi svoj put i strategiju moramo sami gradit. Ono sto mi moje visegodisnje iskustvo u poslu kaze je da su najuspjesniji projekti oni gdje se zna ko je za sta odgovoran, pravi ljudi na pravim mjestima, ali na vrhu uvijek se jedan pita i njegova je zadnja. Naravno taj gore mora obezbjediti i finansije i kompletnu organizaciju i logistiku. To mora donijeti rezultat, cija velicina se na kraju mjeri kolicinom ulozenog novca.

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 25 avg 2016, 12:08

Gospodo maratonci doslo je do konacnog dogovora izmedju Sportskog Drustva Zeljeznicar i FK. Zeljeznicar, odnosi izmedju dva kolektiva su popravljeni kao i sama atmosfera, do kraja sedmice ili najdalje pocetkom slijedece, predstavnici dvije strane potpisat ce i zvanicni dokument oko otklanjanja svih dosadasnjih problema i nesuglasica.
Samim tim izgradnji istocne tribine i svemu ostalom ne stoji vise nista na putu !

FK Zeljeznicar i trenutna uprava na celu sa Senadom Misimovicem od danas nema nikakvih problema, neprijatelja i zlih jezika koji ce ih omesti bilo u radu ili u naumu da ostvare interese i ciljeve najveceg bh. kluba :!:

Veliku zahvalnost svemu treba odati Nedzadu Koldzi kao i Amiru Zukicu !

:salut:
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 avg 2016, 12:18

Hvala bogu nek je i to zavrseno, valjda cemo sad svi zajedno naprijed
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 avg 2016, 12:33

Hrasno1921 je napisao/la:Gospodo maratonci doslo je do konacnog dogovora izmedju Sportskog Drustva Zeljeznicar i FK. Zeljeznicar, odnosi izmedju dva kolektiva su popravljeni kao i sama atmosfera, do kraja sedmice ili najdalje pocetkom slijedece, predstavnici dvije strane potpisat ce i zvanicni dokument oko otklanjanja svih dosadasnjih problema i nesuglasica.
Samim tim izgradnji istocne tribine i svemu ostalom ne stoji vise nista na putu !

FK Zeljeznicar i trenutna uprava na celu sa Senadom Misimovicem od danas nema nikakvih problema, neprijatelja i zlih jezika koji ce ih omesti bilo u radu ili u naumu da ostvare interese i ciljeve najveceg bh. kluba :!:

Opet furas raju.
Kao prvo nikakvog udjela nemaju ova dojica dole napbrojanih.Jos nikakav odgovor od strane sd nije stigao na prijedlog FK.I ako dodje do kakvog dogovora on ce biti rezultat mesjusobne komunikacije dvojice videcih ljudi na obje strane.

MATORI
Kontakt:

Post Postao/la MATORI » 25 avg 2016, 12:45

Hrasno1921 je napisao/la:Gospodo maratonci doslo je do konacnog dogovora izmedju Sportskog Drustva Zeljeznicar i FK. Zeljeznicar, odnosi izmedju dva kolektiva su popravljeni kao i sama atmosfera, do kraja sedmice ili najdalje pocetkom slijedece, predstavnici dvije strane potpisat ce i zvanicni dokument oko otklanjanja svih dosadasnjih problema i nesuglasica.

J.ebali te oni, mislim ova zadnja dvojica... :guz:

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 25 avg 2016, 12:52

SALKO veceras gost kod Adisa na OBN-u u 19:30.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Conte
Kontakt:

Post Postao/la Conte » 25 avg 2016, 12:55

Da ponovnim svoj stav, upravo nemoj se posrat po svemu sto si uradila dogovarajući se sa bogaljima iz SD-a ;)

I eto to drugo mišljenje kao sto smo govorili = SD struja koja je bila protiv uprave, nikakbo licno mišljenje neke osobe nego borba za zemljište iza istoka i ličnu dobit pojedinaca ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 avg 2016, 13:03

Conte je napisao/la:Da ponovnim svoj stav, upravo nemoj se posrat po svemu sto si uradila dogovarajući se sa bogaljima iz SD-a ;)
Moras se dogovarati, da smo mogli bez dogovora sa uhljupima, vjeruj mi da bi bilo tako. Ovako su nas mogli opstruisati u nedogled.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

amar92
Kontakt:

Post Postao/la amar92 » 25 avg 2016, 13:35

"Ja nikad nisam dozvolio da mi kondicioni trener radi pripreme. Nikad! Sve sam ja radio sam. Zato su moje ekipe koje sam vodio bile najspremnije. Kod mene kondicioni trener može zagrijati ekipu ili raditi s igračima koji se oporavljaju od povreda, ali pripreme ja radim. Imam jednu tajnu, jedan recept koji koristim i koji je uvjek davao rezultat."

Sada mi je stalo da ono što sam uradio s Radnikom potvrdim u Želji. Željo je gigant, čeka nas puno posla, a ja se izazova ne bojim. Znam da će biti teško, ali znam i put do uspjeha. Samo rad. Zato sam po dolasku obišao klupske prostorije i pogledao svoju kancelariju. Ja ću na stadionu provoditi najveći dio svog vremena. Obično na stadion dođem u 7.30 i ostanem često i do ponoći. Željo je klub s reputacijom, sa ogromnom armijom navijača koji s pravom traže pobjede, trofeje. Ja im neću ništa obećati, sve će sami vidjeti nakon naših treninga, utakmica. Vidjet će jednog novog Želju. Modernog Želju. Moj tim nikad se neće braniti. Igrat ćemo uvjek na pobjedu"- optimističkom najavom završio je Petrović intervju.

:tokralju: :tokralju:

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 25 avg 2016, 13:43

Pricu oko uprave, sportskog drustva, ljudi u klubu itd. necu vise da vodim na ovom forumu jer za tim nema potrebe, mozete vjerovati u sta hocete a kasnije se i uvjeriti sami u to ;)

Predstavljanje Boga Petrovica je zakazano za 15h a prvi trening vodit ce u 17:30, pa dajte da svi odemo i da pozdravimo covjeka !

Po ovome pitar Seferovic bi mogao dobiti otkaz :mrgreen:
Zna li neko dovodi li pomocnika sa sobom? bilo bi super kada bi doveo Pizona sa sobom, Jovo Borkovic inace istog mentaliteta kao i on, desna ruke za sve, zajedno bi bili ubitacan tandem za igrace.
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 25 avg 2016, 13:50

Hrasno1921 je napisao/la:Pricu oko uprave, sportskog drustva, ljudi u klubu itd. necu vise da vodim na ovom forumu jer za tim nema potrebe, mozete vjerovati u sta hocete a kasnije se i uvjeriti sami u to ;)

Predstavljanje Boga Petrovica je zakazano za 15h a prvi trening vodit ce u 17:30, pa dajte da svi odemo i da pozdravimo covjeka !

Zna li neko dovodi li pomocnika sa sobom? bilo bi super kada bi doveo Pizona sa sobom, Jovo Borkovic inace istog mentaliteta kao i on, desna ruke za sve, zajedno bi bili ubitacan tandem za igrace.
:zviz:

manijakKladusa
Kontakt:

Post Postao/la manijakKladusa » 25 avg 2016, 14:24

zna li neko mozda koliko je celo dobio para mjesecno da dodje u Zelju?
Ja cu biti sijed, ja cu biti star, al voljet cu i tad Zeljezncar.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 25 avg 2016, 14:28

Konacno pozitivni vjetrovi pusu na Grbavici. Podrska za upravu i Petrovica.
Svi na trening!
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 avg 2016, 14:38

Hrasno1921 je napisao/la:Zna li neko dovodi li pomocnika sa sobom? bilo bi super kada bi doveo Pizona sa sobom, Jovo Borkovic inace istog mentaliteta kao i on, desna ruke za sve, zajedno bi bili ubitacan tandem za igrace.
Valjda dovodi Žižovića sa tobom, mislim da je već dogovoreno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 25 avg 2016, 14:50

I ja sam cuo Zizovica da vodi, sto je dobra stvar, covjek je doktor ove lige, ja bi njega uveo i da igra da zamahne koji put [emoji2] [emoji2]

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 25 avg 2016, 14:52

Hrasno1921 je napisao/la:Pricu oko uprave, sportskog drustva, ljudi u klubu itd. necu vise da vodim na ovom forumu jer za tim nema potrebe, mozete vjerovati u sta hocete a kasnije se i uvjeriti sami u to ;)

burazeru ti si svoju ljubav prema klubu prodao za malo mahalaskih interesa i nesto kusura. sada je to jasno svima.
poziv na docek trenera upucen iz tvojih usta zvuci odvratno.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 25 avg 2016, 14:55

Docekati trenera kako smo docekali svakog do sad. Podrsku dati treneru i igracima. I da u Zenici bude jedan novi Zeljo!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], drzgemboadislic, edinedin, Kajkutenjoyer i 41 gost.