FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Muerte
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Muerte » 25 avg 2016, 11:05

Vasi mogu dovesti Husrefa bez pola muke. Samo da su pametni.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 25 avg 2016, 11:19

Dulja dobi poziv u repku, a ne moze savladati odbranu Krupe i Metalegea...
Haj valjda se i proda kad ga vec toliko guraju
SARAJEVO

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 25 avg 2016, 11:21

Bajevic? Jeli istina ovo?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 25 avg 2016, 11:22

fico je napisao/la:Dulja dobi poziv u repku, a ne moze savladati odbranu Krupe i Metalegea...
Dulja je na Kirin Kupu izgledao kao Ronaldo, vjerujem da ga je to prodalo i ovom pozivu.. samo neka nabija cijenu sebi, sto da ne :)
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 25 avg 2016, 11:22

Benitez? Jel istina ovo?

Ne serite vise Boga vam. Nemate pojma, dovesti ce koga hoce, i znati ce se kad budu htjeli.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 25 avg 2016, 11:24

Besic je napisao/la:U akademiji ima igrača sa većim Fudbalskim IQ od Rustemovića,Duljevića,Bekića,Beki33a,Projecta,Ćetkovića možda sam nekog i zaboravio
Ovaj post ima veze s jos njih par koji se doticu nedostatka osjecaja za loptu, prijem i kontrolu lopte, pa cu se osvrnuti i na to i na tvoj post.

Slazem se da ekipa od Celika u tekucoj sezoni demonstrira nedostatak bazicnog fudbalskog IQ-a i bazicnih vjestina ali je veci problem nedostatak sistema u kojem ekipna igra nadomjesta manjak individualnog kvaliteta a utilizira postojeci. Jeste za brigu sto igraci pojedinacno izgledaju kao hrpa amatera ali mene vise brine katastrofalna poziciona igra i kretanje bez lopte.

Sjecas se kako su Al. Bekic i Dulja odigrali protiv Japana? Zar nisu pokazali da znaju igrati - u sistemu koji im predvidja za njih optimalne uloge i zadatke?

Na konto igraca iz Akademije evo koje sam ja primjetio da su savladali osnove ili da imaju, uslovno receno, veci fudbalski IQ: Djuric, Blagojevic, Sadiku, Rastoder, Smajilagic i Veladzic kojeg smatram najvecim talentom. I Herica i Kadusica bih svrstao u ovu grupu.
Zadnja izmjena: Septerra, dana/u 25 avg 2016, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 25 avg 2016, 11:25

Ma Čala je 99% nas
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 25 avg 2016, 11:25

Amca007 je napisao/la:Bajevic? Jeli istina ovo?
Kakav crni Bajevic ovi boljeg od Hurtica nece ni dovesti ako ne nadju goreg ostat ce Hasancic
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 avg 2016, 11:27

Ma nije ni bitno ko ce biti trener .

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 25 avg 2016, 11:28

Šta očekujete u Bijeljini?

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 avg 2016, 11:29

bordobijeli je napisao/la:Ma nije ni bitno ko ce biti trener .
...kad ćemo ga smijeniti u aprili ;)

Ja sam Hurti davao roka do septembra, ali me izradi.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 25 avg 2016, 11:31

bodi123 je napisao/la:
fico je napisao/la:Dulja dobi poziv u repku, a ne moze savladati odbranu Krupe i Metalegea...
Dulja je na Kirin Kupu izgledao kao Ronaldo, vjerujem da ga je to prodalo i ovom pozivu.. samo neka nabija cijenu sebi, sto da ne :)
Ok nek nabija cijenu sebi, nek ga Mesa poziva. Al zasto maneken ne igra za Sarajevo ko na Kirin kupu? Odbranu hebenog Metalegea ne moze proci, hebo li ga "najbolji direktor" u paksu, jos je i sliku izbriso.
Zadnja izmjena: fico, dana/u 25 avg 2016, 11:32, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJEVO

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 avg 2016, 11:32

hilmo je napisao/la:
...kad ćemo ga smijeniti u aprili ;)

Ja sam Hurti davao roka do septembra, ali me izradi.
Bas to ,ko god dodje ne bude vise od 4-5 mjeseci tako da ne vidim zasto se pravi drama oko novog trenera.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 avg 2016, 11:33

:bih:

Kad je par nas prije pocetka ove sezone pricalo kako da ne ocekujemo apsolutno nista, vecina nas napadala i mazila se sa majklom koji ih je lozio za medalje.

Dok ovi ljudi koji trenutno vode klub u propast vecu nego u doba virsli ne odu, nemamo se cemu nadat.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 25 avg 2016, 11:38

fico je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:
Ok nek nabija cijenu sebi, nek ga Mesa poziva. Al zasto maneken ne igra za Sarajevo ko na Kirin kupu? Odbranu hebenog Metalegea ne moze proci, hebo li ga "najbolji direktor" u paksu, jos je i sliku izbriso.
Ma dobro puno je tu faktora. Nemamo mi uopste izgradjenog sistema u kojem ce svaki igrac znati svoju ulogu na terenu. To je sve na ho-ruk, dodaj Dulji i ocekuj da on predribla 3 igraca i dadne gol.. druga stvar po nasim livadama tehnicari i vrhunski dribleri ne mogu doci do izrazaja, to je nazalost surova realnost, kako ces ti u onom svinjcu u Istocnom Sarajevu predriblat nekoga kad lopta za tobom zaostaje 2 sekunde u rupama.. dalje, nema Dulja s kim ni igrati, u repci covjek igra sa Pjanicem, Medom i ostalim majstorima koji mu znaju dati pas u for, koji ga znaju izbaciti u situacije 1v1 i tako dalje, kod nas kao sto sam vec rekao dadnes loptu Dulji i ocekujes da sam sve uradi, e ne moze bogami.. ne branim ga ni sekunde jer je i on maneken i cesto nece ni da se trudi, ali da jedini odskace iz ovog mrtvila u nasoj ekipi to jest.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 avg 2016, 11:44

FrancescoTotti je napisao/la:

Kad je par nas prije pocetka ove sezone pricalo kako da ne ocekujemo apsolutno nista, vecina nas napadala i mazila se sa majklom koji ih je lozio za medalje.

Dok ovi ljudi koji trenutno vode klub u propast vecu nego u doba virsli ne odu, nemamo se cemu nadat.
Razumijem tvoje razmisljanje i tvoju ljutnju , al ja cu podrzati i novog trenera ma ko to bio posto se ne mogu zamisliti da ne idem na utakmice ,a kad vec dodjem na tekmu nema druge nego podrzati momke u bordo dresovima.moja zelja je Husref :hmmmmm:j

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 25 avg 2016, 11:46

bordobijeli je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:

Razumijem tvoje razmisljanje i tvoju ljutnju , al ja cu podrzati i novog trenera ma ko to bio posto se ne mogu zamisliti da ne idem na utakmice ,a kad vec dodjem na tekmu nema druge nego podrzati momke u bordo dresovima.moja zelja je Husref :hmmmmm:j
i Husrefu je to želja ali ne sa ovom upravom vjeruj mi
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

ZeroStyle
Kontakt:

Post Postao/la ZeroStyle » 25 avg 2016, 11:47

bodi123 je napisao/la:
Izgledao je kao Ronaldo zato sto igra sa 10 igraca u repki a u Sarajevu sa Ahmetom i 9 drva i sto u repki ima selektora koji zna postaviti taktiku, otvoriti mu prostor, reci mu sta smije a sta ne smije raditi.

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 25 avg 2016, 11:51

fico je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:
zasto Dusan Hodzic ne igra kod nas ni 10% od onog kako je igrao u Radniku?Zato sto ne mozes reci igracu danas igras desnog beka i ostalim izdiktirati njihove pozicije i dogovoriti se da pobjedis nekog.Almir jes van forme, ali za njegovu losu formu, kao i formu svih igraca je kriv Hurtic u njegov tzv. strucni stab.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 avg 2016, 11:52

@bordobijeli @bordomen Pa naravno brate, isto razmisljamo bgm.
I meni je apsolutno svejedno, kazem nek dovedu Aliju Hadziosmanovica ne zanima me vise. Jer tamanda dovedu Jurgena Kloppa i on bi dobio otkaz za par mjeseci.
Istrosili su toliko novca, toliko trenera, toliko igraca, i opet imaju obraza da traze nesto vise. U japanu ljudi od stida daju ostavke a kod nas ih puskom ne mozes sa pozicije otjerat.

I naravno da cu dat podrsku i novom treneru i igracima. Sta bi mogao drugo, samo nemam nikakvih vise nadanja da bi mogli osvojit nesto dok je gamaf u klubu. Ako izborimo europu saka puna brade...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Chony533, Google Adsense [Bot], mire971, Tatamata1946 i 21 gost.