FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vasi mogu dovesti Husrefa bez pola muke. Samo da su pametni.
Dulja dobi poziv u repku, a ne moze savladati odbranu Krupe i Metalegea...
Haj valjda se i proda kad ga vec toliko guraju
SARAJEVO
Dulja je na Kirin Kupu izgledao kao Ronaldo, vjerujem da ga je to prodalo i ovom pozivu.. samo neka nabija cijenu sebi, sto da nefico je napisao/la:Dulja dobi poziv u repku, a ne moze savladati odbranu Krupe i Metalegea...

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Benitez? Jel istina ovo?
Ne serite vise Boga vam. Nemate pojma, dovesti ce koga hoce, i znati ce se kad budu htjeli.
Ne serite vise Boga vam. Nemate pojma, dovesti ce koga hoce, i znati ce se kad budu htjeli.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ovaj post ima veze s jos njih par koji se doticu nedostatka osjecaja za loptu, prijem i kontrolu lopte, pa cu se osvrnuti i na to i na tvoj post.Besic je napisao/la:U akademiji ima igrača sa većim Fudbalskim IQ od Rustemovića,Duljevića,Bekića,Beki33a,Projecta,Ćetkovića možda sam nekog i zaboravio
Slazem se da ekipa od Celika u tekucoj sezoni demonstrira nedostatak bazicnog fudbalskog IQ-a i bazicnih vjestina ali je veci problem nedostatak sistema u kojem ekipna igra nadomjesta manjak individualnog kvaliteta a utilizira postojeci. Jeste za brigu sto igraci pojedinacno izgledaju kao hrpa amatera ali mene vise brine katastrofalna poziciona igra i kretanje bez lopte.
Sjecas se kako su Al. Bekic i Dulja odigrali protiv Japana? Zar nisu pokazali da znaju igrati - u sistemu koji im predvidja za njih optimalne uloge i zadatke?
Na konto igraca iz Akademije evo koje sam ja primjetio da su savladali osnove ili da imaju, uslovno receno, veci fudbalski IQ: Djuric, Blagojevic, Sadiku, Rastoder, Smajilagic i Veladzic kojeg smatram najvecim talentom. I Herica i Kadusica bih svrstao u ovu grupu.
Zadnja izmjena: Septerra, dana/u 25 avg 2016, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ma Čala je 99% nas
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kakav crni Bajevic ovi boljeg od Hurtica nece ni dovesti ako ne nadju goreg ostat ce HasancicAmca007 je napisao/la:Bajevic? Jeli istina ovo?
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
-
- Kontakt:
Ma nije ni bitno ko ce biti trener .
-
- Kontakt:
Šta očekujete u Bijeljini?
...kad ćemo ga smijeniti u aprilibordobijeli je napisao/la:Ma nije ni bitno ko ce biti trener .

Ja sam Hurti davao roka do septembra, ali me izradi.
Ok nek nabija cijenu sebi, nek ga Mesa poziva. Al zasto maneken ne igra za Sarajevo ko na Kirin kupu? Odbranu hebenog Metalegea ne moze proci, hebo li ga "najbolji direktor" u paksu, jos je i sliku izbriso.bodi123 je napisao/la:Dulja je na Kirin Kupu izgledao kao Ronaldo, vjerujem da ga je to prodalo i ovom pozivu.. samo neka nabija cijenu sebi, sto da nefico je napisao/la:Dulja dobi poziv u repku, a ne moze savladati odbranu Krupe i Metalegea...
Zadnja izmjena: fico, dana/u 25 avg 2016, 11:32, ukupno mijenjano 1 put.
SARAJEVO
-
- Kontakt:
Bas to ,ko god dodje ne bude vise od 4-5 mjeseci tako da ne vidim zasto se pravi drama oko novog trenera.hilmo je napisao/la:...kad ćemo ga smijeniti u aprilibordobijeli je napisao/la:Ma nije ni bitno ko ce biti trener .
Ja sam Hurti davao roka do septembra, ali me izradi.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la:Ma nije ni bitno ko ce biti trener .

Kad je par nas prije pocetka ove sezone pricalo kako da ne ocekujemo apsolutno nista, vecina nas napadala i mazila se sa majklom koji ih je lozio za medalje.
Dok ovi ljudi koji trenutno vode klub u propast vecu nego u doba virsli ne odu, nemamo se cemu nadat.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma dobro puno je tu faktora. Nemamo mi uopste izgradjenog sistema u kojem ce svaki igrac znati svoju ulogu na terenu. To je sve na ho-ruk, dodaj Dulji i ocekuj da on predribla 3 igraca i dadne gol.. druga stvar po nasim livadama tehnicari i vrhunski dribleri ne mogu doci do izrazaja, to je nazalost surova realnost, kako ces ti u onom svinjcu u Istocnom Sarajevu predriblat nekoga kad lopta za tobom zaostaje 2 sekunde u rupama.. dalje, nema Dulja s kim ni igrati, u repci covjek igra sa Pjanicem, Medom i ostalim majstorima koji mu znaju dati pas u for, koji ga znaju izbaciti u situacije 1v1 i tako dalje, kod nas kao sto sam vec rekao dadnes loptu Dulji i ocekujes da sam sve uradi, e ne moze bogami.. ne branim ga ni sekunde jer je i on maneken i cesto nece ni da se trudi, ali da jedini odskace iz ovog mrtvila u nasoj ekipi to jest.fico je napisao/la:Ok nek nabija cijenu sebi, nek ga Mesa poziva. Al zasto maneken ne igra za Sarajevo ko na Kirin kupu? Odbranu hebenog Metalegea ne moze proci, hebo li ga "najbolji direktor" u paksu, jos je i sliku izbriso.bodi123 je napisao/la:Dulja je na Kirin Kupu izgledao kao Ronaldo, vjerujem da ga je to prodalo i ovom pozivu.. samo neka nabija cijenu sebi, sto da nefico je napisao/la:Dulja dobi poziv u repku, a ne moze savladati odbranu Krupe i Metalegea...
-
- Kontakt:
Razumijem tvoje razmisljanje i tvoju ljutnju , al ja cu podrzati i novog trenera ma ko to bio posto se ne mogu zamisliti da ne idem na utakmice ,a kad vec dodjem na tekmu nema druge nego podrzati momke u bordo dresovima.moja zelja je Husref :hmmmmm:jFrancescoTotti je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:Ma nije ni bitno ko ce biti trener .![]()
Kad je par nas prije pocetka ove sezone pricalo kako da ne ocekujemo apsolutno nista, vecina nas napadala i mazila se sa majklom koji ih je lozio za medalje.
Dok ovi ljudi koji trenutno vode klub u propast vecu nego u doba virsli ne odu, nemamo se cemu nadat.
i Husrefu je to želja ali ne sa ovom upravom vjeruj mibordobijeli je napisao/la:Razumijem tvoje razmisljanje i tvoju ljutnju , al ja cu podrzati i novog trenera ma ko to bio posto se ne mogu zamisliti da ne idem na utakmice ,a kad vec dodjem na tekmu nema druge nego podrzati momke u bordo dresovima.moja zelja je Husref :hmmmmm:jFrancescoTotti je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:Ma nije ni bitno ko ce biti trener .![]()
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
Izgledao je kao Ronaldo zato sto igra sa 10 igraca u repki a u Sarajevu sa Ahmetom i 9 drva i sto u repki ima selektora koji zna postaviti taktiku, otvoriti mu prostor, reci mu sta smije a sta ne smije raditi.bodi123 je napisao/la:Dulja je na Kirin Kupu izgledao kao Ronaldo, vjerujem da ga je to prodalo i ovom pozivu.. samo neka nabija cijenu sebi, sto da nefico je napisao/la:Dulja dobi poziv u repku, a ne moze savladati odbranu Krupe i Metalegea...
zasto Dusan Hodzic ne igra kod nas ni 10% od onog kako je igrao u Radniku?Zato sto ne mozes reci igracu danas igras desnog beka i ostalim izdiktirati njihove pozicije i dogovoriti se da pobjedis nekog.Almir jes van forme, ali za njegovu losu formu, kao i formu svih igraca je kriv Hurtic u njegov tzv. strucni stab.fico je napisao/la:Ok nek nabija cijenu sebi, nek ga Mesa poziva. Al zasto maneken ne igra za Sarajevo ko na Kirin kupu? Odbranu hebenog Metalegea ne moze proci, hebo li ga "najbolji direktor" u paksu, jos je i sliku izbriso.bodi123 je napisao/la:Dulja je na Kirin Kupu izgledao kao Ronaldo, vjerujem da ga je to prodalo i ovom pozivu.. samo neka nabija cijenu sebi, sto da nefico je napisao/la:Dulja dobi poziv u repku, a ne moze savladati odbranu Krupe i Metalegea...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@bordobijeli @bordomen Pa naravno brate, isto razmisljamo bgm.
I meni je apsolutno svejedno, kazem nek dovedu Aliju Hadziosmanovica ne zanima me vise. Jer tamanda dovedu Jurgena Kloppa i on bi dobio otkaz za par mjeseci.
Istrosili su toliko novca, toliko trenera, toliko igraca, i opet imaju obraza da traze nesto vise. U japanu ljudi od stida daju ostavke a kod nas ih puskom ne mozes sa pozicije otjerat.
I naravno da cu dat podrsku i novom treneru i igracima. Sta bi mogao drugo, samo nemam nikakvih vise nadanja da bi mogli osvojit nesto dok je gamaf u klubu. Ako izborimo europu saka puna brade...
I meni je apsolutno svejedno, kazem nek dovedu Aliju Hadziosmanovica ne zanima me vise. Jer tamanda dovedu Jurgena Kloppa i on bi dobio otkaz za par mjeseci.
Istrosili su toliko novca, toliko trenera, toliko igraca, i opet imaju obraza da traze nesto vise. U japanu ljudi od stida daju ostavke a kod nas ih puskom ne mozes sa pozicije otjerat.
I naravno da cu dat podrsku i novom treneru i igracima. Sta bi mogao drugo, samo nemam nikakvih vise nadanja da bi mogli osvojit nesto dok je gamaf u klubu. Ako izborimo europu saka puna brade...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, roccosiffredi, Tatamata1946 i 62 gosta.