Evo novog trenera.
36,4 % Wins
34,1 % Draw
29,5 % Losses
Bivsi klubovi: Borac BL, Rudar Prijedor, Krupa.
Al ono najvaznije, ima UEFA Pro licence.
Slobodane sretno, UPRAVA NAPOLJE MAMU VAM!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jel se zajebavas ?FrancescoTotti je napisao/la:
Evo novog trenera.
36,4 % Wins
34,1 % Draw
29,5 % Losses
Pa lakše je nabrojati one koji znaju izvršiti primanjeBesic je napisao/la:Nabrojite mi igrače od kojih se lopta odbija kad hoće izvršiti najobičnije primanje
Nas je trener ...betrezengorbachev je napisao/la:Jel se zajebavas ?FrancescoTotti je napisao/la:
Evo novog trenera.
36,4 % Wins
34,1 % Draw
29,5 % Losses
Pu jbt..FrancescoTotti je napisao/la:Nas je trener ...betrezengorbachev je napisao/la:Jel se zajebavas ?FrancescoTotti je napisao/la:
Evo novog trenera.
36,4 % Wins
34,1 % Draw
29,5 % Losses
Vidi fakat onDenchiNL je napisao/la:
Zar nije juce izjavio da ne ide iz krupe?
"Svakako da mi godi što me mediji povezuju sa Sarajevom, ali to nisu istinite informacije. Imam svoj klub i skoncentrisan sam na posao koji radim. Spremamo se za Slobodu, dakle ostajem u Krupi, a šta će biti u budućnosti, pokazat će vrijeme", istakao je Starčević. Ime novog trenera Sarajevo saznat ćemo u narednim danima.FrancescoTotti je napisao/la:To je izjavio trener Mladosti DK, Ibro Rahimic ...DenchiNL je napisao/la:
Do mene je, mislio sam da je to rahimic..f0rest1946 je napisao/la:"Svakako da mi godi što me mediji povezuju sa Sarajevom, ali to nisu istinite informacije. Imam svoj klub i skoncentrisan sam na posao koji radim. Spremamo se za Slobodu, dakle ostajem u Krupi, a šta će biti u budućnosti, pokazat će vrijeme", istakao je Starčević. Ime novog trenera Sarajevo saznat ćemo u narednim danima.FrancescoTotti je napisao/la:To je izjavio trener Mladosti DK, Ibro Rahimic ...DenchiNL je napisao/la:
??