FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Izgleda da dolaze Stambouli i Bentaleb.
Moguće da ćemo dovesti i još jednog ofanzivnog igrača.
Moguće da ćemo dovesti i još jednog ofanzivnog igrača.
-
- Kontakt:
Dva odlična transfera! Nema šta, Heidel je transfer rok odradio u svom stilu
odlično. Odlično promišljeni potezi se vuku, vidi se jasan cilj i strategija što dugo nije bio slučaj... Nevjerovatno kako je odjednom zavladala ogromna mirnoća u i oko kluba ... Ako i Weinzierl odradi svoj posao kako treba, možemo očekivati jako dobru sezonu od plavaca 

Agieren statt reagieren
Meni je najinteresantnija činjenica da ove informacije ne cure prije nego što je , pa haman, sve gotovo.
Evo sad pojedini insider-i javljaju da je Bentaleb tu već od prošle sedmice i da je već u petak odradio fitness-test.
Evo sad pojedini insider-i javljaju da je Bentaleb tu već od prošle sedmice i da je već u petak odradio fitness-test.
-
- Kontakt:
Na papiru ovaj prijelazni rok je odrađen za 5. Za bolesne pare je prodan klinac kojeg ionako niste mogli zadržati dugoročno, a umjesto toga je dovedeno 5 igrača za kritične i deficitarne pozicije. Čitam da je i Hunter probuđen i motiviran, a to bi moglo biti najveće pojačanje. Želim vam titulu pobjednika EL i 5. mjesto u BL. 

I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- Konigsblau
- Kontakt:
Šta je ovo pa ubiše nas ljudi.
- Konigsblau
- Kontakt:
Imali smo svoje šanse u drugom poluvremenu ali izgleda ništa od boda danas. Huntelaar me najviše razočarao.
Imate slijedeće kolo da se vadite 

Nije sad to toliko loše izgledalo ali nas je Frankfurt iznenadio i nadigrao tim nekim totalnim napadom u prvih 15 minuta.
Nadam se da ćemo narednih godina imati malo bolji raspored na početku sezone ili da barem igramo prvu utakmicu kući.
Danas je jasno bilo zašto smo doveli Cokea i dva agresivna zadnja vezna. biće ovo bolje kad ovi igrači zaigraju a protiv Bayerna nam se svakako piše crno.
Nadam se da ćemo narednih godina imati malo bolji raspored na početku sezone ili da barem igramo prvu utakmicu kući.
Danas je jasno bilo zašto smo doveli Cokea i dva agresivna zadnja vezna. biće ovo bolje kad ovi igrači zaigraju a protiv Bayerna nam se svakako piše crno.
Konoplyanka?
Ma može.
Ma može.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Schalke bi Zoumu i Konoplyanku.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Jel za ovo postoji realna mogućnost ? Mislim izvori i to jel pokazuje da se ovo stvarno moze desiti ?Zdena04 je napisao/la:Konoplyanka?
Ma može.
Inace ovo bi bio bomba transfer,Konoplyanka je igračina !
- kraljttbvb
- Kontakt:
Dobijes mrtvog Frankfurta da protiv njih igras u prvom kolu i to ti los rasporedZdena04 je napisao/la:Nadam se da ćemo narednih godina imati malo bolji raspored na početku sezone ili da barem igramo prvu utakmicu kući.

Najbolje onda neku ekipu iz 4. lige da vam dadnu pa da protiv njih igrate u 1. Bundesligi

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Ne vidim po čemu bi nemoguć bio transfer igrača koji je vrhunac imao u Dnjipru iz Dnjipropetrovska i koji se nije nametnuo u Sevilli.
-
- Kontakt:
A mozda sam subjektivan i gledam drugim ocima ali ja doista Konoplyanku smatram igračinom ,te mislim da bi predstavljao ogromno pojacanje Schalkeu.KayserSose je napisao/la:Ne vidim po čemu bi nemoguć bio transfer igrača koji je vrhunac imao u Dnjipru iz Dnjipropetrovska i koji se nije nametnuo u Sevilli.
A i sigurno da neće otići ispod 15 tak miliona,Schalke ima lovu i nadam se da će iskeširati za Ukrajinca.
-
- Kontakt:
Pa veći je S04 klub nego Konopljanka igrač. A nije ni da su sirotinja.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Neki spominju da danas dolazi na dogovor, jos uvijek je sve domen spekulacije.Sevillea je dovela velik broj igraca pa je njegov odlazak realan.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
@KayserSose
Sve ja to znam ise dragi,mozda sam samo iznenađen ovako dobroj transfer politici Schalkea,nez.
@Frank
Evo vidim na par mjesta na internetu da stvarno ovo izgleda kao ozbiljna stvar,neka neka...
Sve ja to znam ise dragi,mozda sam samo iznenađen ovako dobroj transfer politici Schalkea,nez.
@Frank
Evo vidim na par mjesta na internetu da stvarno ovo izgleda kao ozbiljna stvar,neka neka...
Trenutno korisnika/ca: eaglebvb09 i 1 gost.