FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 25 avg 2016, 00:34

KenChoo je napisao/la:http://www.vecernji.hr/nogomet/zahovic- ... om-1064754 Zanimljiv članak.
Ma hebo to, bolji je Celo strucnjak od njega, Kruno je marioneta :D

Oerde
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Oerde » 25 avg 2016, 00:35

Kada sam vidio onu anketu ovdje, samo sam poželio da ne dođu tri čovjeka: Slavko Petrović, Mehmed Janjoš, Safet Sušić.

Slavko Petrović je u Bijeljini imao dovoljno sabura i dovoljno vremena da sastavi ekipu i napravi tim kakav želi, naposlijetku to se pokazalo uspješnim. S druge strane, ove godine Radnik je izgubio kući od Čelika, od kojeg je realno bolji. Isto tako sve o čemu se priča jeste autoritet, a to umnogome zavisi od igrača koje vodiš, nekad si autoritet, nekad nisi, nekad moraš pokazati moć...a mi znamo kako to završi. Da je dobar trener, jeste, možda i više nego dobar. Razlog zbog kojeg ga nisam htio vidjeti u FKS jeste taj rezultat ankete. Kako god bilo, niko na svijetu ne može garantovati da mu se ne bi desio neki novi Čelik, i šta onda!? A rezultat ankete je bio jasan - želimo S.P. na mjestu šefa stručnog štaba, ali je moje mišljenje da bi dovođenje nekog koga toliki procenat navijača želi vidjeti na mjestu ŠSŠ bilo neko novo vrijeme, za neke druge ljude kojima nije mjesto tu gdje jesu. Dakle neko udovoljavanje masi.

Mehmed Janjoš, čovjek pod čijom smo palicom igrali najljepši fudbal u oba mandata, mislim da je sposoban i u stanju napraviti neki instant rezultat i dizanje igre i atmosfere na veći nivo, ali je mekan, te bi to sve kupilo neko novo vrijeme nekim drugim ljudima.

Safet Sušić je najveća živuća legenda ovog kluba, najbolji fudbaler Bosne i PSG-a u historiji... ali već rekoh, niko nikad i nigdje ne može garantovati neki novi Čelik. Ovaj čovjek nije zaslužio da mu se psuje i pljuje, da se kola lome na njemu. Treba biti pošten pa reći ne treba nam novi slučaj Musemić, ili Torlak. Moje mišljenje.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 avg 2016, 00:38

Evander je napisao/la:
KenChoo je napisao/la:http://www.vecernji.hr/nogomet/zahovic- ... om-1064754 Zanimljiv članak.
Ma hebo to, bolji je Celo strucnjak od njega, Kruno je marioneta :D
:lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 25 avg 2016, 00:39

Covjeku je bila dovoljna jedna prijateljska utakmica da vidi da cemo ga popušiti,nakon ovoga navijam da nas Kurcic preuzme :mrgreen: :clap:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 25 avg 2016, 00:40

Okrenuli smo se Jurcicu (forum). Koji klub ce nam ga sad metnut onako sa stilom :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 avg 2016, 00:43

arminarsenal je napisao/la:Covjeku je bila dovoljna jedna prijateljska utakmica da vidi da cemo ga popušiti,nakon ovoga navijam da nas Kurcic preuzme :mrgreen: :clap:
Pa i nije potrebno da budes Conte da skontas nasu tadasnju ekipu i trenera. :) Isto tako i sad na zadnjoj tekmi, ja @jokeru govorim kad je sudija odsvirao kraj prvog poluvremena da ide izmjena Radovac - Amer Bekic odmah na poluvremenu... Kad neko izgubi kompas, nije ga tesko prokontati. :)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 avg 2016, 00:46

Zar nije postavio neko izjavu Jurcica od danas, da ne zeli doci, da bi mu to bio korak unazad? :think: Naravno da bi bio najbolja opcija od ovih ponuđenih, vodio je ekipe koje su za nas svemirski brod, ali..
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 avg 2016, 00:48

joker90 je napisao/la:Zar nije postavio neko izjavu Jurcica od danas, da ne zeli doci, da bi mu to bio korak unazad? :think: Naravno da bi bio najbolja opcija od ovih ponuđenih, vodio je ekipe koje su za nas svemirski brod, ali..
by Preporod je l'? :D

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 avg 2016, 00:52

Sabinho je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Zar nije postavio neko izjavu Jurcica od danas, da ne zeli doci, da bi mu to bio korak unazad? :think: Naravno da bi bio najbolja opcija od ovih ponuđenih, vodio je ekipe koje su za nas svemirski brod, ali..
by Preporod je l'? :D
Danas je bilo na temi, a nadam se da je Preporod i da je Kruno jos u igri! :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 avg 2016, 00:53

Iskreno sumnjam da mi Jurcica uopste zanimamo i ne vjerujem da ce doci. Ali smijesno mi je omalovazavanje covjeka koji je svemirski brod za sve nase trenere u ligi.

Od ovih koji se pominju, ja bih i Jovicem bio zadovoljan.

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 25 avg 2016, 00:53

Sabinho je napisao/la: Pa i nije potrebno da budes Conte da skontas nasu tadasnju ekipu i trenera. :)

Pa da,ali smo svi tad mislili da je to to,sto se tice naše ekipe,vidi se da Jurcic ima iskustva i da zna kako se uzimaju bodovi

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 avg 2016, 00:57

Evander je napisao/la:Iskreno sumnjam da mi Jurcica uopste zanimamo i ne vjerujem da ce doci. Ali smijesno mi je omalovazavanje covjeka koji je svemirski brod za sve nase trenere u ligi.

Od ovih koji se pominju, ja bih i Jovicem bio zadovoljan.
Svakom je normalnom smijesno. ;)

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 25 avg 2016, 01:25

miden je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la: E ovo ja zovem avatarom! :salut:
Ugledaj sse kenco :mrgreen:
Legenda u svakom smislu te rijeci.

Ali kako ga Kenco navuce za avatar, pošteno sam se ismijao :D
Padam pod pritiskom..

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 25 avg 2016, 01:58

HUSREF MUSEMIĆ!
SEDIN TORLAK!
GOJKO CIMIROT!
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 25 avg 2016, 02:04

f0rest1946 je napisao/la:

Treba biti ponosan na ovo!
Jelde ovo benjamin pjeva u pozadini, moze li se gdje naci ta pjesma gdje on pjeva, za sampione za bordo boju, u mp3 formatu, bilo kako da imam je za auta

Sent from my E6653 using Tapatalk

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 avg 2016, 07:10

Mi trebamo nekog kao Mamic, da kad udje da ti se guzica trese.
Qurac bi razmislili dal igrat sa 50% 70% il 90% mogucnosti.

Bar sto se te strane tice, trener bi bio mirne glave :)
Jos ako se kakav strucnjak zadesi da zna i taktiku postaviti i prilagoditi se, gdje bi nam kraj bio :)

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 avg 2016, 07:36

SVI SVI SVI SVI SVI
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

General61
Kontakt:

Post Postao/la General61 » 25 avg 2016, 07:58

Sabinho je napisao/la:
arminarsenal je napisao/la:Covjeku je bila dovoljna jedna prijateljska utakmica da vidi da cemo ga popušiti,nakon ovoga navijam da nas Kurcic preuzme :mrgreen: :clap:
Pa i nije potrebno da budes Conte da skontas nasu tadasnju ekipu i trenera. :) Isto tako i sad na zadnjoj tekmi, ja @jokeru govorim kad je sudija odsvirao kraj prvog poluvremena da ide izmjena Radovac - Amer Bekic odmah na poluvremenu... Kad neko izgubi kompas, nije ga tesko prokontati. :)
Svako ko je gledao pripremne utakmice u Antaliji za vrijeme Jesica i u Sloveniji za vrijeme Hurtica vidio je ono što je vidio i Kruno Jurcic. Naivna ekipa koja loše stoji na terenu, koja ispada kod svakog prekida igre i prima golove. U napadu bez ideje bez kvalitetnog veznog igrača tzv.fantaziste koji bi stvorio višak igrača na sredini terena i stvorio šansu za napadače. Tuga je da je to vidio svaki navijač ali ne i struka i Uprava.Dovodjenje igrača kojim je istekao ugovor , koji nisu skupi rezultira i mjestom na tabeli i igrama koje se pokazuju.Ako je izbor novog trenera Janjos, to je dokaz da su ambicije kluba 5-6 mjesto jer i Cala i Hurtic su treneri za taj domet.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 25 avg 2016, 08:48

Ja mislim i ono malo ambicija sto je Tan imao s nama u pocetku da su ovi hohstapleri ubili u njemu. Sad se on distancirao,ovi se uhljebili i sute,cuvaju pozicije. A nama neka je Bog na pomoci.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 avg 2016, 09:20

Bivši prvotimac Fudbalskog kluba Sarajevo i sadašnji član grčkog PAOK-a, Gojko Cimirot i dalje je vezan uz Bordo klub. O tome najbolji svjedoći i donacija Cimirota u iznosu od 5.000 KM za izgradnju montažne tribine u Trening centru FK Sarajevo u Butmiru, čija izgradnja je planirana u jesen 2016. godine. Gojko Cimirot

Jedini koji je uspio dogurati donekle iz ove prdimahovine...
Sabrine mi moje!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”