Vjerovatno otkako se igra PLBIH veća ubleha od koleta smučara nije kročila na naše terene. Željo ima mnogo bolju ekipu od onoga što pokazuje tabela. Siguran sam da će se to pokazati tačnim u nastavku sezone. Ko se i malo razumije u fudbal i sport uopšte, zna koliko je bitna uloga trenera u ekipi. Kaže jedna poslovica "bolje lav na čelu vojske od 100 ovaca nego ovan na čelu vojske od 100 lavova". Mi smo imali ovna i on je sad gdje mu je mjesto, daleko od zelenog terena.Beduin je napisao/la:Sami Bog zna da li je kvalitetan. Bio je i Kostic kojekakva desna ruka i pomocni trener u renomiranim klubovima pa vidi na sta lici kad uze stvar u svoje ruke. Ne znam koliko su sami igraci ga bojkotovali, ali nije pokazao snalazljivost, autoritet i znanje, to je sigurno.pinoglavi je napisao/la:Nebojša Milošević preuzima Radnik iz Bijeljine
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/nebojsa- ... ine/204510
Samo nek nam Krstajić nastavi puniti PL kvalitetnim trenerima
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Krstajic se bolje razumije u fudbal nego kad se sve ostale uprave iz lige zajedno skupe. Ja mislim da ce pogoditi sa trenerom, ali vidjeti cemoBeduin je napisao/la:Sami Bog zna da li je kvalitetan. Bio je i Kostic kojekakva desna ruka i pomocni trener u renomiranim klubovima pa vidi na sta lici kad uze stvar u svoje ruke. Ne znam koliko su sami igraci ga bojkotovali, ali nije pokazao snalazljivost, autoritet i znanje, to je sigurno.pinoglavi je napisao/la:Nebojša Milošević preuzima Radnik iz Bijeljine
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/nebojsa- ... ine/204510
Samo nek nam Krstajić nastavi puniti PL kvalitetnim trenerima

Nad tobom sunce najljepše sja

Koe prviiiii

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosna!!Mokes je napisao/la:
Koe prviiiii

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakva je ovo tabela majke tiMokes je napisao/la:
Koe prviiiii

I ovo govori o kvalitetu odns nekvalitetu.
- Beduin
- Kontakt:
Zato na Malti jedva cekas gostujucu utakmicu. 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Edis Mulalić: Sloboda i Zrinjski za primjer svima u ligi
Mulalić smatra da kontinuitet donosi rezultate, što se najbolje vidi u slučaju ova dva kluba i da bi upravo oni trebali biti primjer svim klubovima u ligi....
Zrinjski i Sloboda rade prave stvari, imaju kontinuitet i to je najvažnije. Oni su primjer svima u ligi i ostali klubovi se trebaju ugledati na njih. Nije sramota prepisati od boljeg....
Ljudi u tim klubovima vjeruju trenerima, dovode igrače samo po potrebi, a kostur imaju godinama....
Šta reći nakon ovoga, Veliki Edis Mulalić, Grande Gospodin....
Mulalić smatra da kontinuitet donosi rezultate, što se najbolje vidi u slučaju ova dva kluba i da bi upravo oni trebali biti primjer svim klubovima u ligi....
Zrinjski i Sloboda rade prave stvari, imaju kontinuitet i to je najvažnije. Oni su primjer svima u ligi i ostali klubovi se trebaju ugledati na njih. Nije sramota prepisati od boljeg....
Ljudi u tim klubovima vjeruju trenerima, dovode igrače samo po potrebi, a kostur imaju godinama....
Šta reći nakon ovoga, Veliki Edis Mulalić, Grande Gospodin....

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
Sta ucinise penali

Legendarni holandski fudbaler, a sada skaut slavnog Ajaxa Mark Overmars "bacio je oko" na najboljeg strijelca BHT Premijer lige BiH i Krupe Elvira Koljića, koji je igrama na početku sezone zaludio pola Evrope, javljaju Nezavisne.
Uz slavni klub iz Amsterdama, za njega je zainteresovan slavni trio iz Belgije - Anderlecht, Genk i Standard.
Kako isti izvor navodi, za 21-godišnjeg napadača rođenog u Valjadolidu na adresu kluba iz Krupe na Vrbasu već je bila stigla jedna ponuda iz fudbalske agencije iz Srbije teška 400.000 eura, ali je odbijena bez mnogo razmišljanja.
Navodno bi u narednim danima neko od čelnika kluba trebalo da obavi razgovor s Overmarsom, legendarnim holandskim fudbalerom, i nakon toga će biti poznato koliko je Ajax spreman da izdvoji za talentovanog napadača. Da je na noge podigao pola Evrope dovoljno govori podatak da ponude i interesovanja stižu s raznih strana, pa i iz Turske (fudbalska agencija i Konjaspor) i Slovenije (Koper).
"Postoji interesovanje za nekoliko naših igrača, a zbog Koljića imamo pozive sa svih strana. Odlično je počeo sezonu, što nije prošlo nezapaženo kod vrhunskih klubova. Velike su šanse da karijeru nastavi u nekoj od jakih evropskih liga", kazao je za nezavisne.com izvor iz kluba kojem je ovo debitantska sezone u bh. eliti.
- SamoTravnik
- Kontakt:
"S tim koeficijentom prema sadašnjim pravilima Hrvatska bi u sezoni 2018/19. imala dva predstavnika u Ligi prvaka, no problem bi mogao biti u tome što UEFA najavljuje promjene u svojim natjecanjima... "
Kad vidim da neki mentoli porede nasu ligu za 1 HNL zlo mi dolazi..
Evo i puna tabela, mi smo na 37 mjestu.
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2017.html
Kad vidim da neki mentoli porede nasu ligu za 1 HNL zlo mi dolazi..
Evo i puna tabela, mi smo na 37 mjestu.
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2017.html
-
- Kontakt:
Može se čitava Krupa na Vrbasu kupit za 400k €.. pritom ne mislim samo na nogometni klub 

Prvi i jedini mostarski šampion
- Afroman420
- Kontakt:
On za 400.000€ a najbolji golman lige i A reprezentativac za 150.000 € ide. 

Brzinu jurite nosom, ja lagano šetam...
Krilni napadac ipak dolazi u Zeljeznicar.joker90 je napisao/la:MaximusII je napisao/la:Sarajevo u finalnim pregovorima sa poznatim nogometnim trenerom iz Srbije i krilnim napadacem iz Hrvatske.
Bice bas zanimljivo vidjeti kako Petrovic funkcionise sa Zeljom. 
Bordo komsije trebaju dovesti Borisa Pavica i onda bi derbi bio fantastican.
Koljica kad sam gledao i nije neki igracina bio, da mu nije onoliko penala sumnjam da bi bio najbolji strijelac, bolji im je mladi Dujakovic U21 igrac, mnogo zara i borbe i talenta.
Ako je istina da ide Koljic za 400k €, to znaci ljudi provjeravaju igrace samo preko transfermarkta.

Bordo komsije trebaju dovesti Borisa Pavica i onda bi derbi bio fantastican.
Koljica kad sam gledao i nije neki igracina bio, da mu nije onoliko penala sumnjam da bi bio najbolji strijelac, bolji im je mladi Dujakovic U21 igrac, mnogo zara i borbe i talenta.
Ako je istina da ide Koljic za 400k €, to znaci ljudi provjeravaju igrace samo preko transfermarkta.

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel gledao ko intervju Petrovica za 1921 tv. Rekao je par interesantnih stvari i objasnio sve sto treba objasniti u vezi BIH.
Jos kaze covjek za 4000 igraca zna sve moguce i radi nekad do 12 sati dnevno. Kada mu igrac dodje i zali se on mu otvori karton sa greskama
Jos kaze covjek za 4000 igraca zna sve moguce i radi nekad do 12 sati dnevno. Kada mu igrac dodje i zali se on mu otvori karton sa greskama

Ja ne razumijem samo u čemu je fazon pa je on zalutao u BiH i kako ga veći klubovi od Radnika nisu angažovali.tuzlak1987 je napisao/la:Jel gledao ko intervju Petrovica za 1921 tv. Rekao je par interesantnih stvari i objasnio sve sto treba objasniti u vezi BIH.
Nad tobom sunce najljepše sja
imo proliv sest puta za godinu danatuzlak1987 je napisao/la:Jel gledao ko intervju Petrovica za 1921 tv. Rekao je par interesantnih stvari i objasnio sve sto treba objasniti u vezi BIH.

Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
Kakav je ono samo profesionalac, bar 2 lvl-a vise iznad ove yebene lige!tuzlak1987 je napisao/la:Jel gledao ko intervju Petrovica za 1921 tv. Rekao je par interesantnih stvari i objasnio sve sto treba objasniti u vezi BIH.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.