FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da nam je jedan lopov poput njega, bilo bi super...ovi nasi pokradose sve a nesposobni za bilo sta.
Ne slazem se da bi Dinamo bio bolji...da nije bilo lopova Mamica Dinamo nikada ne bi postigao to sto jeste, ali nikada...bili bi u rangu Hajduka, Zvezde ili koga vec.
Ne slazem se da bi Dinamo bio bolji...da nije bilo lopova Mamica Dinamo nikada ne bi postigao to sto jeste, ali nikada...bili bi u rangu Hajduka, Zvezde ili koga vec.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kaze jedan, trebali su ovi nasi dat koji milion mamicu da ih nauci gospodski krast a ne da navale ko bikovi u cevljanovicima 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
zagorski je napisao/la:I evo to se pokazalo kao historijska greska koja mozda na kraju sahrani ovaj klub!Evander je napisao/la:A mi prodamo cijeli klub hostapleru za 4 miliona Eura
Predstavljali su nam jedno,a dobili smo nesto sasvim suprotno.
ma može se lako izvarijantisati da proglasimo prodaju nelegalnom,neka ga još malo,bolje i on nego ovi naši koji bi nas opet doveli do katanca 100%
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mamic je sposoban, jako sposoban. Ima puno zasluga i za boljitak Dinama i za boljitak HR fudbala. Ali sa druge strane, rijec je o prostaku i kriminalcu. Neko ko otvoreno krade i bogati se na racun Dinama.
Mi u klubu nemamo ni sposobnog sportskog radnika ni kriminalca, kakav je Mamic
Mi u klubu nemamo ni sposobnog sportskog radnika ni kriminalca, kakav je Mamic
Re: RE: Re: FK Sarajevo
kod nas je naopak narod dok se nije imalo stvaralo se nesto od niceganukleusmember je napisao/la:zagorski je napisao/la:I evo to se pokazalo kao historijska greska koja mozda na kraju sahrani ovaj klub!Evander je napisao/la:A mi prodamo cijeli klub hostapleru za 4 miliona Eura
Predstavljali su nam jedno,a dobili smo nesto sasvim suprotno.
ma može se lako izvarijantisati da proglasimo prodaju nelegalnom,neka ga još malo,bolje i on nego ovi naši koji bi nas opet doveli do katanca 100%
VVVBK
kad se ima napravi se nista
valjda kad nije bilo para i dino & co. su dosli da probaju popraviti situaciju i usput zaraditi
desio se Tan odmah yebo klub hajmo mi sebe "popravljati"
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
-
nukleusmember
- Kontakt:
misliš li da abramovič,glazer ili berlusconi nisu kriminalci?u ovom sportu vladaju kriminalci i to je skoro oduvijek tako,samo što su neki sposobni a neki nesposobni[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
VVVBK
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Najjači kad je najteže, 3 boda u Bijeljini 
-
Pitaristok
- Kontakt:
I bog vam ne govorite kako imamo Akademiju, nemamo akademiju, imamo tri terena, zna se sta je akademija a sta kamp za trening...
Razlika između Mamića i naših je što se on ne libi uložiti...Roga je platio 5miliona kuna! Dobit će 20miliona€...mi nismo u stanju dovesti najbolje iz naše lige to je žalosno...elvir koljić bi kod njega već imao ugovor na stolu...ordagić i da ne nabrajam...mi ne ulažemo to je problem.:ali od 20m€ dinamo neće vidjeti ni 5...volio bi vidjeti istok naš da dobije takav provjeren info za naše...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Upravo!Pitaristok je napisao/la:I bog vam ne govorite kako imamo Akademiju, nemamo akademiju, imamo tri terena, zna se sta je akademija a sta kamp za trening...
Tri terena i jedna supica nisu kamp!
Gomila talentovane djece i jos vise nesposobnih trenera nije akademija!
Ne tjerajte nas da se stidimo bezveze.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- f0rest1946
- Kontakt:
Treba biti ponosan na ovo!
Zadnja izmjena: f0rest1946, dana/u 25 avg 2016, 00:24, ukupno mijenjano 2 puta.
**** vas Dinamo, oni nemaju Hasančića i Avdića.
- Alen Škoro
- Kontakt:
Koliko se sjećam, na pripremnoj utakmici u Antaliji, Kruno Jurčić je po završetku utakmice Maribor-Sarajevo rekao da ekipa Sarajeva nema ni glavu ni rep(tad nas je vodio Ješić) a većina raje je tada bila zadovoljna borbom, zalaganjem i igrom nase ekipe protiv Maribora. Kruno zna 
NON MOLLARE MAI
Uz apaurine do 0-1SiouxLukavac je napisao/la:Najjači kad je najteže, 3 boda u Bijeljini
SARAJEVO
http://www.vecernji.hr/nogomet/zahovic- ... om-1064754 Zanimljiv članak.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ptica feniks?f0rest1946 je napisao/la:
Treba biti ponosan na ovo!
"Ja često puta kažem nama više povratka na staro nema, ovaj klub može da ide samo naprijed i naprijed." -Edis Kusturica
Zašto sada naš predsjednik ne izađe u javnost, navijači imaju milion pitanja a nemaju odgovor ni na jedno.
Koji je razlog velikog pada na svim poljima?
Šta koči razvoj kluba?
Kakva je uopšte budućnost kluba?
Kakve su ambicije, ciljevi?
Kada i da li će se nastaviti graditi kamp?
Šta je sa svim onim silnim obećanjima, stadioni, kampovi, grupne faze?
Da li je ovo ispravan put, da li je ovo koračanje naprijed?
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 25 avg 2016, 00:23, ukupno mijenjano 1 put.
Problemi koji su nas doveli u situaciju u kojoj se nalazimo nakon 6 odigranih kola:
1. Imenovanje nekvalitetnog šefa i ostatka stručnog štaba (Najnovija u nizu grešaka uprave fk sarajevo).
2. Nekvalitetan igrački kadar - posljednje tri godine smo u sezonu ušli s boljim igračkim kadrom (Odogovornost snose svi koji su učestvovali u transferima od ljetnog transfer roka prošle godine do današnjeg dana, znači Ješić Miodrag, Abdulah Ibraković, Dino Selimović, Almir Hurtić, Faruk Ihtijarević - ko se ovdje može još dodati? skaut onaj?).
3. Loš rad sa ovim kakvim-takvim igračkim kadrom kojeg imamo (Odogovoran Almir Hurtić i saradnici).
Razlog za ove loše odluke jeste neznanje i/ili nesposobnost uprave i navedenih ljudi. Ali sve me više strah da drugi razlog nije to što imamo mizerna sredstva kojim raspolažemo kada je u pitanju dovođenje igrača i trenera, te dogovaranja uslova s njima. To se dugo vremena provlači među rajom i na forumu. Daj nek nam neko kaže ako su sredstva smanjena uslijed neke tanove vizije ili zbog toga što nismo izborili evropu ili šta je razlog očiglednoj stagnaciji fk sarajevo na sportskom segmentu. Može li neki od novinara doći do Edisa Kusturice ili Dine Selimovića koji eventualno ovo mogu potvrditi ili opovrgnuti i dati više detalja oko ostalog. Pa nek slažu ali vaš posao je da čujemo šta imaju reći. Ili ima novinara koji su plaćeni da ne pitaju. A nisu ovo jedina dva čovjeka koja imaju odgovor na ovo pitanje. Pa naći će se neki od njih kojem je Sarajevo ispred ličnog interesa i koji će navijačima reći istinu. Ima li tih Tanovih ljudi, je li neko od njih u gradu ili ih se može kontaktirati na drugi način, smije li se njih nešto pitati? Svi znaju skupljati klikove i posjete portalima bombastičnim naslovima, al evo niko od novinara već dugi period da pronađe osobu koja će dati neke konkretne odgovore navijačima Sarajeva na ovo i slična pitanja.
1. Imenovanje nekvalitetnog šefa i ostatka stručnog štaba (Najnovija u nizu grešaka uprave fk sarajevo).
2. Nekvalitetan igrački kadar - posljednje tri godine smo u sezonu ušli s boljim igračkim kadrom (Odogovornost snose svi koji su učestvovali u transferima od ljetnog transfer roka prošle godine do današnjeg dana, znači Ješić Miodrag, Abdulah Ibraković, Dino Selimović, Almir Hurtić, Faruk Ihtijarević - ko se ovdje može još dodati? skaut onaj?).
3. Loš rad sa ovim kakvim-takvim igračkim kadrom kojeg imamo (Odogovoran Almir Hurtić i saradnici).
Razlog za ove loše odluke jeste neznanje i/ili nesposobnost uprave i navedenih ljudi. Ali sve me više strah da drugi razlog nije to što imamo mizerna sredstva kojim raspolažemo kada je u pitanju dovođenje igrača i trenera, te dogovaranja uslova s njima. To se dugo vremena provlači među rajom i na forumu. Daj nek nam neko kaže ako su sredstva smanjena uslijed neke tanove vizije ili zbog toga što nismo izborili evropu ili šta je razlog očiglednoj stagnaciji fk sarajevo na sportskom segmentu. Može li neki od novinara doći do Edisa Kusturice ili Dine Selimovića koji eventualno ovo mogu potvrditi ili opovrgnuti i dati više detalja oko ostalog. Pa nek slažu ali vaš posao je da čujemo šta imaju reći. Ili ima novinara koji su plaćeni da ne pitaju. A nisu ovo jedina dva čovjeka koja imaju odgovor na ovo pitanje. Pa naći će se neki od njih kojem je Sarajevo ispred ličnog interesa i koji će navijačima reći istinu. Ima li tih Tanovih ljudi, je li neko od njih u gradu ili ih se može kontaktirati na drugi način, smije li se njih nešto pitati? Svi znaju skupljati klikove i posjete portalima bombastičnim naslovima, al evo niko od novinara već dugi period da pronađe osobu koja će dati neke konkretne odgovore navijačima Sarajeva na ovo i slična pitanja.
Samo naprijed Saraj'vo!
Legenda u svakom smislu te rijeci.FrancescoTotti je napisao/la: E ovo ja zovem avatarom!![]()
Ugledaj sse kenco
Ali kako ga Kenco navuce za avatar, pošteno sam se ismijao
Das Ist Walter
moze li mi neko poslat izjavu Jurcica kad su nas pobjedili 3:1?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
http://fakt.or.ba/jurcic-kod-sarajeva-p ... naivnosti/zlo87 je napisao/la:moze li mi neko poslat izjavu Jurcica kad su nas pobjedili 3:1?
Samo ukloni tackicu..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.