AVNOJ je napisao/la:Pa sahranise mu reprezentaciju.miki_92 je napisao/la:Jbm im pleme, ovaj Babic ko na sahrani
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Max Allegri
- akisarajevo92
- Kontakt:
Babica se sjecam jos iz vremena dok je vodio Bingo na RTRS-u
sta god on da komentarise, to je kao sahrana
sta god on da komentarise, to je kao sahrana
Don't believe the hype.
- alan_kardec
- Kontakt:
Karlo je napisao/la:izvini drug da ti nisi mozda ćorsović ili da ti nije neki rod blizi .Samo pitam![]()
,:mrgreen: .Ako sam te uvrijedio necim na ovaj ili onaj nacin ja ti se ovim pute izvinjavam nije mi namjera bila ma sta god mislio.Zivio
reče da te ne interesuje.
I nemaš mi se šta izvinjavati, nisam taj.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
velid spaho je babo rukometa..fino objasni istoriju olimpijskih igara ,bivse mvp prvenstava,najbolje strijelce,asistente..
- Donnie Darko
- Kontakt:
Jel se meni učini ili ovaj hladno reče "holanđanin Naingolan"?
Tri puta hladno naingolan holandanin 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Kad Saša kaže ho-ho dobijem proljev.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
HOHOOOOO
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
HUHUUU
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- alan_kardec
- Kontakt:
Vugda Kranjčaru tepa mačak.
Pod stare dane u direktnom prenosu lik prizao da je derpe. Originalno, nema šta.

Pod stare dane u direktnom prenosu lik prizao da je derpe. Originalno, nema šta.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
alan_kardec je napisao/la:Vugda Kranjčaru tepa mačak.![]()
Pod stare dane u direktnom prenosu lik prizao da je derpe. Originalno, nema šta.![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Za jedno 30 godina(ko bude živ, a ko mrtav) sa nostalgijom će se prepričavat izjave Vugdalića 
- akisarajevo92
- Kontakt:
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Veceras ce bit' veselo na autoputu Salzburg- Zagreb
Sportski komentatori
Uvijek cu slusati sve doskočice Vugdalica sa zadovoljstvom prije nego bilo kojeg komentatora javnih emitera izuzev Majera i Medine Sehic.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jao Sase, kao da radi utakmicu na HRT-u ! Ajmeee Eduardo hahah, leti iz Vinkovaca, kladim se da pola Bosne ne zna gdje su Vinkovci. Ali sta da se radi
Max Allegri
- alan_kardec
- Kontakt:
coelho41 je napisao/la:Za jedno 30 godina(ko bude živ, a ko mrtav) sa nostalgijom će se prepričavat izjave Vugdalića
Bio jednom jedan Sabahudin zvani Saša. Jedne prilike u sitne sate, uz ko zna koju po redu pivu, neko iz društva ga naložio da bi bio dobar sportski komentator. Ostalo je istorija.
Otprilike takav uvod će biti na početku knjige Moji prenosi sa Vugdom (akcenat je stavljen na ovo prenosi), autora Adisa Hadžića.
Bestseler u najavi.
Navodno, po odlomcima iz knjige, za Vugdino sada već legendarno poznavanje engleskog, zaslužan je izvjesni profesor ruskog jezika, kojeg mu je lično preporučio Baka Slišković.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
veri gud buks. pomalejšn fani.alan_kardec je napisao/la:coelho41 je napisao/la:Za jedno 30 godina(ko bude živ, a ko mrtav) sa nostalgijom će se prepričavat izjave Vugdalića
Bio jednom jedan Sabahudin zvani Saša. Jedne prilike u sitne sate, uz ko zna koju po redu pivu, neko iz društva ga naložio da bi bio dobar sportski komentator. Ostalo je istorija.![]()
Otprilike takav uvod će biti na početku knjige Moji prenosi sa Vugdom (akcenat je stavljen na ovo prenosi), autora Adisa Hadžića.
Bestseler u najavi.![]()
Navodno, po odlomcima iz knjige, za Vugdino sada već legendarno poznavanje engleskog, zaslužan je izvjesni profesor ruskog jezika, kojeg mu je lično preporučio Baka Slišković.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.