Borussia Monchengladbach
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Borussia Monchengladbach
Sretno.
-
- Kontakt:
8 hiljada navijača je u Bernu.
Čudan sastav, vidjet ćemo...
Čudan sastav, vidjet ćemo...
Agieren statt reagieren
1:0 Raffael...Mislim da ce ovo Gladbach veceras zavrsiti i obezbijediti prolaz u grupnu fazu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
@ pale
cestitike na pobjedi i na prolazu, no ruku na srce ukoliko Vam se odbrana ne uigra crno Vam se pise i u BL (misleci na borbu za LP) i u samoj LP...
cestitike na pobjedi i na prolazu, no ruku na srce ukoliko Vam se odbrana ne uigra crno Vam se pise i u BL (misleci na borbu za LP) i u samoj LP...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
Rezultat dobar, igra ništa specijalno... Sreća je bila na našoj strani, odbijanac i gol iz ofsajda kojeg pomoćni nije vidio...
U ovakvom sistemu odbrana će opet da pliva, no ima još vremena da se dotegnu neke stvari...
Liga prvaka je pred vratima, fenomenalno!!
U ovakvom sistemu odbrana će opet da pliva, no ima još vremena da se dotegnu neke stvari...
Liga prvaka je pred vratima, fenomenalno!!
Agieren statt reagieren
-
- Kontakt:
Sad kad je LP izvjesna, ne bi bilo na odmet dovesti još jedno pravo pojačanje.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
-
- Kontakt:
Šta je to pravo pojačanje?
Novih akvizicija neće biti, nema ni potrebe za tim, kadar je jako dobro popunjen za naše prilike.
Eberl jedino će probati otkupiti Christensena sa parama od lige prvaka, Chelsea traži 20 miliona i buy back klauzulu.
Nakon prospavane noći dojam od sinoćnje utakmice da je to ipak određeno rutinski i iskusno. Protiv Kijeva i Seville u K. O. utakmica smo igrali bolji nogomet za oko, ali na kraju smo glupo ispadali i završavali svoje evropske epizode. Rezultat je ipak taj koji na kraju je najbitniji u ovakvim susretima. Treba to na isti način rutinski dovršiti na Borussia parku.
Novih akvizicija neće biti, nema ni potrebe za tim, kadar je jako dobro popunjen za naše prilike.
Eberl jedino će probati otkupiti Christensena sa parama od lige prvaka, Chelsea traži 20 miliona i buy back klauzulu.
Nakon prospavane noći dojam od sinoćnje utakmice da je to ipak određeno rutinski i iskusno. Protiv Kijeva i Seville u K. O. utakmica smo igrali bolji nogomet za oko, ali na kraju smo glupo ispadali i završavali svoje evropske epizode. Rezultat je ipak taj koji na kraju je najbitniji u ovakvim susretima. Treba to na isti način rutinski dovršiti na Borussia parku.
Agieren statt reagieren
-
- Kontakt:
Pravo pojačanje je igrač za kojega postoji osnovana i racionalna sumnja da će odmah ili relativno brzo unaprijediti momčad u koju dolazi, te čija "razina rasta" koju donosi mora biti ekvivalentna ili veća od cijene koja se plaća za njega. Ne postoji momčad na svijetu kojoj ne treba i za koju ne postoji "pravo pojačanje." Pravo pojačanje, tj. njegovu važnost, najbolje opisuje stara mudra uzrečica izvjesnog Otta B. koja glasi "Trebaju mi 2 igrača."
Vi svakako imate prostora za upgrade na par pozicija. Recimo pošto je Dominguez poprilično labilna zdravlja ne bi škodio kakav jaki stoper. Ili još bolje kakav LB umjesto samo solidnog Wendta.

Vi svakako imate prostora za upgrade na par pozicija. Recimo pošto je Dominguez poprilično labilna zdravlja ne bi škodio kakav jaki stoper. Ili još bolje kakav LB umjesto samo solidnog Wendta.
Čestitke na zreloj, sigurnoj pobjedi. Gladbach je sinoć baš pokazao zrelost.
E sada i ja mislim da još jedno pojačanje s parama koje će od LP biti na raspolaganju ne bi bilo loše. Ali ekipa već ima širinu, dobro to izgleda.
Dosta će se sada para potrošiti na Christensena.
E sada i ja mislim da još jedno pojačanje s parama koje će od LP biti na raspolaganju ne bi bilo loše. Ali ekipa već ima širinu, dobro to izgleda.
Dosta će se sada para potrošiti na Christensena.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
-
- Kontakt:
@kayser
Za Wendta ima zamjena, Nico Schulz, koji tek treba da dobije šansu i da se pokaže.
Kod stopera i bez obzira na izostanak važnog igrača Domingueza, tu je još veoma dobar izbor : Christensen, Elvedi, Vestergaard, Jantschke, Strobl, Doucoure.
Ne tvrdim sad da je ovo ekipa koja će da pohara sve redom, ali neke minimalne ciljeve bi trebala ispuniti, a smatram da se možemo nadati plasmanu u top 6-7, što znači i Evropu i naredne sezone...
Za Wendta ima zamjena, Nico Schulz, koji tek treba da dobije šansu i da se pokaže.
Kod stopera i bez obzira na izostanak važnog igrača Domingueza, tu je još veoma dobar izbor : Christensen, Elvedi, Vestergaard, Jantschke, Strobl, Doucoure.
Ne tvrdim sad da je ovo ekipa koja će da pohara sve redom, ali neke minimalne ciljeve bi trebala ispuniti, a smatram da se možemo nadati plasmanu u top 6-7, što znači i Evropu i naredne sezone...
Agieren statt reagieren
-
- Kontakt:
Sad ne znam jel ovo piliš naopako za ciljeve ili ne, ali meni bi prirodnije bilo da se malo podigne očekivanja.
Jasno da ne bi bila katastrofa ni završiti na pozicijama koje vode u EL, ali zašto se zadovoljiti s tim? Baš zato i treba ojačati momčad da bi se ojačala i vlastita pozicija u borbi za rezultat. Ja ne govorim o dovođenju igrača koji bi bio u stanju zamjeniti Wendta, već o igraču koji je bolji od Wendta. Ali dobro, ako se čuvaju pare za Danca i eventualno Dahouda, onda je to ok.

-
- Kontakt:
Ma nije pila naopako, jednostavno je tako. Svakako da apetiti navijača jesu porasli ali treba realno sagledati stvari.
Bvb i Bayern su iznad ostalih, zatim idu ekipe Leverkusen, Schalke, Wolfsburg i mi, te redovno još jedna ekipa koja se tu ubaci kao iznenađenje. Teško je i EL izboriti a kamoli nešto više. Eberl i dalje ponavlja da je potreban neka kiks sezona jednog od konkurenata te da mi budemo na nivou i zauzmemo neka od tih mjesta. To se upravo zadnjih sezona i dešavalo.
Shvaćam ja i šta ti želiš reći, da sad se još malo riskira, pokuša još osnažiti ekipa nekim transferom u zadnji čas. Ali to nije način na koji Borussia radi, a i još uvijek je ovo klub sa limitiranim financijskim mogućnostima, te se još uvijek kaska za konkurencijom po ovom pitanju. Ko ti garantira da bi bio uspješan transfer, igrač nije prošao pripreme, dodatno se povećava konkurencija za mjesta u timu, itd. Pare se upravo i čuvaju za Christensena i mogućnost produljenja ugovora sa Dahoudom, na što bi ako prođe otišao vjerojatno cijela zarada od lige prvaka za ovu sezonu.
Kadar je dobar, širok, vidljiv je progres kluba iz sezone u sezonu i to je ono što raduje i obećava. Malim i pametnim, ali sigurnim koracima naprijed...
Bvb i Bayern su iznad ostalih, zatim idu ekipe Leverkusen, Schalke, Wolfsburg i mi, te redovno još jedna ekipa koja se tu ubaci kao iznenađenje. Teško je i EL izboriti a kamoli nešto više. Eberl i dalje ponavlja da je potreban neka kiks sezona jednog od konkurenata te da mi budemo na nivou i zauzmemo neka od tih mjesta. To se upravo zadnjih sezona i dešavalo.
Shvaćam ja i šta ti želiš reći, da sad se još malo riskira, pokuša još osnažiti ekipa nekim transferom u zadnji čas. Ali to nije način na koji Borussia radi, a i još uvijek je ovo klub sa limitiranim financijskim mogućnostima, te se još uvijek kaska za konkurencijom po ovom pitanju. Ko ti garantira da bi bio uspješan transfer, igrač nije prošao pripreme, dodatno se povećava konkurencija za mjesta u timu, itd. Pare se upravo i čuvaju za Christensena i mogućnost produljenja ugovora sa Dahoudom, na što bi ako prođe otišao vjerojatno cijela zarada od lige prvaka za ovu sezonu.
Kadar je dobar, širok, vidljiv je progres kluba iz sezone u sezonu i to je ono što raduje i obećava. Malim i pametnim, ali sigurnim koracima naprijed...
Agieren statt reagieren
-
- Kontakt:
Raffael 3+2
Hazard 3+1

Hazard 3+1

-
- Kontakt:
Ko bi pomislio nakon onakvog starta prošle sezone, a na kraju grupna faza lige šampiona.
Strepnja je bila, niko se nije puno nadao obzirom da nismo nositelji da će se proći, no uz malo sreće na kraju dođe YB Bern kao protivnik, i šanse su se drastično povećale...
Na kraju rutinski, kontrola u obje utakmice, šanse su se koristile da bi na kraju završilo i više nego uvjerljivom rezultatom.
Rapsodija fudbala je pogotovo nastala kada se protivnik raspao sredinom prvog poluvremena.
Pored standardno dobrih imena, večeras su me dodatno iznenadili Elvedi i Strobl sa svojom mirnoćom i aktivnošću u gradnji igre... Dahoud također u onih pola sata što je igrao razvalio, sudjelovao kod tri gola... Ponavljam da je kadar širok, ima Šubi finih opcija...
Sa prolazom Dinama, dokopali smo se u trećeg pota....
Strepnja je bila, niko se nije puno nadao obzirom da nismo nositelji da će se proći, no uz malo sreće na kraju dođe YB Bern kao protivnik, i šanse su se drastično povećale...
Na kraju rutinski, kontrola u obje utakmice, šanse su se koristile da bi na kraju završilo i više nego uvjerljivom rezultatom.
Rapsodija fudbala je pogotovo nastala kada se protivnik raspao sredinom prvog poluvremena.
Pored standardno dobrih imena, večeras su me dodatno iznenadili Elvedi i Strobl sa svojom mirnoćom i aktivnošću u gradnji igre... Dahoud također u onih pola sata što je igrao razvalio, sudjelovao kod tri gola... Ponavljam da je kadar širok, ima Šubi finih opcija...
Sa prolazom Dinama, dokopali smo se u trećeg pota....
Agieren statt reagieren
-
- Kontakt:
Sad mozes na miru napravit uvod u sezonu. 

-
- Kontakt:
Pa rekli smo da ćemo podijeliti posao, ti, ja i još jedan... Čekam pojedinosti na pp [emoji6]
Agieren statt reagieren
-
- Kontakt:
Evo kolega @agent će napisati.Pale_Companion je napisao/la:Pa rekli smo da ćemo podijeliti posao, ti, ja i još jedan... Čekam pojedinosti na pp [emoji6]

-
- Kontakt:
Imali smo i previše sreće što smo YB Bern dobili u play offu, bilo je i za očekivati da ćemo dobiti yebačku grupu.
Agieren statt reagieren
Ja mislim da možete iznenaditi City. Uvijek ste bili mismeč za Pepa. Ne okliznuti se na Celticu i onda je sve otvoreno.Pale_Companion je napisao/la:Imali smo i previše sreće što smo YB Bern dobili u play offu, bilo je i za očekivati da ćemo dobiti yebačku grupu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.