Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

samosingle
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la samosingle » 24 avg 2016, 10:35

Handball club friendly

Izviđac Ljubuski-Vojvodina [email protected] bet365 kladionica

Ovo je utakmica sa turnira u Doboju mislim da su previse podcjenili Izvidjac i da se isplati ovo uzeti! Ko nece ovo ima hendikep +4.5

admir12345
Kontakt:

Post Postao/la admir12345 » 24 avg 2016, 14:51

admir12345 je napisao/la:Millwaukee-Colorado 9+ 1,75 kv Bejzbol
6:4

I danas opet over ovu utakmicu,ista i margina 9+ 1,75

samosingle
Kontakt:

Post Postao/la samosingle » 24 avg 2016, 18:58

samosingle je napisao/la:Handball club friendly

Ovo je utakmica sa turnira u Doboju mislim da su previse podcjenili Izvidjac i da se isplati ovo uzeti! Ko nece ovo ima hendikep +4.5
27-27 zavrseno utakmica je namjestena to garantujem! Nadam se da ste sve gledali na RTRS je bio prenos! Mislim da su i igraci i sudije ucestvovali u ovoj namjestaljci.

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 24 avg 2016, 19:01

samosingle je napisao/la:

27-27 zavrseno utakmica je namjestena to garantujem! Nadam se da ste sve gledali na RTRS je bio prenos! Mislim da su i igraci i sudije ucestvovali u ovoj namjestaljci.

zasto mislis da je namjestena?

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 24 avg 2016, 19:06

http://www.****/utakmica/GdnBBGwf/#detalji
Sta je tocno
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 24 avg 2016, 19:10

RB Salzburg-Dinamo Zagreb 1 2.05; h0:1 1 3.60; 2+ 1.pol. 2.55; 4+ 2.75; penal DA 3.45

Volio bih da Dinamo uspije i iznenadi večeras protiv slabašnog Salzburga ali taj slabašni austrijski prvak konačno će dočekati skupine LP. Nakon što su se ulagale silne pare u ovaj klub i nikako nisu uspjeli ući u skupine LP, odlučili su malo stegnuti pipu i financije usmjeriti na njemački projekt klub RB Leipzig i eto baš ove sezone manja očekivanja (iako ih uvijek ima naravno, ljudski se nadati) i eto ih na pragu ulaska u LP. Što reći za Dinamo, već je rasprodaja obavljena i čeka se samo zvižduk škotskog suca Craig Alexander Thomsona da Eduardo i Rog dobiju ispisnice a na adresu maksimirskog kluba kapne nova lovica.
Dinamo ima veliki nevjerojatan niz iza sebe, bila bi mu to 15. gostujuća utakmica u pretkolima bez poraza, posljednji put je Dinamo na gostovanju u europskim kvalifikacijama izgubio još prije pet godina u Malmou 2:0, ali je i tim porazom izborio grupnu fazu Lige prvaka budući da je na Maksimiru ranije Šveđane pobijedio sa 4:1. Od 23. kolovoza 2011. do danas je prošlo 1828 dana, a najbolja hrvatska momčad je u tom periodu ostvarila čak 12 pobjeda uz dva remija u tim utakmicama.
Niz negdje mora puknuti a lijepa prilika je u Mozzartovom gradu a i sudac bi mogao malo pripomoći i dosuditi penal za domaćina te ih tako pogurati u elitno natjecanje. Ovaj koeficijent je neko će možda reći prevelik ali on je realan jer ovaj Salzburg nije ništa bolji od Hrvatskog prvaka ali mislim da je večeras kraj tom Dinamovom nizu i treba probati sa pobjedom domaćih kad već "daju 2.05".
Mislim da će biti golova večeras i zato idem i sa opcijom na golove, te penalom koji na njihovim međusobnim do sada nikada nije dosuđen.

samosingle
Kontakt:

Post Postao/la samosingle » 24 avg 2016, 19:15

risingforce je napisao/la:

zasto mislis da je namjestena?
Svo vrijeme je rezultat tu negdje bio Vojvodina je vodila +, ali kad god su imali priliku da odu na +4 pravili su neke glupe tehnicke greske, koraci, ispadanje lopte i sl. E onda je Izvidjac u zadnjih 10 minuta preuzeo kontrolu iznudio neka iskljucenja i dosao do +3 u zadnjih 5 min. Izvidjac je nekoliko puta imao isto priliku da rijesi utakmicu ali isto kao da im se nije rijesavalo sutevi pored gola pogresna dodavanja.... Vojvodina dolazi na gol zaostatka, i opet izvidjac ima sansu da ode na +2 kada pivot potpuno sam sa crte dakle niko ga ne cuva salje loptu jako od parket i ona prelazi preko gola! Zadnji napad je sudija odmah iskljucio igraca Izvidjaca prestrogo, da bi dosudio i sedmerac ali sudija je pisnuo u pistaljku prije nego je i skocio da sutira igrac Vojvodine! Takodje je utakmica bila u live ponudi bet365

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 24 avg 2016, 19:19

aha, vrlo moguce.. ja sam pratio zadnjih 5-6 minuta na bet365, trebalo mi 53 gola ukupno...bilo kao 25-23 do prije 3 minute pred kraj i onda zablokiralo i palo jos 6 golova haha .. treba pratiti ovaj turnir, moguce da bude jos nekih namjestanja

samosingle
Kontakt:

Post Postao/la samosingle » 24 avg 2016, 19:27

risingforce je napisao/la:aha, vrlo moguce.. ja sam pratio zadnjih 5-6 minuta na bet365, trebalo mi 53 gola ukupno...bilo kao 25-23 do prije 3 minute pred kraj i onda zablokiralo i palo jos 6 golova haha .. treba pratiti ovaj turnir, moguce da bude jos nekih namjestanja
Trebao si pratiti na tv-u i sve bi ti bilo jasno vjeruj mi. Ma uzeo sam ja i hendikep ali ipak bih vise volio da je Izvidjac pobjedio. Ubjedjen sam da je ovo namjesteno. Pratim ja svake godine ovaj turnir i bude dobrih parova za uhvatiti.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 24 avg 2016, 19:28

kad smo kod štimaljki probajte na young boyse 1.pol. 2 5.85 ili da makar daju gol u 1.pol. 2.70

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 24 avg 2016, 19:38

par prijedloga, mislim da ce biti svega u vecerasnjim utakmicama..

Man City - Steaua - penal @ 2,9 (u prvoj utakmici 2 penala bila za City, veceras sudi Poljak koji odavno nije svirao penal, a vcrs je idealna prilika)
APOEL - Kopenhagen - crveni karton @ 2,7 (rezultat otvoren, bice ovdje svega.. prosla utakmica je bila dosta gruba, bilo je 30-ak faulova,ali samo 3 kartona..jer je sudija bio Ceh koji ima cudan kriterij..veceras sudi Rocchi koji bas voli crveni pokazat..
Salzburg - Dinamo - penal @ 3,2 (slozio bih se sa zgmikyem, ocekujem ovdje i golove i prvi penal u njihovim medjusobnim utakmicama..)
Man City - Steaua 1.pol (h0:1) 1 @ 2,8(jest da je sve rijeseno, ali ja ovdje ocekujem novi debakl gostiju koji dokaze u Man bez 4-5 prvotimaca)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 24 avg 2016, 20:15

Dinamo 2
Kopenhagen 2

15 km :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 24 avg 2016, 20:21

Za trecu smjenu:
Columbus Crew-Philadelphia Union-odg 1.50,odg&3+ 1.70 Philadelphia je u svim dosadasnjim utakmicama protiv Columbsa u gostima dala barem 1 gol.
Orlando City-Toronto FC - gg 1.30
Chicago Fire-Los Angeles Galaxy - gg 1.30
Colorado Springs-Oklahoma City Energy odg 1.80 Igraju najbolji domacin i najbolji gost lige.U međusobnim utakmicama bude dosta golova.
Zbog tebe jutrom budim se,pjevam uvijek do zadnje i kad ti ime spomenem znaj da zivim za tebe...

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 24 avg 2016, 22:55

Pa dobro braćo, kao da niste gledali prvu tekmu u Zagrebu :mrgreen:
Rog izjednačio iz penala :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 25 avg 2016, 10:24

Strob1996 je napisao/la:Za trecu smjenu:
Columbus Crew-Philadelphia Union-odg 1.50,odg&3+ 1.70 Philadelphia je u svim dosadasnjim utakmicama protiv Columbsa u gostima dala barem 1 gol.
Orlando City-Toronto FC - gg 1.30
Chicago Fire-Los Angeles Galaxy - gg 1.30
Colorado Springs-Oklahoma City Energy odg 1.80 Igraju najbolji domacin i najbolji gost lige.U međusobnim utakmicama bude dosta golova.
Prošla prva tri prijedloga,zadnji nije.

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 25 avg 2016, 15:27

Bacit neki sistem
Hajduk-Maccabi-1(3.10)Prolaz domacina (3.50).Pun Poljud.Protiv Dinama i Rijeke na domacem terenu primili 8 komada i naravno da se zele iskupiti.Maccabiju ne igra najbolji igrac Ben haim ili kako se vec zove.Hajduk je odmarao za ovu utakmicu 8 igraca.

Sparta Prag-Sonderjyske-2(8.00)Prolaz gosta (3.20) Vecina je tipovala na domacina,ali ja cu ici kontra.Prva utakmica je zavrsila 0-0 i ukoliko gosti uspiju zabit gol imaju veliku sansu za prolazak.Danskim klubovima ove godine ide odlicno u europskim natjecanjima.

Nesto sa manjim kvotama
Skhendija-Gent-2(1.90)Velika je razlika između ova dva kluba
West Ham-Astra-1(1.25)Ispali od Astre prosle sezone,slijedi osveta
Rosenborg-Austria-1(1.50)Odlicni na svom terenu,love zaostatak iz prve utakmice

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 25 avg 2016, 23:55

Strob1996 je napisao/la:Bacit neki sistem
Hajduk-Maccabi-1(3.10)Prolaz domacina (3.50).Pun Poljud.Protiv Dinama i Rijeke na domacem terenu primili 8 komada i naravno da se zele iskupiti.Maccabiju ne igra najbolji igrac Ben haim ili kako se vec zove.Hajduk je odmarao za ovu utakmicu 8 igraca.

Sparta Prag-Sonderjyske-2(8.00)Prolaz gosta (3.20) Vecina je tipovala na domacina,ali ja cu ici kontra.Prva utakmica je zavrsila 0-0 i ukoliko gosti uspiju zabit gol imaju veliku sansu za prolazak.Danskim klubovima ove godine ide odlicno u europskim natjecanjima.

Nesto sa manjim kvotama
Hajduk 1 Win
Hajduk prolaz lost
Sonderjyske 2 lost
Sonderyske prolaz lost
Gent 2 Win
West Ham 1 lost
Rosenborg 1 lost

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 26 avg 2016, 14:33

Vitesse-Utrecht-odg(1.55),GG&3+(1.95)
Često dolaze oba tipa u međusobnim utakmicama
Burton-Derby-PIK2(1.70)
Derby vrlo dobar u gostima,mislim da barem jedno poluvrijeme može otic na njihovu stranu
Jong PSV-Jong Utrecht-1(1.60)
PSV odlican kod kuce,Utrecht zadnji na tablici
Betis-Deportivo-odg(1.85),odg&3+(2.50)
Bude dosta golova u međusobnim utakmicama,nadam se da ce i veceras tako.

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 26 avg 2016, 15:25

Strob1996 je napisao/la:

Nesto sa manjim kvotama
Hajduk 1 Win
Hajduk prolaz lost
Sonderjyske 2 lost
Sonderyske prolaz lost
Gent 2 Win
West Ham 1 lost
Rosenborg 1 lost
Koliko je nezasluženo samo Sparta prošla. Ja čekao 1, nisu prišli golu cijelu utakmicu, dali 3 gola glavom iz prekida... :crazy:
ZELJEZNICAR 1921!

Strob1996
Kontakt:

Post Postao/la Strob1996 » 26 avg 2016, 15:30

hamzaTM87 je napisao/la:
Strob1996 je napisao/la:

Nesto sa manjim kvotama
Hajduk 1 Win
Hajduk prolaz lost
Sonderjyske 2 lost
Sonderyske prolaz lost
Gent 2 Win
West Ham 1 lost
Rosenborg 1 lost
Koliko je nezasluženo samo Sparta prošla. Ja čekao 1, nisu prišli golu cijelu utakmicu, dali 3 gola glavom iz prekida... :crazy:
A je.biga gosti poveli 2-0,cim su primili gol u 44min. znao sam da ide u keca

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.