FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bordomen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bordomen » 24 avg 2016, 19:02

fks74 je napisao/la:to što predlažete je čista budaleština nemogu nikako da vas skontam nemoguće je da niko u klubu ne valja ipak su ljudi odradili dobar posao što se tiče finansija treba napraviti kakav sastanak sa ljudima iz uprave i tražiti samo da se stručni ljudi postave na mjesta koja se tiču sportskog dijela a ovi neka rade svoj posao i to je rješenje svih problema i onda da navijači stanu iza tih sportskih stručnjaka i da ih malo istrpe
zadnje dvije godine nas unistavaju na svakom plqnu do tad skidam kapu ali ovo je previse

P.S ovo za zapad ne vodi nigdje samo batine mozemo popit i jos gori bi onda bili
Zadnja izmjena: Bordomen, dana/u 24 avg 2016, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 avg 2016, 19:04

fks74 je napisao/la:to što predlažete je čista budaleština nemogu nikako da vas skontam nemoguće je da niko u klubu ne valja ipak su ljudi odradili dobar posao što se tiče finansija treba napraviti kakav sastanak sa ljudima iz uprave i tražiti samo da se stručni ljudi postave na mjesta koja se tiču sportskog dijela a ovi neka rade svoj posao i to je rješenje svih problema i onda da navijači stanu iza tih sportskih stručnjaka i da ih malo istrpe
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 24 avg 2016, 19:07

Jel me neko zaHebava ili ja to vidim da ima ljudi koji pisu kako ''administrejšn'' radi za dobrobit kluba :o ako ima, onda nam je i Starčević premija, dajte Osmu Bajrića i nek šovovi počnu. Hvalaaaaa
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 24 avg 2016, 19:08

Dođoh s posla i kontam možda smo dobili trenera, kad ono...
Spisak kontaktiranih se produžio, po različitim portalima negiraju... Još gore nego sinoć :mrgreen:

Odlučuh da pozitivno razmišljam - ne žure jer ovaj put žele izabrati pravog :)

Svakih nekoliko mjeseci, kad dobijamo novog trenera, nadam se da će ubosti, pa je tako i ovaj put.
Nadam se da će izabrani odgovarati i igračima i navijačima na tribinama, a i na forumu.
Ihtijareviću, pokaži se :pray:

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 24 avg 2016, 19:08

slika

Jel neko znao prije da je Slavko bio pjevač?
Pun you tube njegovih pjesama... haha
Zadnja izmjena: OsmanhodzicBuco, dana/u 24 avg 2016, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 24 avg 2016, 19:09

Ljudi , malo mira...dajmo podrsku novom treneru i igracima. Kakva sila i budalastine. Bice to u Bijeljini ok , vidjecete.Novi ce biti imenovan do petka

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 24 avg 2016, 19:11

Hmmm puno nekih novih nickova koji smiruju situaciju :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Conscious
Kontakt:

Post Postao/la Conscious » 24 avg 2016, 19:12

streetstyle je napisao/la:Ljudi , malo mira...dajmo podrsku novom treneru i igracima. Kakva sila i budalastine. Bice to u Bijeljini ok , vidjecete.Novi ce biti imenovan do petka
Valja li nam šta taj novi?
Koliko upamtih, ti imaš info iz tima, možda oni znaju :)

Moju podršku ima, ko god bude.

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 24 avg 2016, 19:13

Sad dvije gostujuće utakmice, da je kako bod izvuć :plac:
Bordo bijeli za život cijeli!!

General61
Kontakt:

Post Postao/la General61 » 24 avg 2016, 19:13

:rol:
Apsolutno se slažem sa ovim mišljenjem. Mora se utvrditi koji je odgovoran za sportske neuspjehe odnosno za dovođenje Jesica i ulazak u sezonu bez ozbiljnog golmana, bez ozbiljnog trenera, bez veznih igrača pogotovo kreatora igre kao i bez dominantnog stopera.Skauting služba je navodno pratila igrače koji su dovedeni. AHMETOVIĆ svaka čast, BALIC solidan ostali prosjek ili čak ispod prosjeka. Za to neko mora biti odgovoran. Umjesto Petrovića kvalitetnog trenera koji poznaje ligu i igrače sada se dovodi Cala koji nikoga nije trenirao 4 , 5 godina. Dok se on vratiti u formu izgubismo i ovo prvenstvo. Sve skupa nije dobro i nažalost ovakav razvoj događaja sa Hurticem sam predviđao još ljetos kada sam mu prognozirao da će biti smijenjen u prvoj pauzi prvenstva. Voli bih da griješim ali Cala nije rješenje....

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 avg 2016, 19:15

Pa ovim glupanima je Ihtijarevic strucnjak, i njemu su dali sve u ruke... Sta je reci. Kud dalje.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

streetstyle
Kontakt:

Post Postao/la streetstyle » 24 avg 2016, 19:18

ElCartel11 je napisao/la:Hmmm puno nekih novih nickova koji smiruju situaciju :kafa:

Reagujem prvo kao covjek pa onda navijac. Bujrum shebite sve , shebite ekipu i onako su lose glave , jos im fali neki belaj...kraj price. Neka bude belaj , Tan neka ode libo me racku , nisam placenik jer vidim da na to aludiras ultrasu

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 24 avg 2016, 19:20

FrancescoTotti je napisao/la:
Testo je napisao/la:napisite listu svih grobara fks, od cistacice do predsjednika, pa i menadzera sa strane.
Edis Kusturica
Dino Selimovic
Elvir Kantardzic
Irfan Redzepagic
Alen Hujic
Elvir Krajina
Dino Colakovic

Nastavite listu ! Ovo su samo oni koji rade u klubu, dajte menadzere!
Tarik Trbić
Ermin Avdić

od menadžera : Husarić
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 24 avg 2016, 19:20

streetstyle je napisao/la:
ElCartel11 je napisao/la:Hmmm puno nekih novih nickova koji smiruju situaciju :kafa:

Reagujem prvo kao covjek pa onda navijac. Bujrum shebite sve , shebite ekipu i onako su lose glave , jos im fali neki belaj...kraj price. Neka bude belaj , Tan neka ode libo me racku , nisam placenik jer vidim da na to aludiras ultrasu
ne mozes razgovarati kao covjek sa stokom :nene:
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 24 avg 2016, 19:26

17.09.16. FK SARAJEVO - FK OLIMPIC
svi na zapad
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 avg 2016, 19:27

FrancescoTotti je napisao/la:Pa ovim glupanima je Ihtijarevic strucnjak, i njemu su dali sve u ruke... Sta je reci. Kud dalje.
Ali kakav je ono prijedlog samo, sjesti sa upravom mirno i reci im da od sad rade svoj posao posteno i postave strucnje ljude. Nisam majke mi mislio da ce me neko nasmijati u ovako syebanim danima oko FKS, ali posteno se odvalih! :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 avg 2016, 19:28

Testo je napisao/la:17.09.16. FK SARAJEVO - FK OLIMPIC
svi na zapad
Samo da znate da je ovo s infa pokrenuto, znaci ideja navijaca je da se skupljamo na zapadu!!

Svi svi svi :D
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 24 avg 2016, 19:29

streetstyle je napisao/la:

Ne odnosi se na tebe, nego na sve nove nickove koji imaju 10 postova i u svih 10 brane upravu i pozivaju na strpljenje, pa nismo bas toliko glupi da ne mozemo prokuziti zar ti se ne cini?

Kazes nama bujrum sjebite sve? Sta cemo to mi sjebati molim te? Da mozda necemo sjebati, da ne odemo u Evropu? Aja ups pa nismo ni prosle sezone otisli. Da mozda necemo sjebati klub pa pocnu slabe igre i slabi rezultati? Ups pa i to vec imamo. Da necemo sjebati kamp ili stadion? Kamp nije ni na pola izgradjen, o stadionu necu trositi rijeci. Da necemo sjebati dolazak nekog od strucnjaka koji se povezivaju sa nama? Svaka cast i Cali i ostalima ali nisu kapacitet za ono Sarajevo koje mi navijaci hocemo! Da necemo sjebati dolazak nekog ekstra igraca koji ce podici igru na neki veci nivo?

I pitam te jos jednom sta cemo mi to sjebati?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 avg 2016, 19:30

Cuj Trbic grobar kluba :facepalm:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 24 avg 2016, 19:30

joker90 je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Pa ovim glupanima je Ihtijarevic strucnjak, i njemu su dali sve u ruke... Sta je reci. Kud dalje.
Ali kakav je ono prijedlog samo, sjesti sa upravom mirno i reci im da od sad rade svoj posao posteno i postave strucnje ljude. Nisam majke mi mislio da ce me neko nasmijati u ovako syebanim danima oko FKS, ali posteno se odvalih! :urnebes:
Hajde prosvijetli nas,daj nam rješenje...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.