To je cinjenica, al'uzeo je kup, imao je srecu da mu je protivnik bila Sloboda koja je luzerski klub, al'prakticirati defanzivnu taktiku u Zelji ce vec biti problem. Zeljo je jako losa ekipa, u deset godina nikada losiji.Prijedor je napisao/la:Neće se Petrović hljeba najesti u Želji… Greška velika, ali ne sikiram se ja za njega biće trener u Premijer Ligi BiH do smrti
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Ma da ali stekao je poštovanje naroda tako da se ne sikiram biće on dosta godina trener raznoraznih BH klubovaUltrasNotRed je napisao/la:To je cinjenica, al'uzeo je kup, imao je srecu da mu je protivnik bila Sloboda koja je luzerski klub, al'prakticirati defanzivnu taktiku u Zelji ce vec biti problem. Zeljo je jako losa ekipa, u deset godina nikada losiji.Prijedor je napisao/la:Neće se Petrović hljeba najesti u Želji… Greška velika, ali ne sikiram se ja za njega biće trener u Premijer Ligi BiH do smrti
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
e ne znam koliko je tebi godina, vjerovatni si jos mlad, ali koliko pratim fudbal u sarajevu, skoro 40 godina, zeljo je imao makar dva puta losije igrace od ovih... evo ti svjeziji primjer (2005-2009)UltrasNotRed je napisao/la:To je cinjenica, al'uzeo je kup, imao je srecu da mu je protivnik bila Sloboda koja je luzerski klub, al'prakticirati defanzivnu taktiku u Zelji ce vec biti problem. Zeljo je jako losa ekipa, u deset godina nikada losiji.Prijedor je napisao/la:Neće se Petrović hljeba najesti u Želji… Greška velika, ali ne sikiram se ja za njega biće trener u Premijer Ligi BiH do smrti
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako je moguce da iz saveza delegiraju onako bolesnog sudiju? Jel on nije to njima rekao ili?
Celava raketa, svaka mu castKenoRob je napisao/la:Na jednu ruku, zao mi cele jer ce se potrosit a stekao je dosta kredita i simpatija u plbih. Nije to vise taj celo nije vise ni simpatican.
Najsmjesniji lik sa Zeljine teme kaze "celava raketo povedi nas"

"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
sta mislite kad bi u nasoj se ligi dijelili crveni kartoni za onakve startove ko na utakmici Roma - Porto sinoc 

Ova ekipa nije onoj ni do koljena. Mi da imamo onu ekipu sada bili bi bez poraza. Tada su skroz neki drugi vjetrovi puhali u klubudobrinja1 je napisao/la:e ne znam koliko je tebi godina, vjerovatni si jos mlad, ali koliko pratim fudbal u sarajevu, skoro 40 godina, zeljo je imao makar dva puta losije igrace od ovih... evo ti svjeziji primjer (2005-2009)UltrasNotRed je napisao/la:To je cinjenica, al'uzeo je kup, imao je srecu da mu je protivnik bila Sloboda koja je luzerski klub, al'prakticirati defanzivnu taktiku u Zelji ce vec biti problem. Zeljo je jako losa ekipa, u deset godina nikada losiji.Prijedor je napisao/la:Neće se Petrović hljeba najesti u Želji… Greška velika, ali ne sikiram se ja za njega biće trener u Premijer Ligi BiH do smrti
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
citam malo temu sarajeva , kazu da su kontaktirali prosineckog da im bude trenerBobadilla je napisao/la:Celava raketa, svaka mu castKenoRob je napisao/la:Na jednu ruku, zao mi cele jer ce se potrosit a stekao je dosta kredita i simpatija u plbih. Nije to vise taj celo nije vise ni simpatican.

ne mogu dovesti slavka petrovica koji je valjda u radniku zaradjivao 1000 KM mjesecno , a doveli bi prosineckog koji u azerbejdzanu ima milijun dolara godisnje

u jednom od prvih postova na forumu fino sam im objasnio . tan i nas narod ne mogu skupa . ne kaze dzabe narod , zajebano je med vrcat a prste ne polizat . sad im to dolazi na naplatu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav si ti levat pa to je cudo jedno
Veze o zivotu nemas, ne blamiraj se vise. Ako jedan lik kaze tako to ne mora znaciti da milion navijaca misli tako, da uprava misli tako, nego nesto sto je jedan covjek izjavio. Petrovic nije mogao imati 1K u Radniku, ne blamiraj se boga ti vise.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
jedini koji se blamiraju i konstantno primaju sledja su navijaci sarajeva . cinjenice je lako pobrojat ako je potrebno 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ne mogu vise
ONO i neke cinjenice, vazda se blamira, pravila fudbalske igre ne zna, misljenje nekog jednog covjeka mu je isto sto i zelja Sarajeva kao kluba da nekoga angazuje
pismen kao dijete iz vrtica i sl. 

hskzmostar je napisao/la:Jarni,Kodro,Jesic,Odovic,Kostic,Uscuplic i bezbroj drugih u par godina vjeruj mi ,nije do trenera u sarajevskim klubovima!KenoRob je napisao/la:Na jednu ruku, zao mi cele jer ce se potrosit a stekao je dosta kredita i simpatija u plbih. Nije to vise taj celo nije vise ni simpatican.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
pravila igre? mozda i ne znam , znam samo da vas kara ko stigne i gdje stigne . jos vjerujete da izvjesni tan ima pojma sta se dogadja u sarajevuMortemHz je napisao/la:Ma ne mogu vise![]()
ONO i neke cinjenice, vazda se blamira, pravila fudbalske igre ne zna, misljenje nekog jednog covjeka mu je isto sto i zelja Sarajeva kao kluba da nekoga angazuje

ona tema je cudo . 'nece tan dozvolit'

zao mi vas .
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko stigne i gdje stigne? Sta bi od tvog kluba sto postoji 15 godina, sta bi ono na Koševu? Ne pamtim vece demoliranje nekog klubaFaustinoAsprilla je napisao/la:pravila igre? mozda i ne znam , znam samo da vas kara ko stigne i gdje stigne . jos vjerujete da izvjesni tan ima pojma sta se dogadja u sarajevuMortemHz je napisao/la:Ma ne mogu vise![]()
![]()
ona tema je cudo . 'nece tan dozvolit'![]()
![]()
![]()
zao mi vas .

-
- Kontakt:
I ti ( a i DinoMortemHz je napisao/la:
Ko stigne i gdje stigne? Sta bi od tvog kluba sto postoji 15 godina, sta bi ono na Koševu? Ne pamtim vece demoliranje nekog kluba![]()

Sad ti je oprošteno jer si napisao "vašeg kluba".
Prvi i jedini mostarski šampion
Nije isto biti trener u Sarajevu i Zelji ili u Zrinjskom,Slobodi itd.
Celo se pokazao kao trener sa autoritetom i dobar poznavalac ove igre. Ali tek sada cemo da vidimo koliko moze. Mislim da Zeljo nije pogrijeso sto su mu dali sansu.
U ovoj ligi sve sto trebas je trenera sa autoritetom ko Amar Osim, redovne plate i tek na trecem mijestu solidan igracki kadar.
Kazem na trecem jer vam je dovoljno i sa igracima sto nisu makli iz PL i polovnjacima sto se vucaju od kluba do kluba uzeti ovu ligu. Primjer Zrinjski.
Ali opet kazem ovo prvo dvoje je najvaznije sto vas cini ozbiljim i stabilnim klubom pa kao takav ste odmah i magnet za sve igrace.
Uvijek je veci pritisak raditi u sarajevskim klubovima,ali isto tako treba i treneru vremena malo.
Da su ostavili Kodru mozda nebi otisli u evropu ali bi se nesto napravilo. U nji ako neizadju u evropu jednu sezonu odma drama. Nisu izasli ovog ljeta pa sta.
Svako treba malo vremena da se uklopi od igraca do trenera.
Celo se pokazao kao trener sa autoritetom i dobar poznavalac ove igre. Ali tek sada cemo da vidimo koliko moze. Mislim da Zeljo nije pogrijeso sto su mu dali sansu.
U ovoj ligi sve sto trebas je trenera sa autoritetom ko Amar Osim, redovne plate i tek na trecem mijestu solidan igracki kadar.
Kazem na trecem jer vam je dovoljno i sa igracima sto nisu makli iz PL i polovnjacima sto se vucaju od kluba do kluba uzeti ovu ligu. Primjer Zrinjski.
Ali opet kazem ovo prvo dvoje je najvaznije sto vas cini ozbiljim i stabilnim klubom pa kao takav ste odmah i magnet za sve igrace.
Uvijek je veci pritisak raditi u sarajevskim klubovima,ali isto tako treba i treneru vremena malo.
Da su ostavili Kodru mozda nebi otisli u evropu ali bi se nesto napravilo. U nji ako neizadju u evropu jednu sezonu odma drama. Nisu izasli ovog ljeta pa sta.
Jedno kolo im trener heroj, takticar, znalac i poznavaoc ove igre. U sledecem trenutku rupetina, muljator, prevara, neznalica, ubleha. Dajte nekom vremena, pred zoru mrzne.TNT je napisao/la:Nije isto biti trener u Sarajevu i Zelji ili u Zrinjskom,Slobodi itd.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Nebojša Milošević preuzima Radnik iz Bijeljine
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/nebojsa- ... ine/204510
Samo nek nam Krstajić nastavi puniti PL kvalitetnim trenerima

Nad tobom sunce najljepše sja
- Beduin
- Kontakt:
Sami Bog zna da li je kvalitetan. Bio je i Kostic kojekakva desna ruka i pomocni trener u renomiranim klubovima pa vidi na sta lici kad uze stvar u svoje ruke. Ne znam koliko su sami igraci ga bojkotovali, ali nije pokazao snalazljivost, autoritet i znanje, to je sigurno.pinoglavi je napisao/la:Nebojša Milošević preuzima Radnik iz Bijeljine
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sudija je lagao o svom zdravstvenom stanju i na svoju odgovornost obavljao posao, savez nije bio upucen jer da je pisalo u zdravstvenom kartonu sigurno bi reagovali. Razlog je taj sto je zelio da se nametne i da sto prije se izbori da bude nominiran kao pomocni sudija za evropske utakmice od strane NFSBiH te je imao i ogromnu podrsku svog maticnog saveza. Sada, ako si bas ovoliko bolestan, nekako mi je krajnje optimisticno da smatras da bi mogao suditi citavu sezonu i dobijati dobre ocjene.tuzlak1987 je napisao/la:Kako je moguce da iz saveza delegiraju onako bolesnog sudiju? Jel on nije to njima rekao ili?
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 24 avg 2016, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.