Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

UltrasNotRed
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la UltrasNotRed » 24 avg 2016, 09:34

Prijedor je napisao/la:Neće se Petrović hljeba najesti u Želji… Greška velika, ali ne sikiram se ja za njega biće trener u Premijer Ligi BiH do smrti :urnebes:
To je cinjenica, al'uzeo je kup, imao je srecu da mu je protivnik bila Sloboda koja je luzerski klub, al'prakticirati defanzivnu taktiku u Zelji ce vec biti problem. Zeljo je jako losa ekipa, u deset godina nikada losiji.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 24 avg 2016, 09:54

UltrasNotRed je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Neće se Petrović hljeba najesti u Želji… Greška velika, ali ne sikiram se ja za njega biće trener u Premijer Ligi BiH do smrti :urnebes:
To je cinjenica, al'uzeo je kup, imao je srecu da mu je protivnik bila Sloboda koja je luzerski klub, al'prakticirati defanzivnu taktiku u Zelji ce vec biti problem. Zeljo je jako losa ekipa, u deset godina nikada losiji.
Ma da ali stekao je poštovanje naroda tako da se ne sikiram biće on dosta godina trener raznoraznih BH klubova
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

dobrinja1
Kontakt:

Post Postao/la dobrinja1 » 24 avg 2016, 10:19

e ne znam koliko je tebi godina, vjerovatni si jos mlad, ali koliko pratim fudbal u sarajevu, skoro 40 godina, zeljo je imao makar dva puta losije igrace od ovih... evo ti svjeziji primjer (2005-2009)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 avg 2016, 10:41

Kako je moguce da iz saveza delegiraju onako bolesnog sudiju? Jel on nije to njima rekao ili?

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 24 avg 2016, 11:04

KenoRob je napisao/la:Na jednu ruku, zao mi cele jer ce se potrosit a stekao je dosta kredita i simpatija u plbih. Nije to vise taj celo nije vise ni simpatican.
Najsmjesniji lik sa Zeljine teme kaze "celava raketo povedi nas" :)
Celava raketa, svaka mu cast :urnebes:
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

georgiev
Kontakt:

Post Postao/la georgiev » 24 avg 2016, 11:16

sta mislite kad bi u nasoj se ligi dijelili crveni kartoni za onakve startove ko na utakmici Roma - Porto sinoc :D

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 24 avg 2016, 11:48

dobrinja1 je napisao/la:
e ne znam koliko je tebi godina, vjerovatni si jos mlad, ali koliko pratim fudbal u sarajevu, skoro 40 godina, zeljo je imao makar dva puta losije igrace od ovih... evo ti svjeziji primjer (2005-2009)
Ova ekipa nije onoj ni do koljena. Mi da imamo onu ekipu sada bili bi bez poraza. Tada su skroz neki drugi vjetrovi puhali u klubu

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 24 avg 2016, 13:37

Bobadilla je napisao/la:
KenoRob je napisao/la:Na jednu ruku, zao mi cele jer ce se potrosit a stekao je dosta kredita i simpatija u plbih. Nije to vise taj celo nije vise ni simpatican.
Celava raketa, svaka mu cast :urnebes:
citam malo temu sarajeva , kazu da su kontaktirali prosineckog da im bude trener :lol: :lol:

ne mogu dovesti slavka petrovica koji je valjda u radniku zaradjivao 1000 KM mjesecno , a doveli bi prosineckog koji u azerbejdzanu ima milijun dolara godisnje :damn:

u jednom od prvih postova na forumu fino sam im objasnio . tan i nas narod ne mogu skupa . ne kaze dzabe narod , zajebano je med vrcat a prste ne polizat . sad im to dolazi na naplatu

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 avg 2016, 13:40

Kakav si ti levat pa to je cudo jedno :lol: Veze o zivotu nemas, ne blamiraj se vise. Ako jedan lik kaze tako to ne mora znaciti da milion navijaca misli tako, da uprava misli tako, nego nesto sto je jedan covjek izjavio. Petrovic nije mogao imati 1K u Radniku, ne blamiraj se boga ti vise. :lol: :oops:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 24 avg 2016, 13:43

jedini koji se blamiraju i konstantno primaju sledja su navijaci sarajeva . cinjenice je lako pobrojat ako je potrebno ;)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 avg 2016, 13:44

Ma ne mogu vise :rol: :rol: ONO i neke cinjenice, vazda se blamira, pravila fudbalske igre ne zna, misljenje nekog jednog covjeka mu je isto sto i zelja Sarajeva kao kluba da nekoga angazuje :urnebes: pismen kao dijete iz vrtica i sl. :lol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 avg 2016, 13:54

hskzmostar je napisao/la:
Jarni,Kodro,Jesic,Odovic,Kostic,Uscuplic i bezbroj drugih u par godina vjeruj mi ,nije do trenera u sarajevskim klubovima!
;)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

FaustinoAsprilla
Kontakt:

Post Postao/la FaustinoAsprilla » 24 avg 2016, 13:57

MortemHz je napisao/la:Ma ne mogu vise :rol: :rol: ONO i neke cinjenice, vazda se blamira, pravila fudbalske igre ne zna, misljenje nekog jednog covjeka mu je isto sto i zelja Sarajeva kao kluba da nekoga angazuje :urnebes: pismen kao dijete iz vrtica i sl. :lol:
pravila igre? mozda i ne znam , znam samo da vas kara ko stigne i gdje stigne . jos vjerujete da izvjesni tan ima pojma sta se dogadja u sarajevu :tokralju:

ona tema je cudo . 'nece tan dozvolit' :crazy: :crazy: :lol:

zao mi vas .

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 avg 2016, 14:06

FaustinoAsprilla je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Ma ne mogu vise :rol: :rol: ONO i neke cinjenice, vazda se blamira, pravila fudbalske igre ne zna, misljenje nekog jednog covjeka mu je isto sto i zelja Sarajeva kao kluba da nekoga angazuje :urnebes: pismen kao dijete iz vrtica i sl. :lol:
pravila igre? mozda i ne znam , znam samo da vas kara ko stigne i gdje stigne . jos vjerujete da izvjesni tan ima pojma sta se dogadja u sarajevu :tokralju:

ona tema je cudo . 'nece tan dozvolit' :crazy: :crazy: :lol:

zao mi vas .
Ko stigne i gdje stigne? Sta bi od tvog kluba sto postoji 15 godina, sta bi ono na Koševu? Ne pamtim vece demoliranje nekog kluba :urnebes: :tokralju:

predmetmrznje
Kontakt:

Post Postao/la predmetmrznje » 24 avg 2016, 14:11

MortemHz je napisao/la:
Ko stigne i gdje stigne? Sta bi od tvog kluba sto postoji 15 godina, sta bi ono na Koševu? Ne pamtim vece demoliranje nekog kluba :urnebes: :tokralju:
I ti ( a i Dino :lol: ) trebate ustat pa napisat Zrinjski..

Sad ti je oprošteno jer si napisao "vašeg kluba".
Prvi i jedini mostarski šampion

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 24 avg 2016, 14:24

Nije isto biti trener u Sarajevu i Zelji ili u Zrinjskom,Slobodi itd.
Celo se pokazao kao trener sa autoritetom i dobar poznavalac ove igre. Ali tek sada cemo da vidimo koliko moze. Mislim da Zeljo nije pogrijeso sto su mu dali sansu.
U ovoj ligi sve sto trebas je trenera sa autoritetom ko Amar Osim, redovne plate i tek na trecem mijestu solidan igracki kadar.
Kazem na trecem jer vam je dovoljno i sa igracima sto nisu makli iz PL i polovnjacima sto se vucaju od kluba do kluba uzeti ovu ligu. Primjer Zrinjski.
Ali opet kazem ovo prvo dvoje je najvaznije sto vas cini ozbiljim i stabilnim klubom pa kao takav ste odmah i magnet za sve igrace.
Uvijek je veci pritisak raditi u sarajevskim klubovima,ali isto tako treba i treneru vremena malo.
Da su ostavili Kodru mozda nebi otisli u evropu ali bi se nesto napravilo. U nji ako neizadju u evropu jednu sezonu odma drama. Nisu izasli ovog ljeta pa sta.
Svako treba malo vremena da se uklopi od igraca do trenera.

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 24 avg 2016, 14:34

TNT je napisao/la:Nije isto biti trener u Sarajevu i Zelji ili u Zrinjskom,Slobodi itd.
Celo se pokazao kao trener sa autoritetom i dobar poznavalac ove igre. Ali tek sada cemo da vidimo koliko moze. Mislim da Zeljo nije pogrijeso sto su mu dali sansu.
U ovoj ligi sve sto trebas je trenera sa autoritetom ko Amar Osim, redovne plate i tek na trecem mijestu solidan igracki kadar.
Kazem na trecem jer vam je dovoljno i sa igracima sto nisu makli iz PL i polovnjacima sto se vucaju od kluba do kluba uzeti ovu ligu. Primjer Zrinjski.
Ali opet kazem ovo prvo dvoje je najvaznije sto vas cini ozbiljim i stabilnim klubom pa kao takav ste odmah i magnet za sve igrace.
Uvijek je veci pritisak raditi u sarajevskim klubovima,ali isto tako treba i treneru vremena malo.
Da su ostavili Kodru mozda nebi otisli u evropu ali bi se nesto napravilo. U nji ako neizadju u evropu jednu sezonu odma drama. Nisu izasli ovog ljeta pa sta.
Svako treba malo vremena da se uklopi od igraca do trenera.
Jedno kolo im trener heroj, takticar, znalac i poznavaoc ove igre. U sledecem trenutku rupetina, muljator, prevara, neznalica, ubleha. Dajte nekom vremena, pred zoru mrzne.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 24 avg 2016, 14:42

Nebojša Milošević preuzima Radnik iz Bijeljine

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/nebojsa- ... ine/204510

Samo nek nam Krstajić nastavi puniti PL kvalitetnim trenerima :D
Nad tobom sunce najljepše sja

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 avg 2016, 15:09

pinoglavi je napisao/la:Nebojša Milošević preuzima Radnik iz Bijeljine

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/nebojsa- ... ine/204510

Samo nek nam Krstajić nastavi puniti PL kvalitetnim trenerima :D
Sami Bog zna da li je kvalitetan. Bio je i Kostic kojekakva desna ruka i pomocni trener u renomiranim klubovima pa vidi na sta lici kad uze stvar u svoje ruke. Ne znam koliko su sami igraci ga bojkotovali, ali nije pokazao snalazljivost, autoritet i znanje, to je sigurno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 24 avg 2016, 18:17

tuzlak1987 je napisao/la:Kako je moguce da iz saveza delegiraju onako bolesnog sudiju? Jel on nije to njima rekao ili?
Sudija je lagao o svom zdravstvenom stanju i na svoju odgovornost obavljao posao, savez nije bio upucen jer da je pisalo u zdravstvenom kartonu sigurno bi reagovali. Razlog je taj sto je zelio da se nametne i da sto prije se izbori da bude nominiran kao pomocni sudija za evropske utakmice od strane NFSBiH te je imao i ogromnu podrsku svog maticnog saveza. Sada, ako si bas ovoliko bolestan, nekako mi je krajnje optimisticno da smatras da bi mogao suditi citavu sezonu i dobijati dobre ocjene.
Zadnja izmjena: AnelZ, dana/u 24 avg 2016, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.