NEVJEROVATNO, ljudi sami sebe izbacise. Ko ce sada gledati EL, najvise mi zao Dzeksona i njegova neigranja na najvecem nivou - Liga prvaka!
Porto ni kriv ni duzan prodje dalje!
Spalletti - ne bih ga krivio (nije on kriv sto su idioti dobili crvene kartone), odlicno je poslozio momcad u prvoj utakmici, na terenu je sve izgledalo fantasticno, potpuna dominacija sve do crvenog kartona "preiskusnog" Vermalena, i umjesto da se vrate s gostovanja s pobjedom oni jedva izvukose remi. Spallettiju jedino zamjeram stavljanje De Rossija na poziciju stopera veceras jer on nije za toga, morao je krenuti s njim kao organizatorom igre (Paredes nije dorastao tom zadatku u ovako vaznoj utakmici).
De Rossi - nikada necu moci shvatiti tog covjeka, ali bas nikada...s tim da bih dodao da je ono mozda bio i prestrog crveni karton pogotovo ako imamo u vidu vaznost utakmice, bezopasnost situacije u kojoj je prekrsaj napravljen, jeste isao jace ali nije mu brate mili ni uklizao niti mu je aman nogu otkinuo...mnogo zesce startove sam gledao a bivali su nagradjeni samo zutom kartom.
Emerson - njemu bih jednu "vaspitnu".
Szczesny - ne znam gdje je krenuo kada je vec igrac bio u prilici da koliko toliko zatvori ili omete protivnickog igraca. Golmana Rome vidim kao glavnog krivca za rusenje svih nada koje su ionako bile male.
RADJA - najbolji vezni igrac na svijetu i tu nema dileme, neka prica ko sta hoce!

Mislio sam da ce Besic biti zdrav i da ce ici njegovim stopama ali povrede ga unistise.
90% odlazi iz AS Rome s obzirom da nisu izborili LP.
Dzeko - zao mi je sto nije imao priliku da u ove dvije utakmice pokaze do kraja sta zna jer je bio limitiran zajedno s ekipom s obzirom na cak 3 crvena kartona u dvije utakmice.
Ne zamjeram Spallettiju izvodjenje Edina napolje, ipak je bio preumoran a prije toga odigrao po 90 minuta u dvije utakmice, ovo veceras mu je bila treca tekma u 6 dana...Romi je trebao brzi i okretniji igrac zbog presinga.
Jos bih izdvojio Perrotija i Strootmana.
Pjanic - itekako fali ovom timu! Dodao bih da su korneri izvodjeni ocajno veceras
STETA...najvise zbog Dzeke.
STETA za Serriu A.