AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

harden
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la harden » 23 avg 2016, 22:43

bodi123 je napisao/la:Obzirom da mi je ostao samo jos prolaz Rome za neke parice, nemojte djaba se nadati.. ispadate sigurno :wave: :)
Dal' si realan? :urnebes: :urnebes: :urnebes:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 23 avg 2016, 22:46

harden je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Obzirom da mi je ostao samo jos prolaz Rome za neke parice, nemojte djaba se nadati.. ispadate sigurno :wave: :)
Dal' si realan? :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kao sto rekoh. :kafa:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

NEILA
Kontakt:

Post Postao/la NEILA » 23 avg 2016, 22:47

Naravno jer takav igrac da propadne u romi a sa juvetom bi igrao velike utakmice,pogledaj pjanketa i gonzala otvorile im se oci na vrijeme i dosli u pravi klub :salut:
Vatra

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 avg 2016, 22:53

drugovi romi, jeste li za mezu :kafa:

Torres_9
Kontakt:

AS Roma

Post Postao/la Torres_9 » 23 avg 2016, 22:53

alison je klasa za dvorsku ludu,imate laznog beka peresa i alibi veznog paredesa.

Roma iz sezone u sezonu slabija umjesto obrnuto cc

Sent from my iPhone using Tapatalk

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 23 avg 2016, 22:59

Ma Spalettijev poraz.Valjda vise nikad nece pomisliti da stavi De Rossija na stopera i da mu Paredes igra ovako bitnu tekmu a momak ne trci nikako.Nigdje presinga nista.

Ubrzo ide prodaja Manolasa pa iduce godine Radja i vracamo se sedmom mjestu i neka cemo yebes ovo nerviranje i nekakvo nadanje :mrgreen:
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 23 avg 2016, 23:04

NEVJEROVATNO, ljudi sami sebe izbacise. Ko ce sada gledati EL, najvise mi zao Dzeksona i njegova neigranja na najvecem nivou - Liga prvaka!
Porto ni kriv ni duzan prodje dalje!

Spalletti - ne bih ga krivio (nije on kriv sto su idioti dobili crvene kartone), odlicno je poslozio momcad u prvoj utakmici, na terenu je sve izgledalo fantasticno, potpuna dominacija sve do crvenog kartona "preiskusnog" Vermalena, i umjesto da se vrate s gostovanja s pobjedom oni jedva izvukose remi. Spallettiju jedino zamjeram stavljanje De Rossija na poziciju stopera veceras jer on nije za toga, morao je krenuti s njim kao organizatorom igre (Paredes nije dorastao tom zadatku u ovako vaznoj utakmici).

De Rossi - nikada necu moci shvatiti tog covjeka, ali bas nikada...s tim da bih dodao da je ono mozda bio i prestrog crveni karton pogotovo ako imamo u vidu vaznost utakmice, bezopasnost situacije u kojoj je prekrsaj napravljen, jeste isao jace ali nije mu brate mili ni uklizao niti mu je aman nogu otkinuo...mnogo zesce startove sam gledao a bivali su nagradjeni samo zutom kartom.

Emerson - njemu bih jednu "vaspitnu".

Szczesny - ne znam gdje je krenuo kada je vec igrac bio u prilici da koliko toliko zatvori ili omete protivnickog igraca. Golmana Rome vidim kao glavnog krivca za rusenje svih nada koje su ionako bile male.

RADJA - najbolji vezni igrac na svijetu i tu nema dileme, neka prica ko sta hoce! :mrgreen: Mislio sam da ce Besic biti zdrav i da ce ici njegovim stopama ali povrede ga unistise.
90% odlazi iz AS Rome s obzirom da nisu izborili LP.

Dzeko - zao mi je sto nije imao priliku da u ove dvije utakmice pokaze do kraja sta zna jer je bio limitiran zajedno s ekipom s obzirom na cak 3 crvena kartona u dvije utakmice.
Ne zamjeram Spallettiju izvodjenje Edina napolje, ipak je bio preumoran a prije toga odigrao po 90 minuta u dvije utakmice, ovo veceras mu je bila treca tekma u 6 dana...Romi je trebao brzi i okretniji igrac zbog presinga.

Jos bih izdvojio Perrotija i Strootmana.

Pjanic - itekako fali ovom timu! Dodao bih da su korneri izvodjeni ocajno veceras :mrgreen:

STETA...najvise zbog Dzeke.
STETA za Serriu A.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 23 avg 2016, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 23 avg 2016, 23:09

Evo da kopiram post sa drugog foruma gdje sam pisao

Cujemo se za vikend :D

Ovo je Spalettijev poraz.

Znaci u Portu izdominiras prvo poluvrijeme sa sredinom Strootman-Paredes-De Rossi i onda veceras ucinis takvu glupost i stavos mladog nadrkanog Paredesa u sredinu kojem je mrsko trcati,stavis De Rossia na stopera a on na toj poziciji nije odigrao dvije dobre tekme u zivotu.I sta se onda desi.

Ne znamo iznijeti loptu,nema presinga i pritiska jer se Paredesu ne trci,ne znamo odigrati dupli i pokusati nesto uciniti po zemlji nego svaki **** napad centarsut i onda korner i onda konj Leandro od 11 kornera ne ubaci nijedan kako treba al nije on jedini krivac.

Juan pusta igraca kojeg je trebao cuvati i naravno primimo gol ko da smo amateri.Danielle pravi glupost na koju smo navikli.Sto se mene tice nek sutra ode u MLS.

Bruno odbranu ne igra.U napadu odlican u odbrani ocaj.Juan je za Travnika mamu **** sporu.

Drugo poluvrijeme jedino pokusavamo na Edina jer jedini on moze nesto uraditi i Luciano vadi njega i stavlja Iturbea koji nas ne bi izdriblao i pretrcao.Naravno nista nismo dobili njegovim ulaskom.
Strootman i Manolas jedini mogu dobiti prolaznu ocjenu kao i Radja koji je veceras ginuo al dzaba kad ti Emerson napravi faul na centru i dobije crveni.

Ogorcen sam ko nikada i na Luciana i na pojedine igrace.Koji **** Gerson nije igrao u sredini ili Florenzi.Pa barem bi odigrali neki dupli stvorili neku finu sansu jer sa Paredesom nema brze i lijepe igre.

Fazio je moroa igrati na mjestu stopera a De Rossi ili Ale u sredini ili mozda Gerson.Koji su ga **** dovodili i spiskali one pare.Puno sam ocekivao od Luciana i Rome a dobili smo karinu.Njegov poraz i to je to.

Sta dalje ne znam al ja bih pokusao sa bekovima Ale i Bruno jer gore od Juana i Emersona ne moze.U sredini Gerson pa nek sve gori i gore u napadu isto.
Nek nam je Bog na pomoci.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 avg 2016, 23:13

romi, gledajte ovo sa pozitivne strane, bar niste primili 7 komada, sto je napredak, slozit cete se :salut:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 avg 2016, 01:26

raja ba, nije zajebancija, đe Denno, da nije digao ruku na sebe jebt
nije onako los insan, zao bi mi bilo

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 avg 2016, 02:41

Pošto Indonežanin? :zviz:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 24 avg 2016, 07:12

sta? to sad odjednom zaboravljamo svu odanost kojom smo se dicili kada je DDR u pitanju? sad ga hladno mozemo poslati u ameriku, a prije ravno 7 dana je bio najbolji vezni na svijetu? sta? luciano je polovnjak, a do jucer je bio ponajbolji trener lige i spasilac nase rome? sta? sva pojacanja o kojima se pisalo ovdje u superlativima sada odjednom imaju mane i nisu ni za nase premijer lige?

ne pretjerujte ljudi, molim vas.

stvar je jasna i da se primjetiti da su losa takticka postavka na pocetku meca, gubitnicki mentalitet usadjen duboko u DNK kluba i pucanje pod pritiskom kao i uvijek nas kostali prolaza dalje. individualni kvalitet je tu definitivno, ali ne mozes covjekov karakter mijenjati tek tako, a kamoli njih 20 i kusur.

shodno tome, davati ocjene igracima i pisati ovdje kako je ko odigrao nakon sto izgubis 0:3 kod kuce od objektivno slabijeg protivnika i ostanes sa dva igraca manje je nepotrebno, neozbiljno i na kraju krajeva nece donijeti nista dobro. savjetujem vam da pustite ove koji gustaju u porazu neka iscejfaju svoje, a mi cemo se okrenuti narednoj tekmi.

bogovi fudbala dali, bogovi fudbala uzeli. shit happens, deal with it.

lijep pozdrav :salut:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 avg 2016, 07:20

Nema potrebe svaljivati krivicu na trenera kad ova Roma jednostavno nema kvalitet čak i protiv nikad slabijeg Porta su na terenu izgledali konfuzno radili su amaterske greške u zadnjoj liniji.Szczesny pokušao glumiti Neuera al' njegovi kiksevi su poznati svima još dok je branio za Arsenal.

Neće puno bolje proći ni u EL.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Bobadilla
Kontakt:

Post Postao/la Bobadilla » 24 avg 2016, 07:41

Bravo slasticari, nije Porto Udinese, e moji amateri, nikad od vas postenog predstavnika, amateri jedni :urnebes:
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 24 avg 2016, 11:47

Chinaglia je napisao/la:raja ba, nije zajebancija, đe Denno, da nije digao ruku na sebe jebt
nije onako los insan, zao bi mi bilo
:lol:

pa pisao sam sinoć, znači živ
doduše nisam bio u mogućnosti gledati utakmicu tako da :thumbup:
potpis na Evilov post, j*bi im mater i De Rossiju za crveni i Flou za fušarenje na beku, al ne znam koliko bi mi Roma bila zanimljiva bez Rimljana u timu. Sad se fokusirat na ligu 100%, a le nek igra Primavera i igrači u drugom planu.
embrace the chaos

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 24 avg 2016, 15:47

Nemam snage da ista napisem :( Zaboraviti sto prije I pokusati iscupati tri boda na Sardiniji. Radja se vraca kuci.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 25 avg 2016, 00:31

Kad na kraju osvojimo i EL i Scudeto i Kup za srebrenu zvjezdicu

Sent from my E5603 using Tapatalk

Alen1987
Kontakt:

Post Postao/la Alen1987 » 25 avg 2016, 15:46

macahz je napisao/la:Kad na kraju osvojimo i EL i Scudeto i Kup za srebrenu zvjezdicu

Bojim se da mi nemamo tu širinu u igračkom kadru.

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 26 avg 2016, 00:17

I just kiding [emoji14]

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 26 avg 2016, 13:54

Plzen
Roma
Austria Bec
Astra

Da smo birali ne bi lakse izabrali ali poznavajuci Romu bice ovdje svega :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.