FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Husref nije lud da dodje da mu se kao nekad sjete naviji najmilijih a sad ga prizivaju covjek kad nije umro onih par tekmi u evropi
Samo da se jos jednom prisjetimo najveceg idiota na bordo dijelu foruma!RuleHz je napisao/la:Ode li Slavko u gurbete ja prestajem pisati na ovom forumu,sad skontajte koliko ima šanse!
Ocekujte sutra BUM i pripremite se za pisanje po k.n.m.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Ko god dodje neka mu je Bog na pomoci ,stvarno je losa atmosfera ,treba nam iskusan namazan trener da preokrene stvari.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Zao mi Peronija, nije ni zaigro a mora vec pakovati kofere. Husref > Peroni.
Dovest Pamica ako nista da manekene i ublehe od ugraca istraumira,lik hladno kaze na presu moji igraci su p.... dodje mi da uzmem letvu na treninge haha ovako ne moze da odigra muskarac nikako
-
- Kontakt:
jao kako se izofirasmo ovom anketom,gori facebook al' obiće se već to nekako skretničarima od glavu
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
ma kao i svaki put im se vrati sve, samo saburanukleusmember je napisao/la:jao kako se izofirasmo ovom anketom,gori facebook al' obiće se već to nekako skretničarima od glavu
VVVBK

joker90 je napisao/la:Samo da se jos jednom prisjetimo najveceg idiota na bordo dijelu foruma!RuleHz je napisao/la:Ode li Slavko u gurbete ja prestajem pisati na ovom forumu,sad skontajte koliko ima šanse!

Amer Dupovac!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Idiot je trebao prestat vec nakon izvale sa zahirovicemRahma je napisao/la:joker90 je napisao/la:Samo da se jos jednom prisjetimo najveceg idiota na bordo dijelu foruma!RuleHz je napisao/la:Ode li Slavko u gurbete ja prestajem pisati na ovom forumu,sad skontajte koliko ima šanse!
Ocekujte sutra BUM i pripremite se za pisanje po k.n.m.![]()
![]()
![]()

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Idol navijaca Sarajeva celo trener zeljeznicara !!! Kakvi kod nas idiota ima pljuju po Susicu,Janjosu,Uscuplicu,Berberovicu a dizu nekog lika u nebesa koji je par puta fino pricao za FKS .
kad je nesto realno , realno.. nismo mi gurbeti da dizemo i ono sto qrcu ne valjabordobijeli je napisao/la:Idol navijaca Sarajeva celo trener zeljeznicara !!! Kakvi kod nas idiota ima pljuju po Susicu,Janjosu,Uscuplicu,Berberovicu a dizu nekog lika u nebesa koji je par puta fino pricao za FKS .

- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ovo je on kopiro od nekoga. Znaš da brat ne zna za zarez, tačku, vel'ko-malo slovo.joker90 je napisao/la:Samo da se jos jednom prisjetimo najveceg idiota na bordo dijelu foruma!RuleHz je napisao/la:Ode li Slavko u gurbete ja prestajem pisati na ovom forumu,sad skontajte koliko ima šanse!
-
- Kontakt:
Nije realno da ga toliko dizemo u nebesa ,sta je on to uradio za FKS ? On je trener zeljeznicara ! Celo ped..uZastone je napisao/la:kad je nesto realno , realno.. nismo mi gurbeti da dizemo i ono sto qrcu ne valjabordobijeli je napisao/la:Idol navijaca Sarajeva celo trener zeljeznicara !!! Kakvi kod nas idiota ima pljuju po Susicu,Janjosu,Uscuplicu,Berberovicu a dizu nekog lika u nebesa koji je par puta fino pricao za FKS .
Pa eto, sad ga vise niko nece dizati. trener manjeg sarajevskog kluba a ja mu zelim da kao i svaki put do sada se naguzi nama .. od srcabordobijeli je napisao/la:Nije realno da ga toliko dizemo u nebesa ,sta je on to uradio za FKS ? On je trener zeljeznicara ! Celo ped..uZastone je napisao/la:kad je nesto realno , realno.. nismo mi gurbeti da dizemo i ono sto qrcu ne valjabordobijeli je napisao/la:Idol navijaca Sarajeva celo trener zeljeznicara !!! Kakvi kod nas idiota ima pljuju po Susicu,Janjosu,Uscuplicu,Berberovicu a dizu nekog lika u nebesa koji je par puta fino pricao za FKS .

-
- Kontakt:
i možemo li konačno zaključiti da je kadušić trebelsi za hodzića?
VVVBK
VVVBK
Otkud ti Trabelsi, pored svih bekova na svijetu ahhahahahahahahanukleusmember je napisao/la:i možemo li konačno zaključiti da je kadušić trebelsi za hodzića?
VVVBK

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
ma ne'am pojma,nešto mi se on mota po glavi u zadnje vrijeme,ne znam ni ja što[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
VVVBK
nukleusmember je napisao/la:i možemo li konačno zaključiti da je kadušić trebelsi za hodzića?
VVVBK
Kralju

IDEMO PONOVO!
BOJKOT!!!!
UPRAVA NAPOLJE!!!
ZA LIJEKOVA VAM TREBALO DABOGDA!!!
UPRAVA NAPOLJE!!!
ZA LIJEKOVA VAM TREBALO DABOGDA!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Trenutno korisnika/ca: budzak, Kyle88, mosarajvosa83 i 68 gostiju.