Ti još nisi dobio ban za vrijeđanje majke danas onom forumašu? Malo te pecne ti odmah za majku, mangup si nema šta.amazon je napisao/la:9. na tabali, svrsavamo kao da smo doveli Murinja, trener koji je prethodnom klubu bio na 6.mjestu. Nikakvog razloga za euforiju nema.
Mozda batali ligu kao s Radnikom pa u ligi da prodaje utakmice, a kup da igra bunker pa da ga osvoji nekako. Imat ce finu ekipu za bunkera.
Zamisli kakav je trener kad ga hoce uhljupi s Koseva. Mi se mjerimo s njima a nisu nam do koljena. Nek nam je Bog na pomoci.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Je li imao ugovor sa Radnikom ?aleksandar_veliki je napisao/la:Jedan dobronamjeran savjet. Nemojte biti euforicni. Stigao vam je za nase prilike cijenjen trener ali to nista ne znaci. Isto ste se ponasali prije par mjeseci kada je stigao Kostic. Slavko nije sklapao ovu ekipu, nece imati prostora biti rahat kao u Radniku, morat ce promijeniti nacin rada u odnosu na Bijeljinu posto Zeljo u svakoj tekmi trazi pobjedu uz dominaciju. Polako, trebate dobiti Celika, kojem isto tako trebaju bodovi.
- zeljoooooooooo
Tako je! Grešaka su imali, i bilo je kritika i opravdanih i neopravdanih ali ovo je možda i najbolja stvar koju su uradili otkad su na čelu kluba, poslije renoviranja našeg hrama.Hrasno1921 je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:Slavko strucnjak starog kova, ne pridaje mnogo psznje naprednoj tehnologiji niti spravama za trening. Papir sve trpi. Veliki radnik i poznavalac fudbala, cijeli dan na stadionu i vise nego korektan covjek. Ako bude izabran otkrit cu vam najvecu tajnu bh klupskog fudbala, kako je Slavko izgubio kosu ,).![]()
![]()
A ako bude izabran za trenera, ja onda cu stvarno morati odati priznanje sadasnjoj upravi, odmah cu laznom hadziji oprostiti 20% grijehova, neka urade jos par ovakvih poteza, i nikada vise ni A. necu reci na upravu, cak i vise pocet cu ih simpatisati![]()
Slavko Petrovic je moja zelja za trenera vec nekih pola godine![]()
Jedini čovjek kojeg sam maštao da nas preuzme (poslije Amara i Meše) je Slavko!
Čovjek koji zna školu, kod kojeg je disciplina svetinja, koji želi da se za sve pita što se terena tiče (slično kao Amar)
i čovjek koji ne trpi manekene i neradnike, čovjek kojem je rad ispred svega.
Ni ovo ne garantuje ekspresan izlazak iz krize, ali ovo je definitivno najsigurniji put da iz krize izađemo i da napokon vidimo svjetlo na kraju tunela.

Džaba sve ovo ako Salko ne bude imao maksimalnu podršku uprave da se stvari dovedu u red, to znači odriješene ruke, kad on kaže da mu neki igrač ne treba, već sutra dotičnom dati čiste papire bez mnogo objašnjavanja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- zeljoooooooooo
Rekoh vam danas, mudar čovjek, Slavko zna šta radi i na terenu a i mimo terena.zeljoooooooooo je napisao/la:Ne vjerujem, mada....Blueboy1 je napisao/la:Po mojim informacijama najbliži klupi je Slavko Petrović. Na stranu sve to, i ako on dođe, a svi znamo da su mu ekipe među najspremnijim i da nametne žestok tempo na treninzima, hoće li naše "zvjezdice" i njemu govoriti 'ta ćeš mi ti čunjeve postavljati, smršaj papak.
Izjava u kojoj kaže:
"Da budem iskren nije me niko još kontaktirao, niti sam šta dogovorio. Moj ugovor sa Radnikom važi još dvije godine, ali ako se nešto desi, mogao bih otići. Kako i zbog čega, ne bih želio govoriti",
daje nam za pravo da se nadamo da "to nešto što se desi", zapravo može biti ponuda jednog od dva sarajevska kluba,
i siguran sam da on ima klauzulu u ugovoru koja bi mu to omogućila, isto kao što je "proglašen luđakom" kada je
tražio klauzulu u ugovoru koja kaže "ukoliko sa Radnikom osvojim KUP BiH". Tako da, niko sretniji od mene ne bi bio..
A što se tiče toga, mislim da kod njega nema hoćeš-nečeš, lik šamara bukvalno, i jedino trener tog tipa nas može izvaditi iz govana.
Kad Bekrić bude igrao prve i kod njega.Virtu4l je napisao/la:Džaba sve ovo ako Salko ne bude imao maksimalnu podršku uprave da se stvari dovedu u red, to znači odriješene ruke, kad on kaže da mu neki igrač ne treba, već sutra dotičnom dati čiste papire bez mnogo objašnjavanja.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Je li neko upoznat od forumaša koju formaciju on preferira i da li cemo igrAti 4-5-1
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
- zeljoooooooooo
Ja se i daljem nadam sporazumnom raskidu ugovora sa par manekena, i to momentalno.mimsy je napisao/la:vala ako sa njim ne napravimo nista,onda treba citavu ekipu rastjerati![]()
mada sta se sve desavalo u klubu,ne bi me cudilo da u narednih par dana objavimo da je dogovoren sporazumni raskid sa petrovicem
Evo i Slavko je već najavio da će skratiti broj na 20-22 igrača + golmani.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, ako misle to raditi ne bi dovodili nekog ovako karizmaticnog i bez dlake na jeziku. Fenomenalan potez, jos sam pod utiscima... Mislim da potpuno preokrecemo sezonu od suboteVirtu4l je napisao/la:Džaba sve ovo ako Salko ne bude imao maksimalnu podršku uprave da se stvari dovedu u red, to znači odriješene ruke, kad on kaže da mu neki igrač ne treba, već sutra dotičnom dati čiste papire bez mnogo objašnjavanja.

To Slavko srbine. 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Salko obično igra onu standardnu formaciju sa dva zadnja vezna i jednim napadačem. Ekipa mu je fizički besprijekorna, teško primaju golove, s tim da je ove sezone bilo nešto drugačije, Radnik je najefikasniji tim u ligi.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- zeljoooooooooo
Mislim da se nismo ponašali ni blizu ovoga.akisarajevo92 je napisao/la:Zar jesmo? Bice da sam prespavao toaleksandar_veliki je napisao/la:Nemojte biti euforicni. Stigao vam je za nase prilike cijenjen trener ali to nista ne znaci. Isto ste se ponasali prije par mjeseci kada je stigao Kostic.
Čak šta više, Kostićev dolazak smo dočekali sa zebnjom, neizvjesnošću, realno ne znajući šta da očekujemo.
Ovo sada je deliriiiiiiiiiij !
- zeljoooooooooo
Imao je ugovor do 2018. godine, ali isto tako i "stavku" u ugovoru koja mu je najvjerovatnije dozvoljavala daMuerte je napisao/la:Je li imao ugovor sa Radnikom ?aleksandar_veliki je napisao/la:Jedan dobronamjeran savjet. Nemojte biti euforicni. Stigao vam je za nase prilike cijenjen trener ali to nista ne znaci. Isto ste se ponasali prije par mjeseci kada je stigao Kostic. Slavko nije sklapao ovu ekipu, nece imati prostora biti rahat kao u Radniku, morat ce promijeniti nacin rada u odnosu na Bijeljinu posto Zeljo u svakoj tekmi trazi pobjedu uz dominaciju. Polako, trebate dobiti Celika, kojem isto tako trebaju bodovi.
dođe u jedan od sarajevskih klubova bez odštete, ili nešto slično tome.
To je ona formacija 4-2-3-1 samo da on to fino ABd posloži a Bogami Bekric je za ove formacije on je taj AMF tj 10 tako mislim da bi dobar bio i da bi puno vise dao e sad vidjet cemo
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
-
- Kontakt:
"Dobio sam poziv, porazgovarao sam sa ljudima iz kluba i dogovorio se s njima. Oni su danas imali sastanak Upravnog odbora i donijeli zaključak da me imenuju za novog šefa stručnog štaba", rekao je na početku razgovora Petrović, koji je potom prokomentarisao trenutnu krizu Plavih i poziciju na tabeli: "Mogu li popraviti stvari? Morat ću podhitno da ih popravim. Deveto mjesto je za veliki klub poput Željezničara bruka i sramota i mora se učiniti sve da se izađe iz krize. I svojim igračima u Radniku sam govorio da su tri boda uvijek najbolja medicina. Moramo pobijediti u Zenici makar s jednom nogom".
Za igrački kadar Željezničara Petrović kaže da je 'prepumpan'. "Poznajem ligu, upoznat sam sa svim igračima u bh. klubovima, posebno sa onim iz naših najvećih klubova. Da, pratio sam Želju i mislim da je igrački kadar prepumpan. Previše je igrača tu, posmatrat ću situaciju par dana i zaključiti ko je tu višak, Skoncentrisat ću se na 20 do 22 igrača plus tri golmana. Igrači su na potezu da mi se dokažu. Smatram da je trenutni igrački kadar zadovoljavajući".
Za igrački kadar Željezničara Petrović kaže da je 'prepumpan'. "Poznajem ligu, upoznat sam sa svim igračima u bh. klubovima, posebno sa onim iz naših najvećih klubova. Da, pratio sam Želju i mislim da je igrački kadar prepumpan. Previše je igrača tu, posmatrat ću situaciju par dana i zaključiti ko je tu višak, Skoncentrisat ću se na 20 do 22 igrača plus tri golmana. Igrači su na potezu da mi se dokažu. Smatram da je trenutni igrački kadar zadovoljavajući".
Mislim da je Šećerović jedini siguran.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Tjeramo i Slavka ako Radinović ne bude u prvoj.Virtu4l je napisao/la:Mislim da je Šećerović jedini siguran.

To se valjda podrazumjeva, ali mislim da će Uglješa biti među najboljim igračima.Thetraphak1921 je napisao/la:Tjeramo i Slavka ako Radinović ne bude u prvoj.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Da, pratio sam Želju i mislim da je igrački kadar prepumpan. Previše je igrača tu, posmatrat ću situaciju par dana i zaključiti ko je tu višak
Znaci, samo ovom recenicom ce covjek natjerati igrace da daju 200 % i na treningu i na utakmicama
Znaci, samo ovom recenicom ce covjek natjerati igrace da daju 200 % i na treningu i na utakmicama
Prije svega ti poluigrači moraju shvatiti da im je ovo jedna od posljednjih prilika i da će završiti u Vratniku kad ih Željo nogira, nažalost Kostić im to nije znao objasniti, ali Salko hoće, ne sumnjam u to.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.